One week with Yann Duytsche

A tekintélyes francia mester, Yann Duytsche egy teljes hétre invitál műhelyébe (Dolç, Barcelona, Spanyolország). Azoknak a fő alkotásoknak a gyűjteménye ez, amik Duytsche műhelyében készülnek nap mint nap; ezek alaposan letesztelt és kipróbált, igaz és valós termékek, nem csak azért mert technikailag is működnek, hanem mert megfeleltek a legmagasabb elvárásoknak is: a vásárlók ízlésének.
A One Week with Yann mindenek felett betekintés egy elismert cukrászmester kreatív és üzleti filozófiájába, aki tevékenységét inkább egy étterem, mint cukrászda vezetéséhez hasonlítja - “Amit itt csinálunk, az az édesség meghatározása gasztronómiai érzékkel…..ha a vendég millefeuille-t szeretne enni délután 3-kor, azt akarom, hogy az legkorábban délután 1-kor készüljön el.” – mondja Yann Duytsche.
Teasütemények, péksütemények, torták, mousse-ok, jégkrémek, cupcake-ek, bonbonok, édességek, snackek a hét napjaival megegyező fejezetekre oszlanak szét a könyvben: ezek nem kísérleti édességek vagy prototípusok. Yann Duytsche cukrászatát friss sütemények, intenzív ízek és egy ínyenc, gasztronómiai élmény jellemzi.
Egy hét velünk a műhelyben, teljes átláthatósággal – részletgazdagon mutatjuk meg a Dolç minden titkát. Itt vannak a receptek, amiket Diego mesteri kezei briliáns módon valósítanak meg Aniol és a csapat többi tagjának segédletével, hétfőtől vasárnapig, hogy a kész termékek vitrinjeinkben tündököljenek.
Ezek az alkotások sok időn át értek és fejlődtek, a siker nyomában (egyikük sem prototípus). Annak a gyártói és eladási tapasztalatnak az eredményei, ami több mint 10 év alatt gyűlt fel a Dolcban, és amit sikerült kontrasztba helyeznem számos kollégáméval szakmai útjaim során.
Ez a válogatás, ami a valóságban is az Öné és teljes vásárlóközönségünké, először a szemeket gyönyörködteti, hogy végül ízeivel gyarapítsa ínyenc emlékei sorát. Sokkal több, mint egy vizuális robbanás eredménye.
Izgalmas és szórakoztató hetet és sok sikert kívánok!
Yann Duytsche
Hétfő
A sülő briós illata, a croissant készítése, a panettone csodája, a financier ruganyossága, a tészták értelmet adnak a mester munkájának. Lenyűgözőek.
Kedd
A bolt egy bemutatóterem, aminek a vásárlók elcsábítása a célja. A figyelemfelkeltés eszközeinek ugyanúgy használjuk tartósabb termékekeinket, mint a kekszek, vagy éppen a frisseket, mint a pohárdesszerteket.
Szerda
A csokoládé, ízének minden erejével és ezernyi árnyalatával biztosította méltó helyét kínálatunkban. Bonbonok, snackek, falatok.
Csütörtök
Ami franciául ‘entremet’-ként ismert, az nálunk a torta, kínálatunk igazi királya. Az ünnepléshez és a társasági eseményekhez. A ‘Passion’-nel az élen, a legnépszerűbb alkotásunkkal.
Péntek
Szakmánk egy másik dimenziója, közelebb a sós konyhához. Szabadság formákban és párosításokban. Az aromák, az árnyalatnyi különbségek, a gasztronómia esszenciája, ami mindenki számára látható.
Szombat-Vasárnap
A cukrászat teljes esszenciája egyetlen falatban - á fleur de peau, vörös bársony, two bitter, És a gyümölcsök minden frissessége ropogós alapon – citrik, aless, con-fusion.
Photo: Vilbo Editores
Termékinformációk
Szerző: | Yann Duytsche |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9788494632341 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23.5 x 28 x 2.5 cm |
Súly: | 2.3 kg |
Oldalszám: | 280 |
Ár: |
29 690 Ft (28 276 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Pasta Reinvented

Fedezze fel, hogyan lehet gabonaféléket, tengeri zöldségeket tésztává alakítani. Tésztákat, leveseket, tésztasalátákat, tésztás egytálételeket és sült tésztákat.
Max's World of Sandwiches - A Guide to Amazing Sandwiches

A tökéletes útmutatót keresed a szendvicsekhez? Ne keressen tovább! A zsemlétől, wrapon és kebabtól a hotdogig, hamburgerig és bao-ig a Max’s World of Sandwiches a szendvicsek minden formáját ünnepli.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.