Barion Pixel

PastryClass Book

The Industry's Largest Pastry Book



PastryClass Book

12 világhírű szakember: Ramon Morató, Cédric Grolet, Jordi Roca, Frank Haasnoot, Pierre Hermé, Toni Rodríguez, Johan Martin, Christophe Adam, Thomas Haas, Ksenia Penkina és Mankoo Sisters. 


Tapasztald meg a cukrászat világát úgy, ahogy még soha – a PastryClass Book segítségével!
Ez az innovatív útmutató 12 világhírű cukrászt mutat be, 520 oldalon, több mint 4300 lépésről-lépésre készült fotóval.
 
Keltsd életre a technikákat a kibővített valóság (augmented reality - AR) oktatóvideóival, amelyeket okostelefonoddal is elérhetsz.
 
Ez a gyönyörűen kidolgozott, környezetbarát, keményfedeles kötet tökéletes választás profiknak és szenvedélyes otthoni cukrászoknak, pékeknek egyaránt – egy igazi „cukrásztárs” a konyhában.
 
Mit is jelent az Augmented Reality (AR)

Magyarul kiterjesztett valóság, azt jelenti, hogy a valós környezetet digitális elemekkel egészítik ki – például 3D-s modellek, szövegek, videók vagy animációk jelennek meg a kamerán keresztül a valós tárgyakra „rávetítve”.
 

Augmented Reality tartalom a könyvben

A könyv kiterjesztett valóság élményéhez egy okostelefonra vagy táblagépre, valamint a könyv által ajánlott ingyenes applikációra van szükség.

A funkció aktiválása egyedi jelszóval történik, amelyet a könyv tartalmazza.

További információ és használati útmutató a könyvben található.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Ramon Morató, Pierre Hermé, Jordi Roca, Johan Martin, Cédric Grolet, Frank Haasnoot, Toni Rodriguez, Ksenia Penkina, Thomas Haas, Christophe Adam, Mankoo Sisters
Kiadó: 2:am Lab
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. március 24.
ISBN: 9781777279967
Nyelv: Angol
Méretek: 26 x 33 x 7 cm
Súly: 4 kg
Oldalszám: 520
Ár: 69 890 Ft
(66 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Fish for Dinner

Fish for Dinner

Vadonatúj kollekció az Egyesült Királyság leghíresebb „halas” szakácsától, aki elmagyarázza, milyen halat és hogyan kell főzni, valamint ízletes és inspiráló módszereket kínál a szezonális és fenntartható halak elkészítésre. 


Szerzők: Nathan Outlaw

Central

Central

Central Restaurante, Virgilio Martinez Perui séf, a kulináris világ egyik legcsodáltabb feltörekvő tehetségének kivételes étterme, konyhája. Ez a rendkívüli kulináris tanulmány, az elismert Perui séf innovatív és izgalmas kóstoló menüjét követi végig a legfontosabb limai éttermében, a Central-ban. 


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.