Barion Pixel

FOUR in ONE

Négy tehetséges séf egy kivételes könyv lapjain


« Vissza | Szerzők: Ramon Morató, Josep Maria Ribé, Raúl Bernal, Miquel Guarro
  2016. november 29. 10:30

FOUR in ONE

Négy az egyben. Négy tehetséges cukrászt ismerhetünk meg egy szintén négy témakörre osztott könyvön keresztül: torta, csokoládé, desszert (tányérdesszertként is funcionáló), és művészi kreációk. A Barcelonai Chocolate Academy két évtizedre visszatekintő ízletes története is terítékre kerül, amit a csokoládét tárgyaló fejezet részeként, első kézből az intézmény alapítóitól hallhatunk.

 

 

Négy az Egyben. Ez a címe és cselekménye a Grupo Vilbo megjelenő kiadványának. Ramon Morató, Josep Maria Ribé, Raúl Bernal és Miquel Guarro sokkal többek négy szerzőnél. Ők egy nagy egységet alkotnak, ami mindegyikük különféleségéből és egyedülálló személyiségéből gyarapszik, mert mindannyiukban közös az a négy tulajdonság ami miatt valóban rendkívüli és megismételhetetlen ez a projekt.

 

 

 

Összesen 432 oldalnyi, a határokat feszegető tehetség, kreativitás, modernitás és kifinomultság, mind a csokoládéra összpontosít. 

Ez a könyv az összes hozzávalót tartalmazza ahhoz, hogy a mai cukrászat egyik nagy szakkönyve legyen.

 

Photo: Grupo Vilbo 

 
 
 
 
 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Ramon Morató, Josep Maria Ribé, Raúl Bernal, Miquel Guarro
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9788494632303
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 29.7 x 4 cm
Súly: 3 kg
Oldalszám: 432
Ár: 30 990 Ft
(29 514 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Let's Eat Paris !

Let's Eat Paris !

Örömteli, átfogó, energikusan illusztrált „szerelmes levél” a kulináris kincsnek, Párizsnak, a Let’s Eat France! könyv bestseller szerzőjétől!


Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland