PastryClass Book
The Industry's Largest Pastry Book
12 világhírű szakember: Ramon Morató, Cédric Grolet, Jordi Roca, Frank Haasnoot, Pierre Hermé, Toni Rodríguez, Johan Martin, Christophe Adam, Thomas Haas, Ksenia Penkina és Mankoo Sisters.
Augmented Reality tartalom a könyvben
A könyv kiterjesztett valóság élményéhez egy okostelefonra vagy táblagépre, valamint a könyv által ajánlott ingyenes applikációra van szükség.
A funkció aktiválása egyedi jelszóval történik, amelyet a könyv tartalmazza.
További információ és használati útmutató a könyvben található.











Termékinformációk
| Szerzők: | Ramon Morató, Pierre Hermé, Jordi Roca, Johan Martin, Cédric Grolet, Frank Haasnoot, Toni Rodriguez, Ksenia Penkina, Thomas Haas, Christophe Adam, Mankoo Sisters |
| Kiadó: | 2:am Lab |
| Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. március 24. |
| ISBN: | 9781777279967 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 26 x 33 x 7 cm |
| Súly: | 4 kg |
| Oldalszám: | 520 |
| Ár: |
69 890 Ft (66 562 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Science of Chocolate
The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában.
Bourbon [Boxed Book & Ephemera Set]
A kentuckyi bourbon luxus, illusztrált története és útmutatója, archív fényképek, ritka üvegcímkék és egyebek keretezési minőségű reprodukcióival, mindezt egy elegáns dobozos készletben, kihúzható fiókkal.
Kaiseki - The Exquisite Cuisine of Kyoto's Kikunoi Restaurant
Ugyanúgy, ahogy maga a kaiseki is a szem és az ízlelőbimbók ünnepe, Murata séf Kaiseki című könyve egyszerre szakácskönyv és művészi alkotás.