The Soup Book
200 Recipes, Season by Season, Ingredient by Ingredient

Hozza ki a legtöbbet a friss alapanyagokból egész évben, több mint 200 házi leves recept alapján, évszakok szerint.
A leveskönyv rengeteg tápláló receptet tartalmaz, minden évszakra. Próbálja ki a téli melegítőket, például a paszternákot és az almalevest vagy a francia hagymalevest, élvezzen egy könnyű nyári ebédet, például hűtött uborkalevest kaporral, ősszel készítsen egy kiadós borscs vagy töklevest. A receptek évszakok és összetevők szerint kerülnek bemutatásra, így könnyen megtalálhatja az ideális levest. Raymond Blanc, Dan Barber, Alice Waters és a The Soil Association más támogatóinak receptjeivel a The Soup Book rengeteg receptötletet és inspirációt kínál. Ez a frissített kiadás vadonatúj és friss fényképeket tartalmaz.
Termékinformációk
Szerző: | Editor-in-chief Sophie Grigson |
Kiadó: | DK |
Kategória: | Konyhatechnológia |
Kiadás éve: | 2019 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. április 13. |
ISBN: | 9780241388044 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.2 x 24 x 3.2 cm |
Súly: | 1.2 kg |
Oldalszám: | 352 |
Ár: |
8 890 Ft (8 467 + ÁFA) |
Státusz: | Jövőbeni megjelenés |
Keresés
The Curious Bartender's Gin Palace

A The Curious Bartender’s Gin Palace Tristan Stephenson italkeverő mester nagysikerű könyvsorozatának következő tagja.
Genussregion Südtirol

Dél-tiroli receptek ínyenceknek. Tapasztalja meg Dél-Tirol kulináris sokszínűségét! Ezzel a szakácskönyvvel az ínyenc régió 11 neves séfje 55 kiváló dél-tiroli ételből álló „potpourri-t” készített, amely megdobogtatja az ínyencek szívét.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.