Hugh Johnson's Pocket Wine 2025
The new edition of the no 1 best-selling wine guide

A világ legkeresettebb éves borkalauza.
Hugh Johnson Pocket Wine Book az alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 48. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.
Világos, tömör tényeket és kommentárokat közöl az egész világ borairól, termelőiről és borvidékeiről. Elárulja, melyik évjáratot érdemes megvenni, melyiket inni és melyik való a pincébe, mely termelőket és miért kell keresni. A Hugh Johnson’s Pocket Wine 2025 világos tájékoztatást ad a szőlőfajtákról, a helyi specialitásokról és arról, hogyan lehet az ételeket olyan borokkal párosítani, amelyek mindkettőből a legjobbat hozzák ki.
A Hugh Johnson's Pocket Wine Book legújabb kiadása színes kiegészítést tartalmaz a Pinot Noirról, a világ legértékesebb szőlőjéről, amelyben mindent megvitat a fajtáktól és az ételek párosításától kezdve a Pinot Noir habzóborokig és arról, hogy az éghajlatváltozás hogyan befolyásolta e szőlő termelését.
Termékinformációk
Szerzők: | Hugh Johnson, Margaret Rand |
Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. szeptember 19. |
ISBN: | 9781784728700 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 9.4 x 19.4 x 2.4 cm |
Súly: | 0.3 kg |
Oldalszám: | 336 |
Ár: |
6 990 Ft (6 657 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking

Egy gyönyörű és pazarul fényképezett szakácskönyv, amely az autentikus japán agyagedényes főzésre összpontosít, szeretett recepteket és klasszikusok frissítéseit mutatja be, háttérrel a donabe eredetéről és történetéről.
Pasta Masterclass

A Pasta Man visszatért, és ezúttal NAGYOBBAN és JOBBAN. A Pasta Masterclassban Mateo Zielonka elárulja, hogyan készítheti el Ön is szemet gyönyörködtető, finom alkotásait.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
KitchenAid - The Cookbook

KitchenAid Food Processor egy általános konyhai aprító / ezermester. Ennek a nagy múltú konyhai eszköz használatához nyújt segítséget Veerle De Pooter szakácskönyve.