Barion Pixel

So Cool No2 Magazine

First world's signature ice cream magazine


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2025. január 13. 06:24

So Cool No2 Magazine

SO COOL…Magazine azzal a céllal született, hogy kettős szemszögből mutassa be a világ fagylaltiparának legfejlettebb alkotásait, a legtágabb értelemben vett technikai innovációt és kreativitást (prezentáció és termékkoncepció). 


Évente és angol nyelven megjelenő nemzetközi folyóirat, amely néhány évvel ezelőttig elképzelhetetlennek tűnt, még sok mindent meg kellett tenni egy olyan tudományágban, amely definíció szerint megelégedett a nyereséges tömegtermékkel, és amelyben semmi más nem kellett a csábításhoz, a legigényesebb közönség.

A So Cool No 2 tartalma: 


Making the impossible possible

Tudunk tüzet rakni a fagylaltra anélkül, hogy megolvadna? Lehetnek-e az emlékek a kreativitás kimeríthetetlen forrásai? Lehetséges olyan vegán fagylaltot készíteni, amely egyenrangú a tejes fagylalttal, és felülmúlja a csokoládéfagylalttal eddig elért legjobb eredményeket? 


Valóban lehetetlen sorbetet készíteni akár 75%-os gyümölcsből, mindössze négy összetevőből – gyümölcsből, szacharózból, vízből és pektinből?

A geometrikus formák változtathatnak egy fagyizó kínálatán? Fokozhatjuk-e a fagylalt ízét növényi és fenntartható alapanyagokkal, só nélkül? Lehet-e olyan kifinomult és szokatlan sorbet-k, mint a sóska és a szeder-boróka, a bestsellerek? Lehetséges-e a feje tetejére állítani a joghurttal való hagyományos munkamódszert a fagylaltkészítésben?

Pablo Picasso egyik leghíresebb idézete: "Tanuld meg a szabályokat, mint egy profi, hogy művészként megszeghesd."

Pontosan ezt teszik olyan nagyszerű szakemberek, mint például Jesús Escalera, Irene Iborra, Luis Luque, Juan Pablo Colubri, Stéphane Augé, David Wesmaël, Paolo Brunelli, Stefan Ditzend és Yon Gallardo és sokan mások, ezt ajánlja a legnemzetközibb fagylaltmagazinunk második száma, a So Cool No 2 magazine.

Mellettük rájövünk, hogy a fagylaltban nincsenek lehetetlen határok, amelyek legyőzhetők, ha megvan hozzá a szükséges tudás, akarat és szenvedély.

Ez az egyetlen módja annak, hogy előrelépjünk egy olyan szakmában és egy olyan termékben, amelyet a történelem során erősen olyan játékszabályok határoztak meg, amelyeket túlságosan is meghatároz minden, amit meg kellett tanulni.

Stéphane Augé | Ice cream: a new French paradox?

Luis Luque |Towards a new vegan ice cream

Juan Pablo Colubri | Breaking the mold with chocolate

Yon Gallardo | It can’t get more yogurty than this

Paolo Brunelli | The new secret of a non-gelatiere

Alejandro De Miguel | Fermenting new ideas

Stefan Ditzend | Rara avis sorbets

David Wesmaël | ‘Flavor is still the most important thing about my ice cream’

Jesús Escalera | Between fire and ice

Albert Adrià & Alfredo Machado | Culinary avant-garde ice cream

Julia Canu & Tiago Augusto Barbosa | ‘We don’t have red berries in winter!’

Xiao-Ly Koh | The most mischievous ice cream cakes

Irene Iborra | A Tribute to Memory

Hiroyuki Emori | Stimulating creativity

Dej Kewkacha | The best version of Japan in Thailand

Mercedes Román | Organic as inspiration

Francisco Migoya | Frozen sea

Artem Grachev | Ice-creamy desserts

Riccardo Menicucci | Ice ‘chic’ cream

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books, So Cool Magazin
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. január 17.
ISSN: 2938-5394
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 29.7 x 2.5 cm
Súly: 2.1 kg
Oldalszám: 306
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Fűszernövények / Küchenkräuter

Fűszernövények / Küchenkräuter

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.


Szerzők: Thomas Ruhl
Kategória: Alapanyag, Poszter

Édesvízi halak / Freshwater fish

Édesvízi halak / Freshwater fish

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.


Szerzők: Thomas Ruhl
Kategória: Alapanyag, Poszter

Ehető virágok / Edible flowers

Ehető virágok / Edible flowers

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.


Szerzők: Thomas Ruhl
Kategória: Alapanyag, Poszter

Drift - Volume 10 - Manhattan

Drift - Volume 10 - Manhattan

A Drift Manhattan VOL 10. kötet reflektorfénybe helyezi York City leghíresebb kerületét: Manhattant.