One week with Yann Duytsche


« Vissza | Szerzők: Yann Duytsche
  2017. december 15. 16:08

One week with Yann Duytsche

A tekintélyes francia mester, Yann Duytsche egy teljes hétre invitál műhelyébe (Dolç, Barcelona, Spanyolország). Azoknak a fő alkotásoknak a gyűjteménye ez, amik Duytsche műhelyében készülnek nap mint nap; ezek alaposan letesztelt és kipróbált, igaz és valós termékek, nem csak azért mert technikailag is működnek, hanem mert megfeleltek a legmagasabb elvárásoknak is: a vásárlók ízlésének.


A One Week with Yann mindenek felett betekintés egy elismert cukrászmester kreatív és üzleti filozófiájába, aki tevékenységét inkább egy étterem, mint cukrászda vezetéséhez hasonlítja - “Amit itt csinálunk, az az édesség meghatározása gasztronómiai érzékkel…..ha a vendég millefeuille-t szeretne enni délután 3-kor, azt akarom, hogy az legkorábban délután 1-kor készüljön el.” – mondja Yann Duytsche.
Teasütemények, péksütemények, torták, mousse-ok, jégkrémek, cupcake-ek, bonbonok, édességek, snackek a hét napjaival megegyező fejezetekre oszlanak szét a könyvben: ezek nem kísérleti édességek vagy prototípusok. Yann Duytsche cukrászatát friss sütemények, intenzív ízek és egy ínyenc, gasztronómiai élmény jellemzi.

Egy hét velünk a műhelyben, teljes átláthatósággal – részletgazdagon mutatjuk meg a Dolç minden titkát. Itt vannak a receptek, amiket Diego mesteri kezei briliáns módon valósítanak meg  Aniol és a csapat többi tagjának segédletével, hétfőtől vasárnapig, hogy a kész termékek vitrinjeinkben tündököljenek.
Ezek az alkotások sok időn át értek és fejlődtek, a siker nyomában (egyikük sem prototípus). Annak a gyártói és eladási tapasztalatnak az eredményei, ami több mint 10 év alatt gyűlt fel a Dolcban, és amit sikerült kontrasztba helyeznem számos kollégáméval szakmai útjaim során.
Ez a válogatás, ami a valóságban is az Öné és teljes vásárlóközönségünké, először a szemeket gyönyörködteti, hogy végül ízeivel gyarapítsa ínyenc emlékei sorát. Sokkal több, mint egy vizuális robbanás eredménye.

Izgalmas és szórakoztató hetet és sok sikert kívánok!
Yann Duytsche

Hétfő
A sülő briós illata, a croissant készítése, a panettone csodája, a financier ruganyossága, a tészták értelmet adnak a mester munkájának. Lenyűgözőek.
Kedd
A bolt egy bemutatóterem, aminek a vásárlók elcsábítása a célja. A figyelemfelkeltés eszközeinek ugyanúgy használjuk tartósabb termékekeinket, mint a kekszek, vagy éppen a frisseket, mint a pohárdesszerteket.
Szerda
A csokoládé, ízének minden erejével és ezernyi árnyalatával biztosította méltó helyét kínálatunkban. Bonbonok, snackek, falatok.
Csütörtök
Ami franciául ‘entremet’-ként ismert, az nálunk a torta, kínálatunk igazi királya. Az ünnepléshez és a társasági eseményekhez. A ‘Passion’-nel az élen, a legnépszerűbb alkotásunkkal.
Péntek
Szakmánk egy másik dimenziója, közelebb a sós konyhához. Szabadság formákban és párosításokban. Az aromák, az árnyalatnyi különbségek, a gasztronómia esszenciája, ami mindenki számára látható.
Szombat-Vasárnap
A cukrászat teljes esszenciája egyetlen falatban - á fleur de peau, vörös bársony, two bitter, És a gyümölcsök minden frissessége ropogós alapon – citrik, aless, con-fusion.

Photo: Vilbo Editores


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Yann Duytsche
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9788494632341
Nyelv: Angol
Méretek: 23.5 x 28 x 2.5 cm
Súly: 2.3 kg
Oldalszám: 280
Ár: 25 290 Ft
(24 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Az Ikarus étterem vendégszakácsai kivételes konyhaművészetüket mutatják be, legyen szó fúziós, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyháról. Martin Klein ügyvezető séf a nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja; kulináris turnéja például Görögország, Franciaország és Brazília felé vezet.


Whole Food Cooking Every Day

Whole Food Cooking Every Day

Teljes értékű élelmiszerek fogyasztásával gyökeresen átalakíthatjuk étrendünket és ezen alapanyagok elkészítése gyerekjáték a megfelelő technikák és stratégiák elsajátításával. 


Szerzők: Amy Chaplin

Wine it's not rocket science

Wine it's not rocket science

A rakétafizika komplikált dolog, de a bornak nem kell annak lennie. Az információt könnyed, illusztrált módon közli és tele bolondbiztos és megbízható tanácsokkal - a Wine: It’s Not Rocket Science a válasz arra a mondatra, hogy bárcsak többet tudnék a borról. 


Szerzők: Ophélie Neiman

Vegetarisch

Vegetarisch

A vegán és a vegetáriánus konyhát még ma is a gasztronómiában elhanyagoltan kezelik. A vegetáriánus konyha szegmensét izgalmassá tenni, sokrétű szabályt, ízlést kielégíteni egy szélsőséges kihívás minden szakember számára. Különösen akkor, ha nagymértékben megkísérlik a tejszínt és a vajat nélkülözni, annak érdekében, hogy a fő elemként használt alapanyagok jellegzetes, saját aromáik-ízük érvényesüljenek.