Barion Pixel

Meehan's Bartender Manual


« Vissza | Szerzők: Jim Meehan
  2018. április 14. 13:41

Meehan's Bartender Manual

A Meehan’s Bartender Manual az elismert mixer, Jim Meehan óriás opusza – az első könyv, ami elmagyarázza a modern bárok hogyanjait és miértjeit. Ez az úttörő mű Meehan kalandos szakmai múltjának krónikája gyakorlati, felvilágosító fejezetekkel, amik egyesítik a történelmet a bennfentes szaktudással. 


Meehan mélyrehatóan lefed olyan alapvető témákat, mint a koktélok és a bartending történelme, kiszolgálás, vendéglátás, itallapok írása, bár design, szeszesitalok gyártása, italkeverési technikák és az eszközök, amik egy jól felszerelt bár üzemeltetéséhez szükségesek – mindezeknek Gianmarco Magnani több mint 150, fekete-fehér illusztrációja ad életet. A könyvben 100 koktélklasszikus receptje is megtalálható – Meehan sajátjait is beleértve – olyan szakavatott gondolatokkal kísérve, amik az elkészítés módjának minden lépésére magyarázatot adnak, példátlan betekintést engedve egy sikeres bartender kreatív folyamataiba. A koktélok alapját adó italok szerint rendezett recepteket részletes kommentárok kísérik. A kiadványhoz több mint 50, olyan bartender működött közre, akik nagy mértékben járultak hozzá a világ koktélkultúrájának fejlődéséhez – ez még jobb kontextusba helyezi Meehan filozófiáját.  Ezeknek szakmai óriásoknak az időtálló fekete-fehér portréi teszik kerekké ezt az átfogó kiadványt.
Ez a töményen informatív mégis könnyedén érthető kézikönyv ikonikus külsővel érkezik – textúrált felületű borító domborműves betűkkel, lekerekített sarkokkal, és közel 500 oldallal – ami azonnali klasszikust sejtet és évekre szóló élvezetet nyújt. Legyen hivatásos, aki tudását magasabb szintre kívánja emelni vagy lelkes amatőr, aki jobban meg akarja érteni az italkészítés mechanikáját vagy az olyan fogalmakat, mint a mise en place, a Meehan’s Bartender Manual mindenki számára a meghatározó modern bárkalauz.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jim Meehan
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9781607748625
Nyelv: Angol
Méretek: 17.9 x 21.9 x 3.9 cm
Súly: 1.33 kg
Oldalszám: 488
Ár: 13 990 Ft
(13 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Flavour Thesaurus

Flavour Thesaurus

Gondolkozott már azon, hogy miért működik az egyik íz a másikkal? Vagy hiányzott az ihlet, hogy mit kezdjünk egy köteg céklával? 


Mussels

Mussels

Sergio Herman még mindig érzi a zsákvászon kagylózsákokat, amelyeket apjának hordott. A durva szövet és annak illata, kagylófolyadékkal átitatva – át a küszöbön és vele a konyhába. Aztán tisztitás- mosás, sok kiló hagyma felkockázása, miközben azok a héjak csendben várakoztak.

 


Szerzők: Sergio Herman

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury