The World Atlas of Gin
Explore the gins of more than 50 countries

Mindenkinek és bárki számára, aki többet szeretne tudni a ginről, ez a teljes és végleges útmutató - amely a világ legjobb ginjeit, a történetüket és a gyártási módszereiket, valamint azokat az országokat mutatja be, amelyek hozzájárultak a gin globális sikertörténetéhez.
A desztillált szeszes italok világában soha nem történt feltűnőbb forradalom, mint a gin jelenlegi reneszánsza. A kis kézműves szeszfőzdék felbukkanása a világ minden tájáról, Texas-tól Tasmaniáig, és sokkal több fajtát és technikát használnak, mint valaha, ízeit tekintve a könnyű és citrusostól, egészen a nagy merész fűszeresig, a gin vonzereje rendkívül széles és változatos.
Kis tételben előállított gintől, helyi nővényekkel, egészen a nagy létesítményektől kezdve, amelyek a világ legismertebb gin-márkáit alkotják, a The World Atlas of Gin mindent áttekint, a botanikától a palackig, a gin alapjául szolgáló növények termesztésének és betakarításának módját és helyét, valamint azok szerepét a gin ízében, a termelőket és a márkák mögött álló történeteket; pontosan hol és hogyan készítenek gint; és országonkénti a legjobb példákkal.
Photo: Octopus
Termékinformációk
Szerzők: | Joel Harrison, Neil Ridley |
Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9781784725310 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.4 x 25.4 x 2.8 cm |
Súly: | 1.06 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
8 890 Ft (8 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Quality Meats

Kolbász, szalámi, bacon és egy szárazon érlelt, füstölt szegy: minden bevált és igazi klasszikus, amely választ ad arra a kérdésre, hogyan lehet hosszabb ideig eltartani, tovább menni, ízesebbé tenni a húst. De egyes húsok sokkal jobb ízűek, mint mások, és ennek oka van: minőségi húsok és minőségi receptek.
La Pâtisserie de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a párizsi cukrászat felemelkedő csillaga a Trianon Palotában, a Carré des Feuillants-ban és a Park Hyatt-ban végezte gyakorlati éveit. Főcukrász volt a burgundiai Eden Rock Saint-Barthélémy és a Prince de Galles luxushotelekben.
Le Manoir aux Quat’Saisons

Négy évszakon átívelő személyes idegenvezetés Raymond Blanc legendás hotel-éttermében, ünnepelt konyhájának 120 receptjével.
Breakfast: The Cookbook

Induljon a napja a világ legeredetibb reggelijeinek meghatározó gyűjteményével.