French Charcuterie at Home - Terrines, Rillettes, Saucisses, & Patés En Croûte
by Gilles Vérot, Nicolas Vérot
A híres párizsi Maison Verot-ból 89 hozzáférhető recept érkezik, amelyeket apa és fia, Gilles és Nicolas Vérot készítettek.
A részletes illusztrációk lépésről lépésre mutatják be a sütés alapvető módszereinek elsajátítását szolgáló technikákat, a gyönyörű fényképek pedig vizuális referenciaként szolgálnak az egyes ételekhez. Legyen szó vidéki terrineről, nagymama pástétomjáról vagy préselt zöldségekről, nincs szükség speciális szerszámokra vagy nehezen beszerezhető alapanyagokra, egyszerű technikákkal, könnyedén behozza a Charcuterie művészetét konyhájába.
Gilles Vérot a Charcutier mester harmadik generációja és a 2011-es Pâté-Croûte világbajnoka. Feleségével, Catherine-nel és fiával, Nicolas-szal együtt vezetik a Maison Verot-ot,
Úttörő erő a kivételes Charcuterie-ban, amely négy generációt ölel fel. A Maison Verot az újjáéledt érdeklődés élén áll Párizstól New Yorkig. Az örökösök következetesen ötvözték a hagyományt a modernitással, fenntartva a magas színvonalat és az átláthatóságot.
A Maison Verot a kiválóság iránti megingathatatlan elkötelezettségével, az aprólékos választékával, a kortárs receptek és a kézműves módszerek ötvözésével tűnik ki.
A Maison Verot butikok Párizsban találhatók: Saint-Placide, Sèvres-Lecourbe, Enfants-Rouges, Saint Paul, Galeries Lafayette Haussmann és Galeries Lafayette Champs-Élysées.
Nicolas Vérot, a neves charcutierek, Gilles és Catherine Vérot fia 2018-ban negyedik generációként csatlakozott a családi vállalkozáshoz, hogy vezesse a Maison Vérot-t, az 1930-ban indult örökséget. A régi hagyományok megőrzése mellett a modern innováció mellett Nicolas kibővítette a család jelenlétét Párizsban és azon kívül, többek között a Galeries Lafayette Gourmet-val kötött rangos partnerkapcsolatokat, valamint a New York-i Daniel Boulud séffel folytatott nemzetközi együttműködést.
Nicolas továbbra is a jövőbe vezeti a Maison Vérot-t, mint a francia konyhaművészet kiválóságának szimbólumát. A French Charcuterie at Home az első könyve.








Termékinformációk
| Szerzők: | Gilles Vérot, Nicolas Vérot |
| Kiadó: | Tra Publishing |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. február 12. |
| ISBN: | 9781962098076 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.1 x 26.7 x 2.8 cm |
| Súly: | 1.04 kg |
| Oldalszám: | 323 |
| Ár: |
18 190 Ft (17 324 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Arzak + Arzak
Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult.
Septime, La Cave, Clamato, D'une île
Hangulatos, meghitt ételmonográfia Franciaország egyik legelismertebb éttermi gyűjteménye mögött álló duótól - a Michelin -csillagos étteremcsoporttól, amely a francia konyhát a haute cuisine szertartásából és nagyszerűségéből áthelyezte a világosabb, frissebb és megközelíthetőbb főzési stílusba.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.