Barion Pixel

PastryClass Book

The Industry's Largest Pastry Book



PastryClass Book

12 világhírű séf: Ramon Morató, Cédric Grolet, Jordi Roca, Frank Haasnoot, Pierre Hermé, Toni Rodríguez, Johan Martin, Christophe Adam, Thomas Haas, Ksenia Penkina és Mankoo Sisters. 


Tapasztalja meg a cukrászatot, mint még soha a PastryClass Book segítségével – egy innovatív útmutatót, amely 12 világhírű cukrászt tartalmaz, 520 oldalon és több mint 4300 lépésről lépésre elkészített fotót.

Keltsd életre a technikákat az okostelefonodról elérhető kibővített valóság oktatóvideóival.
A profik és a szenvedélyes házi cukrászok-pékek számára egyaránt tökéletes ez a gyönyörűen kidolgozott, környezetbarát, keményfedeles, tökéletes „cukrásztárs”.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Ramon Morató, Pierre Hermé, Jordi Roca, Johan Martin, Cédric Grolet, Frank Haasnoot, Toni Rodriguez, Ksenia Penkina, Thomas Haas, Christophe Adam, Mankoo Sisters
Kiadó: 2:am Lab
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. március 24.
ISBN: 9781777279967
Nyelv: Angol
Méretek: 26 x 33 x 7 cm
Súly: 4 kg
Oldalszám: 520
Ár: 67 890 Ft
(64 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Paco Roncero

Paco Roncero

Több mint 30 éve a konyhában és közel 15 éve két Michelin-csillag védelmében Paco Roncero nemcsak a spanyol gasztronómiai szcéna nélkülözhetetlen szakácsa, hanem a szakma őre is. Ezt bizonyítja is Paco Roncero a több mint 250 oldalának mindegyikében. 


Szerzők: Paco Pérez

Des gâteaux & des saisons

Des gâteaux & des saisons

Claire Damon - cukrász séf, a Relais Desserts tagja és a párizsi Des gâteaux et du Pain cukrászda élén (David Grangerrel együtt) első könyvében bemutatja vízióját a cukrászatáról. 


Szerzők: Claire Damon

Noor Paco Morales

Noor Paco Morales

A Noor az a személyes projekt, amit Paco Morales szülővárosába, Córdobába való visszatérése alkalmával indított el. Sosem felejtette hagyta el a tisztelet, amit gyökerei és az iránt érez, amit csodálatos szakmai karrierje során tanult. 


Szerzők: Paco Morales

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury