Barion Pixel

The Art & Craft of Coffee Cocktails

Over 80 Recipes for Mixing Coffee and Liquor


« Vissza | Szerzők: Jason Clark
  2019. március 05. 18:01

The Art & Craft of Coffee Cocktails

Merüljön el az élet nyújtotta két legnagyobb élvezetben – a kávé és az alkohol világában – ezzel a tökéletes kávékoktélok keverésével foglalkozó összefogó kalauzzal. A világklasszis bartender Jason Clark a bárpult mögül oktat, megihlet, lelkesít a kávéalapú koktélok mesterkurzusán.


Ismerje meg a kávé történelmét és a kávékészítés mesterségét, a babtól egy csésze kávéig. Az író szakértő tanácsai mindenki számára érthetőek, a lelkes amatőröktől a világ legjobb bárjaiban dolgozó bartenderekig.
A több mint 80 recept lefed minden koktélstílust a keverttől a rázottig, a blenderben készültektől a lángoló italokig. Tanulja meg, hogyan tökéletesíthet egyszerű klasszikusokat, mint az Espresso Martini és az Irish coffee vagy tegyen egy próbát olyan modern csodákkal, mint a Golden Velvet és a Death By Caffeine. A The Art and Craft of Coffee Cocktails után soha többet nem lesz ugyanolyan a napi kávéja.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jason Clark
Kiadó: Ryland Peters Small
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9781788790437
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 23.5 x 2.5 cm
Súly: 0.86 kg
Oldalszám: 208
Ár: 8 490 Ft
(8 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

LEON Big Salads

LEON Big Salads

A LEON azon az iker-elvre épült, hogy az ételek ízletesek és jót is tesznek. Vadonatúj sorozata első könyvében Rebecca Seal író és gasztro-újságíró ezt bizonyítja több mint 100 ínycsiklandó ötlettel, kiadós-egészséges salátákkal, amelyek bármilyen alkalomra ideálisak.


Szerzők: Rebecca Seal

Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda spanyol étteremtulajdonos és sommelier, aki éttermi pályafutását pincérként kezdte, ma pedig négy éttermet üzemeltet, ebből három egy Michelin-csillaggal, a negyedik pedig kettővel rendelkezik.


Szerzők: Marcos Granda

Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda spanyol étteremtulajdonos és sommelier, aki éttermi pályafutását pincérként kezdte, ma pedig négy éttermet üzemeltet, ebből három egy Michelin-csillaggal, a negyedik pedig kettővel rendelkezik.


Szerzők: Marcos Granda


Szerzők: