Barion Pixel

The World Atlas of Gin

Explore the gins of more than 50 countries


« Vissza | Szerzők: Joel Harrison, Neil Ridley
  2019. szeptember 21. 14:12

The World Atlas of Gin

Mindenkinek és bárki számára, aki többet szeretne tudni a ginről, ez a teljes és végleges útmutató - amely a világ legjobb ginjeit, a történetüket és a gyártási módszereiket, valamint azokat az országokat mutatja be, amelyek hozzájárultak a gin globális sikertörténetéhez. 


A desztillált szeszes italok világában soha nem történt feltűnőbb forradalom, mint a gin jelenlegi reneszánsza. A kis kézműves szeszfőzdék felbukkanása a világ minden tájáról, Texas-tól Tasmaniáig, és sokkal több fajtát és technikát használnak, mint valaha, ízeit tekintve a könnyű és citrusostól, egészen a nagy merész fűszeresig, a gin vonzereje rendkívül széles és változatos.
Kis tételben előállított gintől, helyi nővényekkel, egészen a nagy létesítményektől kezdve, amelyek a világ legismertebb gin-márkáit alkotják, a The World Atlas of Gin mindent áttekint, a botanikától a palackig, a gin alapjául szolgáló növények termesztésének és betakarításának módját és helyét, valamint azok szerepét a gin ízében, a termelőket és a márkák mögött álló történeteket; pontosan hol és hogyan készítenek gint; és országonkénti a legjobb példákkal.

Photo: Octopus 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Joel Harrison, Neil Ridley
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781784725310
Nyelv: Angol
Méretek: 20.4 x 25.4 x 2.8 cm
Súly: 1.06 kg
Oldalszám: 256
Ár: 9 290 Ft
(8 848 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Cuba

Cuba

Íme, a legújabb kötet a Phaidon nemzetközi konyhákat bemutató bestseller-sorozatából: a Cuba: The Cookbook a Mexico: The Cookbook-kal és a Peru: The Cookbook-kal karöltve fedezi fel Latin-amerika nagy kulináris hagyományait.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland