Burnt Ends Cookbook
The Must-Have Book About Burnt Ends Restaurant, Singapore
Dave Pynt séf 368 oldalon osztja meg a Burnt Ends étterem kulináris titkait, a füstölgő melegkonyha varázslatát.
Készülj fel, hogy mélyre merülj a Burnt Ends univerzumban, találkozz a menő emberekkel a kulisszák mögött, szívd magadba az őrült bulihangulatot, és kapd el a füstös jóság illatát is, amely ihletet ad.
Persze előfordulhat, hogy nincs otthon díszes sütője vagy grillje, de a könyv elolvasása után biztosíthatjuk, hogy vagy hirtelen késztetést kap arra, hogy Szingapúrba menjen, vagy egyszerűen csak tűzzel fog főzni, Burnt Ends stílusban.
Könyv specifikáció:
- Formátum: keménytáblás, cérnakötéses
- 368 oldal
- 379 kép
- 70 recept és alaprecept
- 16 technika
- 10 kérdés, amit mindig feltesznek nekünk a Burnt Endsben
Chef Dave Pynt / Burnt Ends
A Dave Pynt séf-tulajdonos által alapított Burnt Ends egy modern grillétterem a szingapúri Dempsey Hillben, amely modern ausztrál grillételeket, valamint butikborokat és szeszes italokat kínál szórakoztató, nyugodt légkörben.
Ennek a modern barbecue étteremnek a középpontjában egy nyitott konyha áll, egyedi négytonnás, kétüreges sütővel és négy magasságát állítható grillsütővel. A Burnt Ends naponta új menüt ír, és úgy gondolja, hogy a fával való főzés varázslattal jár.
A Burnt Ends 2018-as első kitüntetése óta őrzi Michelin-csillagát.
Az étterem jelenleg a 68-ik helyen áll a 2024-es San Pellegrino világ 50 legjobb éttermének listáján, és a 15. helyen áll a 2024-es San Pellegrino Asia’s 50 legjobb éttermi listáján.
Pynt a nyugat-ausztráliai Perthben született, főzni a TAFE West Coast Institute of Training intézményében tanult, mielőtt külföldre utazott, hogy együtt főzzön és tanuljon a világ legjobb szakácsaitól.
Karrierje olyan kulináris nagyágyúkkal töltött időt, mint Rene Redzepi (Noma, Dánia), Victor Arguinzoniz (Asador Etxebarri, Spanyolország), Nuno Mendes (Viajante és The Loft Project, London), Tetsuya Wakuda (Tetsuya's, Sydney; Waku Ghin, Szingapúr) és Fergus Henderson (St John and St John Bread and Wine, London).

















Termékinformációk
| Szerző: | Dave Pynt |
| Kiadó: | Burnt Ends |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. november 27. |
| ISBN: | 9789819403028 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.6 x 27 x 3.5 cm |
| Súly: | 2.2 kg |
| Oldalszám: | 368 |
| Ár: |
47 890 Ft (45 610 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Vodka
Fedezze fel a bartenderek imádott italában rejlő határtalan lehetőségeket, a különböző márkák ízeit és aromáit és a vodka megízlelésének tökéletes módját.
MÁS, Artisan toppings and marble decoration for the ice cream
Mario Masiá fagylaltkészítő mester debütáló könyve. A Más egy olyan kiadvány, ami újra alkotni szándékozik a fagylaltok feltéteit egy kisüzemi, kreatív szemszögből. A feltét, mint a jégkrém vitathatatlan szövetségese, nem csak kelendővé teszi a terméket, hanem egy összetettebb és vonzóbb ízélményt is kínál. A könyv tökéletes fagypont alatti ízpárosítások körülbelül 100 receptjét mutatja be, egészen különféle feltétekkel, fagylaltok és kézműves sorbet-k széles skálájával.
The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke
A marhaszegytől a steakig, az élő tűzön történő füstölésig – itt mindent megtalálsz, amit a hús elkészítéséről tudni érdemes. Ez a díszdobozos kiadás az austini Franklin Barbecue mögött álló, nagyra becsült tűzmester három ikonikus könyvének exkluzív puhakötésű változatát tartalmazza: Franklin Barbecue, Franklin Steak és Franklin Smoke.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.