Barion Pixel

French Charcuterie at Home - Terrines, Rillettes, Saucisses, & Patés En Croûte

by Gilles Vérot, Nicolas Vérot


« Vissza | Szerzők: Gilles Vérot, Nicolas Vérot
  2025. február 05. 18:28

French Charcuterie at Home - Terrines, Rillettes, Saucisses, & Patés En Croûte

A híres párizsi Maison Verot-ból 89 hozzáférhető recept érkezik, amelyeket apa és fia, Gilles és Nicolas Vérot készítettek.


A részletes illusztrációk lépésről lépésre mutatják be a sütés alapvető módszereinek elsajátítását szolgáló technikákat, a gyönyörű fényképek pedig vizuális referenciaként szolgálnak az egyes ételekhez. Legyen szó vidéki terrineről, nagymama pástétomjáról vagy préselt zöldségekről, nincs szükség speciális szerszámokra vagy nehezen beszerezhető alapanyagokra, egyszerű technikákkal, könnyedén behozza a Charcuterie művészetét konyhájába.
Gilles Vérot a Charcutier mester harmadik generációja és a 2011-es Pâté-Croûte világbajnoka. Feleségével, Catherine-nel és fiával, Nicolas-szal együtt vezetik a Maison Verot-ot,

Úttörő erő a kivételes Charcuterie-ban, amely négy generációt ölel fel. A Maison Verot az újjáéledt érdeklődés élén áll Párizstól New Yorkig. Az örökösök következetesen ötvözték a hagyományt a modernitással, fenntartva a magas színvonalat és az átláthatóságot.

A Maison Verot a kiválóság iránti megingathatatlan elkötelezettségével, az aprólékos választékával, a kortárs receptek és a kézműves módszerek ötvözésével tűnik ki.
A Maison Verot butikok Párizsban találhatók: Saint-Placide, Sèvres-Lecourbe, Enfants-Rouges, Saint Paul, Galeries Lafayette Haussmann és Galeries Lafayette Champs-Élysées.

Nicolas Vérot, a neves charcutierek, Gilles és Catherine Vérot fia 2018-ban negyedik generációként csatlakozott a családi vállalkozáshoz, hogy vezesse a Maison Vérot-t, az 1930-ban indult örökséget. A régi hagyományok megőrzése mellett a modern innováció mellett Nicolas kibővítette a család jelenlétét Párizsban és azon kívül, többek között a Galeries Lafayette Gourmet-val kötött rangos partnerkapcsolatokat, valamint a New York-i Daniel Boulud séffel folytatott nemzetközi együttműködést.

Nicolas továbbra is a jövőbe vezeti a Maison Vérot-t, mint a francia konyhaművészet kiválóságának szimbólumát. A French Charcuterie at Home az első könyve.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Gilles Vérot, Nicolas Vérot
Kiadó: Tra Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2025. február 12.
ISBN: 9781962098076
Nyelv: Angol
Méretek: 21.1 x 26.7 x 2.8 cm
Súly: 1.04 kg
Oldalszám: 323
Ár: 18 190 Ft
(17 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

A Péksütemények Nagykönyve

A Péksütemények Nagykönyve

Péksütemények nagykönyve – az igazán ambiciózus pékek és cukrászok bibliája. A Péksütemények nagykönyve megkerülhetetlen alapmű a pékek és cukrászok számára, amely 80 tűpontos, a legfontosabb technikai adatokkal kiegészített receptet és nagyjából 30, fázisfotókkal illusztrált, részletesen bemutatott receptet tartalmaz. 


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).