The Art & Craft of Coffee Cocktails
Over 80 Recipes for Mixing Coffee and Liquor
Merüljön el az élet nyújtotta két legnagyobb élvezetben – a kávé és az alkohol világában – ezzel a tökéletes kávékoktélok keverésével foglalkozó összefogó kalauzzal. A világklasszis bartender Jason Clark a bárpult mögül oktat, megihlet, lelkesít a kávéalapú koktélok mesterkurzusán.
Ismerje meg a kávé történelmét és a kávékészítés mesterségét, a babtól egy csésze kávéig. Az író szakértő tanácsai mindenki számára érthetőek, a lelkes amatőröktől a világ legjobb bárjaiban dolgozó bartenderekig.
A több mint 80 recept lefed minden koktélstílust a keverttől a rázottig, a blenderben készültektől a lángoló italokig. Tanulja meg, hogyan tökéletesíthet egyszerű klasszikusokat, mint az Espresso Martini és az Irish coffee vagy tegyen egy próbát olyan modern csodákkal, mint a Golden Velvet és a Death By Caffeine. A The Art and Craft of Coffee Cocktails után soha többet nem lesz ugyanolyan a napi kávéja.
Termékinformációk
Szerző: | Jason Clark |
Kiadó: | Ryland Peters Small |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9781788790437 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 23.5 x 2.5 cm |
Súly: | 0.86 kg |
Oldalszám: | 208 |
Ár: |
8 490 Ft (8 086 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Des gâteaux & des saisons
Claire Damon - cukrász séf, a Relais Desserts tagja és a párizsi Des gâteaux et du Pain cukrászda élén (David Grangerrel együtt) első könyvében bemutatja vízióját a cukrászatáról.
Artisanal Ice Cream Recipe Book 2
Az új Artisanal Ice Cream Recipe Book 245 receptet gyűjt össze a világ legelismertebb hivatásosaitól, akik az Arte Heladero magazinban jelentek meg az elmúlt évek során. A receptek szerző szerint abc-sorrendben találhatók és összesen 13 jégkrém-családra vannak osztva.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.