Meehan's Bartender Manual
A Meehan’s Bartender Manual az elismert mixer, Jim Meehan óriás opusza – az első könyv, ami elmagyarázza a modern bárok hogyanjait és miértjeit. Ez az úttörő mű Meehan kalandos szakmai múltjának krónikája gyakorlati, felvilágosító fejezetekkel, amik egyesítik a történelmet a bennfentes szaktudással.
Meehan mélyrehatóan lefed olyan alapvető témákat, mint a koktélok és a bartending történelme, kiszolgálás, vendéglátás, itallapok írása, bár design, szeszesitalok gyártása, italkeverési technikák és az eszközök, amik egy jól felszerelt bár üzemeltetéséhez szükségesek – mindezeknek Gianmarco Magnani több mint 150, fekete-fehér illusztrációja ad életet. A könyvben 100 koktélklasszikus receptje is megtalálható – Meehan sajátjait is beleértve – olyan szakavatott gondolatokkal kísérve, amik az elkészítés módjának minden lépésére magyarázatot adnak, példátlan betekintést engedve egy sikeres bartender kreatív folyamataiba.
A koktélok alapját adó italok szerint rendezett recepteket részletes kommentárok kísérik. A kiadványhoz több mint 50, olyan bartender működött közre, akik nagy mértékben járultak hozzá a világ koktélkultúrájának fejlődéséhez – ez még jobb kontextusba helyezi Meehan filozófiáját. Ezeknek szakmai óriásoknak az időtálló fekete-fehér portréi teszik kerekké ezt az átfogó kiadványt.
Ez a töményen informatív mégis könnyedén érthető kézikönyv ikonikus külsővel érkezik – textúrált felületű borító domborműves betűkkel, lekerekített sarkokkal, és közel 500 oldallal – ami azonnali klasszikust sejtet és évekre szóló élvezetet nyújt. Legyen hivatásos, aki tudását magasabb szintre kívánja emelni vagy lelkes amatőr, aki jobban meg akarja érteni az italkészítés mechanikáját vagy az olyan fogalmakat, mint a mise en place, a Meehan’s Bartender Manual mindenki számára a meghatározó modern bárkalauz.










Termékinformációk
| Szerző: | Jim Meehan |
| Kiadó: | Ten Speed Press |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2017 |
| ISBN: | 9781607748625 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 17.9 x 21.9 x 3.9 cm |
| Súly: | 1.33 kg |
| Oldalszám: | 488 |
| Ár: |
13 990 Ft (13 324 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Crumbs - Cookies and Sweets from Around the World
Süsse körbe a világot közel 100 ország 300 ellenállhatatlan, autentikus és ízletes sütireceptjével.
Eleven Madison Park
Eleven Madison Park, New York egyik legnépszerűbb „fine dining” étterme, mely begyűjtötte a New York Times 4 csillagát, és egyben a Michelin éttermi kalauz három csillagát is. A svájci születésű Daniel Humm chef-géniusz vezetése alatt magasságokba szökött az étterem népszerűsége, szakmai elfogadottsága és hitelessége az egész világon.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
Food You Want to Eat
Thomas Straker séf több mint 100 klasszikus receptet oszt meg otthoni főzéshez. Egyszerű, szezonális és finom, minden recept tökéletesen egyensúlyban tartja az ízeket.