Barion Pixel

The Soup Book

200 Recipes, Season by Season


« Vissza | Szerzők: Editor-in-chief Sophie Grigson
  2021. április 13. 22:03

The Soup Book

Hozza ki a legtöbbet a friss alapanyagokból egész évben, több mint 200 házi leves recept alapján, évszakok szerint.


A leveskönyv rengeteg tápláló receptet tartalmaz, minden évszakra. Próbálja ki a téli melegítőket, például a paszternákot és az almalevest vagy a francia hagymalevest, élvezzen egy könnyű nyári ebédet hűtött uborkalevesből kaporral, és ősszel készítsen egy kiadós borscs vagy töklevest. A receptek évszakok és összetevők szerint kerülnek bemutatásra, így könnyen megtalálhatja az ideális levest. Raymond Blanc, Dan Barber, Alice Waters és a The Soil Association más támogatóinak receptjeivel a The Soup Book rengeteg receptötletet és inspirációt kínál. Ez a frissített kiadás vadonatúj és friss fényképeket tartalmaz.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Editor-in-chief Sophie Grigson
Kiadó: DK
Kategória: Technológia
Kiadás éve: 2019
Forgalmazás kezdete: 2021. április 13.
ISBN: 9780241388044
Nyelv: Angol
Méretek: 20.2 x 24 x 3.2 cm
Súly: 1.2 kg
Oldalszám: 352
Ár: 7 990 Ft
(7 610 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Paul Bocuse The Complete Recipes

Paul Bocuse The Complete Recipes

Vitathatatlan alapmű és viszonyítási pont a 20. századi francia konyha teljes spektrumáról, az otthoni konyhák számára átszerkesztve, Paul Bocuse (1926-2018) mesterszakács tolmácsolásában. 


Szerzők: Paul Bocuse

Casa Cacao

Casa Cacao

Ez a könyv Jordi útját és kutatásait követi a kakaó eredetének és a csokoládé mesterségének nyomában, új, teljesen forradalmi receptekkel.


Szerzők: Jordi Roca

Mandalay

Mandalay

A Burmai ételeket a hozzá legközelebb eső országok befolyásolják leginkább. Thaiföldről, Indiából és Kínából származó technikák és összetevők használatosak, de saját „ízvilágot” használnak, hogy valami finom, ízletes és egyedülállóan Burmai legyen.


Szerzők: MiMi Aye

Eleven Madison Park - The Next Chapter / Revised and Unlimited Edition

Eleven Madison Park - The Next Chapter / Revised and Unlimited Edition
A világ egyik legnépszerűbb kulináris célpontjától, a New York-i három Michelin-csillagos étteremtől Eleven Madison Park-tól, érkezik egy frissített, egy kötetes szakácskönyv több mint 80 recepttel, történetekkel, ételfotókkal és akvarellfestmények gyűjteményével, amelyet a híres séf, Daniel Humm készített.