Szerző: Ramon Morató
FILES by Ramon Morató
!['FILES by Ramon Morató FILES by Ramon Morató](/static/content/books/cover_img/0//thumb/799.jpg?820255146144221)
A világ egyik legelismertebb cukrásza, szakembere 15 innovatív projektet állított össze, amelyekben a jelenlegi cukrászatot és a csokoládét a tudomány, az antropológia, a táplálkozás, a szociológia, a dizájn és a kézművesség prizmáján keresztül elemzi.
Chocolate
!['Chocolate Chocolate](/static/content/books/cover_img/0//thumb/4.jpg?41267743517208)
A csokoládé minősége, sokszínűsége és használhatósága sok szakembert foglalkoztat, hiszen az egyik legnehezebben elsajátítható technikákat követeli meg.
FOUR in ONE
!['FOUR in ONE FOUR in ONE](/static/content/books/cover_img/0//thumb/314.jpg?338114084193281)
Négy az egyben. Négy tehetséges cukrászt ismerhetünk meg egy szintén négy témakörre osztott könyvön keresztül: torta, csokoládé, desszert (tányérdesszertként is funcionáló), és művészi kreációk. A Barcelonai Chocolate Academy két évtizedre visszatekintő ízletes története is terítékre kerül, amit a csokoládét tárgyaló fejezet részeként, első kézből az intézmény alapítóitól hallhatunk.