Barion Pixel

Bake It Better

70 Show-Stopping Recipes to Level Up Your Baking Skills


« Vissza | Szerzők: Matt Adlard
  2024. május 02. 16:30

Bake It Better

A Bake It Better-ben az Instagram és a TikTok sztárja, Matt Adlard megosztja a jól bevált sütési módszerét, amellyel az otthoni szakácsok a középszintről „pékmesterekké” fejlődhetnek – mindezt saját tempójukban. 


Minden fejezetnek van egy dedikált témája, és a receptek olyan technikákat kínálnak, amelyek megmutatják, hogyan emelheti tudását az üdítően kifinomultból rendkívül elegánssá.

Minden sütemény párban készül, egy finom "Tier 1" recepttel kezdődik, majd egy emelt szintű "Tier 2" változat követi, ha készen áll arra, hogy tudását a következő szintre emelje. Szereted a semmiből készíteni a brióst? Miért ne javítaná a dolgokat a Briós fahéjas tekercsekkel, egy kissé fejlett technikával? Vagy próbálja ki magát a Triple Chocolate Brownie Fingers-ben, ha már elsajátította a Chocolate Chunk Brownie receptjét.

A Bake It Better a következőket tartalmazza:
- 70 ínycsiklandó recept tortákhoz, süteményekhez, kenyerekhez, cookiekhoz, fagylaltokhoz és sok máshoz.
- Az alapvető készségek elsajátításának és képességeinek elmélyítésének technikái.
- Matt Adlard szakértői tanácsa szakértelmének bővítéséhez és pék önbizalmának erősítéséhez.


 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Matt Adlard
Kiadó: DK
Kategória: Cukrász Chef, Szakácskönyv, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2024. május 02.
ISBN: 9780744064902
Nyelv: Angol
Méretek: 20.8 x 25.8 x 2.4 cm
Súly: 1.22 kg
Oldalszám: 240
Ár: 9 890 Ft
(9 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

CDMX - The Food of Mexico City

CDMX - The Food of Mexico City

A CDMX Rosa Cienfuegos - Comida Mexicana című szakácskönyvének folytatása. A könyv Mexikóváros ételeit ünnepli, azokat az ételeket, amelyeket Rosa evett, és amelyeket most két sydneyben lévő éttermében, a Tamaleriában és az Icatatében készít újra. 


Szerzők: Rosa Cienfuegos

The Italian Pantry

The Italian Pantry

A világhírű séf, Theo Randall megosztja 10 főtt összetevőjét (paradicsom, vargánya, parmezán, citrom, leveles zöldségek, ricotta, polenta, fenyőmag, méz és zsemlemorzsa), és felfedi kedvenc főzési módjait 100 mesés recepten keresztül. 


Szerzők: Theo Randall

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Book of Sandwiches

The Book of Sandwiches

Ki nem szereti a szendvicseket? És ki ne szeretné ezt az ínycsiklandó szakácskönyvet, amely több mint 85 receptet tartalmaz mindenféle szendvicshez?

 


Szerzők: Jason Skrobar