PastryClass Book
The Industry's Largest Pastry Book
12 világhírű szakember: Ramon Morató, Cédric Grolet, Jordi Roca, Frank Haasnoot, Pierre Hermé, Toni Rodríguez, Johan Martin, Christophe Adam, Thomas Haas, Ksenia Penkina és Mankoo Sisters.
Augmented Reality tartalom a könyvben
A könyv kiterjesztett valóság élményéhez egy okostelefonra vagy táblagépre, valamint a könyv által ajánlott ingyenes applikációra van szükség.
A funkció aktiválása egyedi jelszóval történik, amelyet a könyv tartalmazza.
További információ és használati útmutató a könyvben található.











Termékinformációk
| Szerzők: | Ramon Morató, Pierre Hermé, Jordi Roca, Johan Martin, Cédric Grolet, Frank Haasnoot, Toni Rodriguez, Ksenia Penkina, Thomas Haas, Christophe Adam, Mankoo Sisters |
| Kiadó: | 2:am Lab |
| Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. március 24. |
| ISBN: | 9781777279967 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 26 x 33 x 7 cm |
| Súly: | 4 kg |
| Oldalszám: | 520 |
| Ár: |
69 890 Ft (66 562 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Italian Gelato Project
Életrajzi részletek, üzleti tanácsok, alapos műszaki munkalapok, receptek, az angol nyelvű fordítás és a kiváló minőségű fotók együttesen teszik egyedülállóvá, kifinomult szakkiadvánnyá a Progetto Gelato-t.
Bourbon [Boxed Book & Ephemera Set]
A kentuckyi bourbon luxus, illusztrált története és útmutatója, archív fényképek, ritka üvegcímkék és egyebek keretezési minőségű reprodukcióival, mindezt egy elegáns dobozos készletben, kihúzható fiókkal.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Pie Academy
Ken Haedrich a „The Pie Academy” kritikusok által elismert dékánja, pite készítési mesterkurzust tart, lépésről-lépésre fényképes oktatóanyagokkal a tökéletes kéregért.