Bake It Better
70 Show-Stopping Recipes to Level Up Your Baking Skills
    
   A Bake It Better-ben az Instagram és a TikTok sztárja, Matt Adlard megosztja a jól bevált sütési módszerét, amellyel az otthoni szakácsok a középszintről „pékmesterekké” fejlődhetnek – mindezt saját tempójukban.
Minden fejezetnek van egy dedikált témája, és a receptek olyan technikákat kínálnak, amelyek megmutatják, hogyan emelheti tudását az üdítően kifinomultból rendkívül elegánssá.
Minden sütemény párban készül, egy finom "Tier 1" recepttel kezdődik, majd egy emelt szintű "Tier 2" változat követi, ha készen áll arra, hogy tudását a következő szintre emelje. Szereted a semmiből készíteni a brióst? Miért ne javítaná a dolgokat a Briós fahéjas tekercsekkel, egy kissé fejlett technikával? Vagy próbálja ki magát a Triple Chocolate Brownie Fingers-ben, ha már elsajátította a Chocolate Chunk Brownie receptjét.
	A Bake It Better a következőket tartalmazza:
	- 70 ínycsiklandó recept tortákhoz, süteményekhez, kenyerekhez, cookiekhoz, fagylaltokhoz és sok máshoz.
	- Az alapvető készségek elsajátításának és képességeinek elmélyítésének technikái.
	- Matt Adlard szakértői tanácsa szakértelmének bővítéséhez és pék önbizalmának erősítéséhez.
	
	 
	
	
	
	
	
	
Termékinformációk
| Szerző: | Matt Adlard | 
| Kiadó: | DK | 
| Kategória: | Cukrász Chef, Szakácskönyv, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books | 
| Kiadás éve: | 2023 | 
| Forgalmazás kezdete: | 2024. május 02. | 
| ISBN: | 9780744064902 | 
| Nyelv: | Angol | 
| Méretek: | 20.8 x 25.8 x 2.4 cm | 
| Súly: | 1.22 kg | 
| Oldalszám: | 240 | 
| Ár: | 
            9 890 Ft (9 419 + ÁFA)  | 
      
| Státusz: | Raktáron | 
Keresés
Heritage et Creations
Íme az Editions Bellouet Conseil, Jean Michel Perruchon MOF gyűjteményének legújabb tagja. Ez a könyv híd a hagyományos receptek, amiket kollégáink tanítottak és a tanáraik csapata által továbbfejlesztett változatai között.
Heritage et Creations
Íme az Editions Bellouet Conseil, Jean Michel Perruchon MOF gyűjteményének legújabb tagja. Ez a könyv híd a hagyományos receptek, amiket kollégáink tanítottak és a tanáraik csapata által továbbfejlesztett változatai között.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.