Barion Pixel

Burnt Ends Cookbook

The Must-Have Book About Burnt Ends Restaurant, Singapore


« Vissza | Szerzők: Dave Pynt
  2024. november 19. 16:27

Burnt Ends Cookbook

Dave Pynt séf 368 oldalon osztja meg a Burnt Ends étterem kulináris titkait, a füstölgő melegkonyha varázslatát.


Készülj fel, hogy mélyre merülj a Burnt Ends univerzumban, találkozz a menő emberekkel a kulisszák mögött, szívd magadba az őrült bulihangulatot, és kapd el a füstös jóság illatát is, amely ihletet ad.

Persze előfordulhat, hogy nincs otthon díszes sütője vagy grillje, de a könyv elolvasása után biztosíthatjuk, hogy vagy hirtelen késztetést kap arra, hogy Szingapúrba menjen, vagy egyszerűen csak tűzzel fog főzni, Burnt Ends stílusban.

 

 

 

Könyv specifikáció:

  • Formátum: keménytáblás, cérnakötéses
  • 368 oldal
  • 379 kép
  • 70 recept és alaprecept
  • 16 technika
  • 10 kérdés, amit mindig feltesznek nekünk a Burnt Endsben

 

Chef Dave Pynt  / Burnt Ends

A Dave Pynt séf-tulajdonos által alapított Burnt Ends egy modern grillétterem a szingapúri Dempsey Hillben, amely modern ausztrál grillételeket, valamint butikborokat és szeszes italokat kínál szórakoztató, nyugodt légkörben.

Ennek a modern barbecue étteremnek a középpontjában egy nyitott konyha áll, egyedi négytonnás, kétüreges sütővel és négy magasságát állítható grillsütővel. A Burnt Ends naponta új menüt ír, és úgy gondolja, hogy a fával való főzés varázslattal jár.

A Burnt Ends 2018-as első kitüntetése óta őrzi Michelin-csillagát.

Az étterem jelenleg a 68-ik helyen áll a 2024-es San Pellegrino világ 50 legjobb éttermének listáján, és a 15. helyen áll a 2024-es San Pellegrino Asia’s 50 legjobb éttermi listáján.

Pynt a nyugat-ausztráliai Perthben született, főzni a TAFE West Coast Institute of Training intézményében tanult, mielőtt külföldre utazott, hogy együtt főzzön és tanuljon a világ legjobb szakácsaitól.

Karrierje olyan kulináris nagyágyúkkal töltött időt, mint Rene Redzepi (Noma, Dánia), Victor Arguinzoniz (Asador Etxebarri, Spanyolország), Nuno Mendes (Viajante és The Loft Project, London), Tetsuya Wakuda (Tetsuya's, Sydney; Waku Ghin, Szingapúr) és Fergus Henderson (St John and St John Bread and Wine, London).

 

 

 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Dave Pynt
Kiadó: Burnt Ends
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. november 27.
ISBN: 9789819403028
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 27 x 3.5 cm
Súly: 2.2 kg
Oldalszám: 368
Ár: 47 890 Ft
(45 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Southern Ground

Southern Ground

Úttörő túra a déli kézműves pékségekben, több mint 75 gazdag receptettel, a déli, hideg-kővel őrölt lisztmozgalom egyik vezetőjétől.


Éphémère – Les desserts à l'assiette de Yann Couvreur

Éphémère – Les desserts à l'assiette de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a francia cukrászat fiatal csodagyerekének második opusza, akinek első, 2017-ben megjelent könyve is nagy sikert aratott.


Szerzők: Yann Couvreur

Éphémère – Les desserts à l'assiette de Yann Couvreur

Éphémère – Les desserts à l'assiette de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a francia cukrászat fiatal csodagyerekének második opusza, akinek első, 2017-ben megjelent könyve is nagy sikert aratott.


Szerzők: Yann Couvreur

Éphémère – Les desserts à l'assiette de Yann Couvreur

Éphémère – Les desserts à l'assiette de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a francia cukrászat fiatal csodagyerekének második opusza, akinek első, 2017-ben megjelent könyve is nagy sikert aratott.


Szerzők: Yann Couvreur