Barion Pixel

Bake It Better

70 Show-Stopping Recipes to Level Up Your Baking Skills


« Vissza | Szerzők: Matt Adlard
  2024. május 02. 16:30

Bake It Better

A Bake It Better-ben az Instagram és a TikTok sztárja, Matt Adlard megosztja a jól bevált sütési módszerét, amellyel az otthoni szakácsok a középszintről „pékmesterekké” fejlődhetnek – mindezt saját tempójukban. 


Minden fejezetnek van egy dedikált témája, és a receptek olyan technikákat kínálnak, amelyek megmutatják, hogyan emelheti tudását az üdítően kifinomultból rendkívül elegánssá.

Minden sütemény párban készül, egy finom "Tier 1" recepttel kezdődik, majd egy emelt szintű "Tier 2" változat követi, ha készen áll arra, hogy tudását a következő szintre emelje. Szereted a semmiből készíteni a brióst? Miért ne javítaná a dolgokat a Briós fahéjas tekercsekkel, egy kissé fejlett technikával? Vagy próbálja ki magát a Triple Chocolate Brownie Fingers-ben, ha már elsajátította a Chocolate Chunk Brownie receptjét.

A Bake It Better a következőket tartalmazza:
- 70 ínycsiklandó recept tortákhoz, süteményekhez, kenyerekhez, cookiekhoz, fagylaltokhoz és sok máshoz.
- Az alapvető készségek elsajátításának és képességeinek elmélyítésének technikái.
- Matt Adlard szakértői tanácsa szakértelmének bővítéséhez és pék önbizalmának erősítéséhez.


 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Matt Adlard
Kiadó: DK
Kategória: Cukrász Chef, Szakácskönyv, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2024. május 02.
ISBN: 9780744064902
Nyelv: Angol
Méretek: 20.8 x 25.8 x 2.4 cm
Súly: 1.22 kg
Oldalszám: 240
Ár: 9 890 Ft
(9 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Whip by Frank Haasnoot

Whip by Frank Haasnoot

Az elismert első cukrászkönyvem, a PRISMA 2019-es megjelenése után a receptek vadonatúj hangvételével térek vissza, beleértve az emblematikus és új alkotásokat. 


Szerzők: Frank Haasnoot

Tu Casa Mi Casa

Tu Casa Mi Casa

Tanuljon bele az autentikus mexikói konyhába. A nemzetközileg is ünnepelt séf, Enrique Olvera (aki a Netflix csatorna Chef’s Table c. sorozatában is szerepelt) Tu Casa Mi Casa az első otthoni konyháknak szánt szakácskönyve.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Greece: The Cookbook

Greece: The Cookbook

Alapvető mű a mai Görögország sokszínű és lebilincselő konyhájáról. A Greece: The Cookbook a Görög ételek első mindenre kiterjedő angol nyelvű bibliája. 


Szerzők: Vefa Alexiadou