Barion Pixel

PastryClass Book

The Industry's Largest Pastry Book



PastryClass Book

12 világhírű séf: Ramon Morató, Cédric Grolet, Jordi Roca, Frank Haasnoot, Pierre Hermé, Toni Rodríguez, Johan Martin, Christophe Adam, Thomas Haas, Ksenia Penkina és Mankoo Sisters. 


Tapasztalja meg a cukrászatot, mint még soha a PastryClass Book segítségével – egy innovatív útmutatót, amely 12 világhírű cukrászt tartalmaz, 520 oldalon és több mint 4300 lépésről lépésre elkészített fotót.

Keltsd életre a technikákat az okostelefonodról elérhető kibővített valóság oktatóvideóival.
A profik és a szenvedélyes házi cukrászok-pékek számára egyaránt tökéletes ez a gyönyörűen kidolgozott, környezetbarát, keményfedeles, tökéletes „cukrásztárs”.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Ramon Morató, Pierre Hermé, Jordi Roca, Johan Martin, Cédric Grolet, Frank Haasnoot, Toni Rodriguez, Ksenia Penkina, Thomas Haas, Christophe Adam, Mankoo Sisters
Kiadó: 2:am Lab
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. március 24.
ISBN: 9781777279967
Nyelv: Angol
Súly: 4 kg
Oldalszám: 520
Ár: 67 890 Ft
(64 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Classic Wine Library Reader - A Taste of the World's Best Wine Writing

The Classic Wine Library Reader - A Taste of the World's Best Wine Writing

A Classic Wine Library a világ legmegbízhatóbb borszakértőinek ad otthont. Ez az antológia az elmúlt 10 év során megjelent közel 30 címből válogatott esszéket gyűjt össze. 


Relæ: A Book of Ideas

Relæ: A Book of Ideas

Chef Christian F. Puglisi 2010-ben megnyitotta Relæ nevű éttermét, Koppenhágának egy kegyetlen, bűn sújtotta részén. 

 

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon