PastryClass Book
The Industry's Largest Pastry Book

12 világhírű séf: Ramon Morató, Cédric Grolet, Jordi Roca, Frank Haasnoot, Pierre Hermé, Toni Rodríguez, Johan Martin, Christophe Adam, Thomas Haas, Ksenia Penkina és Mankoo Sisters.
Tapasztalja meg a cukrászatot, mint még soha a PastryClass Book segítségével – egy innovatív útmutatót, amely 12 világhírű cukrászt tartalmaz, 520 oldalon és több mint 4300 lépésről lépésre elkészített fotót.
Keltsd életre a technikákat az okostelefonodról elérhető kibővített valóság oktatóvideóival.
A profik és a szenvedélyes házi cukrászok-pékek számára egyaránt tökéletes ez a gyönyörűen kidolgozott, környezetbarát, keményfedeles, tökéletes „cukrásztárs”.
Termékinformációk
Szerzők: | Ramon Morató, Pierre Hermé, Jordi Roca, Johan Martin, Cédric Grolet, Frank Haasnoot, Toni Rodriguez, Ksenia Penkina, Thomas Haas, Christophe Adam, Mankoo Sisters |
Kiadó: | 2:am Lab |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. március 24. |
ISBN: | 9781777279967 |
Nyelv: | Angol |
Súly: | 4 kg |
Oldalszám: | 520 |
Ár: |
67 890 Ft (64 657 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Recipes 3

A legteljesebb modern cukrász receptkönyv, közel 2000 készítmény osztályozva, hogy fokozza kreativitását
Ramón Freixa

Több mint 350 oldal, közel 60, az egyes folyamatokban részletezett, kreatív megoldásokkal kísért alkotás, 145 fénykép, az étellel azonos relevanciával felruházott termékek gondos választéka...
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Ramón Freixa

Több mint 350 oldal, közel 60, az egyes folyamatokban részletezett, kreatív megoldásokkal kísért alkotás, 145 fénykép, az étellel azonos relevanciával felruházott termékek gondos választéka...