PastryClass Book
The Industry's Largest Pastry Book

12 világhírű séf: Ramon Morató, Cédric Grolet, Jordi Roca, Frank Haasnoot, Pierre Hermé, Toni Rodríguez, Johan Martin, Christophe Adam, Thomas Haas, Ksenia Penkina és Mankoo Sisters.
Tapasztalja meg a cukrászatot, mint még soha a PastryClass Book segítségével – egy innovatív útmutatót, amely 12 világhírű cukrászt tartalmaz, 520 oldalon és több mint 4300 lépésről lépésre elkészített fotót.
Keltsd életre a technikákat az okostelefonodról elérhető kibővített valóság oktatóvideóival.
A profik és a szenvedélyes házi cukrászok-pékek számára egyaránt tökéletes ez a gyönyörűen kidolgozott, környezetbarát, keményfedeles, tökéletes „cukrásztárs”.
Termékinformációk
Szerzők: | Ramon Morató, Pierre Hermé, Jordi Roca, Johan Martin, Cédric Grolet, Frank Haasnoot, Toni Rodriguez, Ksenia Penkina, Thomas Haas, Christophe Adam, Mankoo Sisters |
Kiadó: | 2:am Lab |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. március 24. |
ISBN: | 9781777279967 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 26 x 33 x 7 cm |
Súly: | 4 kg |
Oldalszám: | 520 |
Ár: |
67 890 Ft (64 657 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Paco Roncero

Több mint 30 éve a konyhában és közel 15 éve két Michelin-csillag védelmében Paco Roncero nemcsak a spanyol gasztronómiai szcéna nélkülözhetetlen szakácsa, hanem a szakma őre is. Ezt bizonyítja is Paco Roncero a több mint 250 oldalának mindegyikében.
Des gâteaux & des saisons

Claire Damon - cukrász séf, a Relais Desserts tagja és a párizsi Des gâteaux et du Pain cukrászda élén (David Grangerrel együtt) első könyvében bemutatja vízióját a cukrászatáról.
Noor Paco Morales

A Noor az a személyes projekt, amit Paco Morales szülővárosába, Córdobába való visszatérése alkalmával indított el. Sosem felejtette hagyta el a tisztelet, amit gyökerei és az iránt érez, amit csodálatos szakmai karrierje során tanult.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.