Barion Pixel

PastryClass Book

The Industry's Largest Pastry Book



PastryClass Book

12 világhírű szakember: Ramon Morató, Cédric Grolet, Jordi Roca, Frank Haasnoot, Pierre Hermé, Toni Rodríguez, Johan Martin, Christophe Adam, Thomas Haas, Ksenia Penkina és Mankoo Sisters. 


Tapasztald meg a cukrászat világát úgy, ahogy még soha – a PastryClass Book segítségével!
Ez az innovatív útmutató 12 világhírű cukrászt mutat be, 520 oldalon, több mint 4300 lépésről-lépésre készült fotóval.
 
Keltsd életre a technikákat a kibővített valóság (augmented reality - AR) oktatóvideóival, amelyeket okostelefonoddal is elérhetsz.
 
Ez a gyönyörűen kidolgozott, környezetbarát, keményfedeles kötet tökéletes választás profiknak és szenvedélyes otthoni cukrászoknak, pékeknek egyaránt – egy igazi „cukrásztárs” a konyhában.
 
Mit is jelent az Augmented Reality (AR)

Magyarul kiterjesztett valóság, azt jelenti, hogy a valós környezetet digitális elemekkel egészítik ki – például 3D-s modellek, szövegek, videók vagy animációk jelennek meg a kamerán keresztül a valós tárgyakra „rávetítve”.
 

Augmented Reality tartalom a könyvben

A könyv kiterjesztett valóság élményéhez egy okostelefonra vagy táblagépre, valamint a könyv által ajánlott ingyenes applikációra van szükség.

A funkció aktiválása egyedi jelszóval történik, amelyet a könyv tartalmazza.

További információ és használati útmutató a könyvben található.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Ramon Morató, Pierre Hermé, Jordi Roca, Johan Martin, Cédric Grolet, Frank Haasnoot, Toni Rodriguez, Ksenia Penkina, Thomas Haas, Christophe Adam, Mankoo Sisters
Kiadó: 2:am Lab
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. március 24.
ISBN: 9781777279967
Nyelv: Angol
Méretek: 26 x 33 x 7 cm
Súly: 4 kg
Oldalszám: 520
Ár: 69 890 Ft
(66 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Japan The Cookbook

Japan The Cookbook

Demisztifikálja és mindenki számára elérhetővé teszi a világ egyik legősibb és legnagyobb tiszteletnek örvendő kulináris kultúráját. A világ étvágya a japán ételek iránt kimeríthetetlen – a sushi és a ramen megtalálhatók a sarki boltokban is, míg a japán alapanyagok elérhetőek a világ szupermarketeiben. Egészséges opciók gazdag választéka, hal-alapú ételektől zöldségközpontú fogásokig egyaránt.


The Art of Fermentation

The Art of Fermentation

A 2013-as James Beard Foundation Book Award for Reference és ösztöndíj nyertese és New York Times bestseller, a The Art of Fermentation a legátfogóbb csináld-magad kalauz a fermentáláshoz, amit valaha is kiadtak. 


HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.