A hentesmesterség nagykönyve
Nicolas Arnaud , Fabien Pairon , Christian Segui / Meilleurs Ouvriers de France MOF

A szakma három virtuózának munkája, a Le Grand Livre de la Charcuterie az új nélkülözhetetlen kellék minden rendes charcutier (hentestermék-készítő) számára, aki méltóan szeretnék ezt a címet viselni.
Arnaud Nicolas, Fabien Pairon és Christian Ségui, mindhárman a MOF - Meilleurs Ouvriers de France cím birtokosai, átadják szaktudásukat és trükkjeiket 100 modern termék receptjén keresztül, egy eddig példátlan, hivatásos és félhivatásos közönségnek szánt charcuterie-Biblia formájában. Kolbászok, hurkák, sonkák, terrine-ek és pâtés en croûte-ok (tésztában sült pástétomok) mellett a charcuterie minden alapját megtalálja, a három írónk gazdag szakmai tapasztalatának hála, amihez egyedi receptek társulnak a konyha világának neves személyiségeitől.
A több mint 70 pontos recepttel, mintegy 30 alaprecepttel és átfogó technikai segédlettel megfűszerezett A hentesmesterség nagykönyve a modern, minőségi és ízléses henteskészítmények sokszínű világába kalauzol el minket.
A hentesmesterség nagykönyve hasznos kézikönyv a hentestermékekkel és gasztronómiával foglalkozó szakmabeliek számára, egyben jól követhető, inspiráló receptgyűjtemény bármely lelkes hobbiszakácsnak.
Photo: Ducasse Editions
Termékinformációk
Szerzők: | Arnaud Nicolas, Fabien Pairon, Christian Segui |
Kiadó: | Alexandra |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Magyar / Hungarian Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. november 10. |
ISBN: | 9789635824526 |
Nyelv: | Magyar |
Méretek: | 22.3 x 29.8 x 2.9 cm |
Súly: | 1.62 kg |
Oldalszám: | 280 |
Ár (AKCIÓS): |
|
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Noma 2.0 - Vegetable, Forest, Ocean

Megvan az oka annak, hogy a Noma a világ legjobb éttermeinek listájának élén áll (The World's 50 Best Restaurants 2021). Minden falat, minden étel, minden fogás meglep, gyönyörködtet, kihívást jelent.
The Latin American Cookbook

Rendkívüli ünnepe a kontinens nagyon kedvelt regionális konyháinak – 600 recepttel.
Foie Gras

A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.