Bake It Better
70 Show-Stopping Recipes to Level Up Your Baking Skills
A Bake It Better-ben az Instagram és a TikTok sztárja, Matt Adlard megosztja a jól bevált sütési módszerét, amellyel az otthoni szakácsok a középszintről „pékmesterekké” fejlődhetnek – mindezt saját tempójukban.
Minden fejezetnek van egy dedikált témája, és a receptek olyan technikákat kínálnak, amelyek megmutatják, hogyan emelheti tudását az üdítően kifinomultból rendkívül elegánssá.
Minden sütemény párban készül, egy finom "Tier 1" recepttel kezdődik, majd egy emelt szintű "Tier 2" változat követi, ha készen áll arra, hogy tudását a következő szintre emelje. Szereted a semmiből készíteni a brióst? Miért ne javítaná a dolgokat a Briós fahéjas tekercsekkel, egy kissé fejlett technikával? Vagy próbálja ki magát a Triple Chocolate Brownie Fingers-ben, ha már elsajátította a Chocolate Chunk Brownie receptjét.
A Bake It Better a következőket tartalmazza:
- 70 ínycsiklandó recept tortákhoz, süteményekhez, kenyerekhez, cookiekhoz, fagylaltokhoz és sok máshoz.
- Az alapvető készségek elsajátításának és képességeinek elmélyítésének technikái.
- Matt Adlard szakértői tanácsa szakértelmének bővítéséhez és pék önbizalmának erősítéséhez.






Termékinformációk
| Szerző: | Matt Adlard |
| Kiadó: | DK |
| Kategória: | Cukrász Chef, Szakácskönyv, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. május 02. |
| ISBN: | 9780744064902 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 20.8 x 25.8 x 2.4 cm |
| Súly: | 1.22 kg |
| Oldalszám: | 240 |
| Ár: |
9 890 Ft (9 419 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
JOY’s Kitchen Shortcake
Vannak, akik még soha nem próbálták ki a Joy’s Kitchen süteményt, de nincs olyan, aki csak egyszer evett belőle! Akár kíváncsi voltál a Joy's Kitchen jellegzetes shortcake receptjeire, akár gyötrődtél az új összetevők harmonikus párosításán, ez a könyv inspirálni fog.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.