Barion Pixel

The Art & Craft of Coffee Cocktails

Over 80 Recipes for Mixing Coffee and Liquor


« Vissza | Szerzők: Jason Clark
  2019. március 05. 18:01

The Art & Craft of Coffee Cocktails

Merüljön el az élet nyújtotta két legnagyobb élvezetben – a kávé és az alkohol világában – ezzel a tökéletes kávékoktélok keverésével foglalkozó összefogó kalauzzal. A világklasszis bartender Jason Clark a bárpult mögül oktat, megihlet, lelkesít a kávéalapú koktélok mesterkurzusán.


Ismerje meg a kávé történelmét és a kávékészítés mesterségét, a babtól egy csésze kávéig. Az író szakértő tanácsai mindenki számára érthetőek, a lelkes amatőröktől a világ legjobb bárjaiban dolgozó bartenderekig.
A több mint 80 recept lefed minden koktélstílust a keverttől a rázottig, a blenderben készültektől a lángoló italokig. Tanulja meg, hogyan tökéletesíthet egyszerű klasszikusokat, mint az Espresso Martini és az Irish coffee vagy tegyen egy próbát olyan modern csodákkal, mint a Golden Velvet és a Death By Caffeine. A The Art and Craft of Coffee Cocktails után soha többet nem lesz ugyanolyan a napi kávéja.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jason Clark
Kiadó: Ryland Peters Small
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9781788790437
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 23.5 x 2.5 cm
Súly: 0.86 kg
Oldalszám: 208
Ár: 9 290 Ft
(8 848 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Bar Bibel

Bar Bibel

Minden, amit érdemes tudni az italokról és koktélokról, a világ egyik legjobb bártenderétől. Cihan Anadologlu legjobb italai és koktéljai egy összegző, tartalmas német nyelvű kiadványban!


Rosé - Understanding the Pink Wine Revolution

Rosé - Understanding the Pink Wine Revolution

Az elmúlt huszonöt évben a rozé borok értékesítése hatalmas fellendülést mutatott. Különösen a fiatalabb fogyasztok körében népszerű, reflektorfénybe kerülése a rózsaszín divat divatjának része.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury