Barion Pixel

So Good Magazine #27

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2022. január 10. 07:01

So Good Magazine #27

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


So Good Magazine, egy félévente megjelenő angol nyelvű professzionális cukrász magazin, amely az édes és sós cukrász készítményekről, a csokoládé- és fagylaltipar, valamint a kortárs desszert világának szakembereiről szól.

 

 

 

 

 

Az aktuális magazin tartalma, szereplői:

Will Goldfarb
Haute pâtisserie in paradise
Mauro Pompili & Maya Sittisuntorn
Complex, beautiful and friendly
Philipe Vancayseele
Play and taste
Luis Amado
Safe flavors, ‘go wild’ shapes
Alexis & Manuel Bouillet
Thinking out of the box
Chong Ko Wai
Creativity or improvisation?
Jesús Escalera
Relaxed patisserie
Javier Guillén
Nonconformist
Maxime Gilbert
The culinary appeal of tarts
Jiro Tanaka
Be as creative as a pastry chef
Fabrice Danniel
Pleasure must change
Paola Chang
Third culture
Paco Pérez
A new skin
Dimitri Fayard
The highly trained trainer
Alexandr Donskov
A ‘brightness’ in the gateway to Asia

Tidbits
MILLEFEUILLE CHALLENGE
Francisco Migoya, The accordion
François Perret, Road inspiration Dimitri Fayard, Mille feuille to the third power
Olivier Fernández, Twice inverted
Tanguy Coelis A 100% artisan success
David Chamorro & Xavi Donnay Aromas to the maximum

 

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. január 10.
ISSN: 2013203427
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 29.7 x 2.5 cm
Súly: 2.1 kg
Oldalszám: 304
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Melba Nr. 3

Melba Nr. 3

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.


Szerzők: Several Authors

So Good Magazine #17

So Good Magazine #17

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors

DRIFT Volume 13 - Berlin

DRIFT  Volume 13 - Berlin

Ez a stílusos életmódmagazin szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt nyújt a tájékozódáshoz. 


Szarvasgombák, tenyésztett és nemes gombák

Szarvasgombák, tenyésztett és nemes gombák

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.


Szerzők: Thomas Ruhl
Kategória: Alapanyag, Poszter