Barion Pixel

FOUR in ONE

Négy tehetséges séf egy kivételes könyv lapjain


« Vissza | Szerzők: Ramon Morató, Josep Maria Ribé, Raúl Bernal, Miquel Guarro
  2016. november 29. 10:30

FOUR in ONE

Négy az egyben. Négy tehetséges cukrászt ismerhetünk meg egy szintén négy témakörre osztott könyvön keresztül: torta, csokoládé, desszert (tányérdesszertként is funcionáló), és művészi kreációk. A Barcelonai Chocolate Academy két évtizedre visszatekintő ízletes története is terítékre kerül, amit a csokoládét tárgyaló fejezet részeként, első kézből az intézmény alapítóitól hallhatunk.

 

 

Négy az Egyben. Ez a címe és cselekménye a Grupo Vilbo megjelenő kiadványának. Ramon Morató, Josep Maria Ribé, Raúl Bernal és Miquel Guarro sokkal többek négy szerzőnél. Ők egy nagy egységet alkotnak, ami mindegyikük különféleségéből és egyedülálló személyiségéből gyarapszik, mert mindannyiukban közös az a négy tulajdonság ami miatt valóban rendkívüli és megismételhetetlen ez a projekt.

 

 

 

Összesen 432 oldalnyi, a határokat feszegető tehetség, kreativitás, modernitás és kifinomultság, mind a csokoládéra összpontosít. 

Ez a könyv az összes hozzávalót tartalmazza ahhoz, hogy a mai cukrászat egyik nagy szakkönyve legyen.

 

Photo: Grupo Vilbo 

 
 
 
 
 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Ramon Morató, Josep Maria Ribé, Raúl Bernal, Miquel Guarro
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9788494632303
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 29.7 x 4 cm
Súly: 3 kg
Oldalszám: 432
Ár: 30 990 Ft
(29 514 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Olive Oil Masterclass

The Olive Oil Masterclass

Az olívaolaj az egyik legegészségesebb és legősibb olaj és népszerűsége megállíthatatlanul nő a világ minden táján. Olyan sok mindent lehet róla mesélni, mégis olyan keveset tudunk. Tökéletes az alkalom, hogy változtassunk ezen és több megbecsüléssel legyünk az olívaolaj felé.


Fleisch

Fleisch

Ludwig Maurer chef, organikus Wagyu tenyésztő, food stylist és bevallása szerint a hús szerelmese. Értelmezése alapján az egész állat egy ritka, különleges alapanyag, és nem csak a filé és rib eye. Ő arra törekszik, hogy a legtöbb húsrészt fel lehessen használni, mert mindegyiknek megvan a sajátossága, élvezeti értéke. Kreatív, modern, egyedi megközelítéssel technológiákkal alkotja ételeit, néha vad ötletek is felmerülnek, mindettől függetlenül az óvatosság, a természetesség jellemzi.


Szerzők: Ludwig Maurer

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash