Barion Pixel

French Charcuterie at Home - Terrines, Rillettes, Saucisses, & Patés En Croûte

by Gilles Vérot, Nicolas Vérot


« Vissza | Szerzők: Gilles Vérot, Nicolas Vérot
  2025. február 05. 18:28

French Charcuterie at Home - Terrines, Rillettes, Saucisses, & Patés En Croûte

A híres párizsi Maison Verot-ból 89 hozzáférhető recept érkezik, amelyeket apa és fia, Gilles és Nicolas Vérot készítettek.


A részletes illusztrációk lépésről lépésre mutatják be a sütés alapvető módszereinek elsajátítását szolgáló technikákat, a gyönyörű fényképek pedig vizuális referenciaként szolgálnak az egyes ételekhez. Legyen szó vidéki terrineről, nagymama pástétomjáról vagy préselt zöldségekről, nincs szükség speciális szerszámokra vagy nehezen beszerezhető alapanyagokra, egyszerű technikákkal, könnyedén behozza a Charcuterie művészetét konyhájába.
Gilles Vérot a Charcutier mester harmadik generációja és a 2011-es Pâté-Croûte világbajnoka. Feleségével, Catherine-nel és fiával, Nicolas-szal együtt vezetik a Maison Verot-ot,

Úttörő erő a kivételes Charcuterie-ban, amely négy generációt ölel fel. A Maison Verot az újjáéledt érdeklődés élén áll Párizstól New Yorkig. Az örökösök következetesen ötvözték a hagyományt a modernitással, fenntartva a magas színvonalat és az átláthatóságot.

A Maison Verot a kiválóság iránti megingathatatlan elkötelezettségével, az aprólékos választékával, a kortárs receptek és a kézműves módszerek ötvözésével tűnik ki.
A Maison Verot butikok Párizsban találhatók: Saint-Placide, Sèvres-Lecourbe, Enfants-Rouges, Saint Paul, Galeries Lafayette Haussmann és Galeries Lafayette Champs-Élysées.

Nicolas Vérot, a neves charcutierek, Gilles és Catherine Vérot fia 2018-ban negyedik generációként csatlakozott a családi vállalkozáshoz, hogy vezesse a Maison Vérot-t, az 1930-ban indult örökséget. A régi hagyományok megőrzése mellett a modern innováció mellett Nicolas kibővítette a család jelenlétét Párizsban és azon kívül, többek között a Galeries Lafayette Gourmet-val kötött rangos partnerkapcsolatokat, valamint a New York-i Daniel Boulud séffel folytatott nemzetközi együttműködést.

Nicolas továbbra is a jövőbe vezeti a Maison Vérot-t, mint a francia konyhaművészet kiválóságának szimbólumát. A French Charcuterie at Home az első könyve.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Gilles Vérot, Nicolas Vérot
Kiadó: Tra Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2025. február 12.
ISBN: 9781962098076
Nyelv: Angol
Méretek: 21.1 x 26.7 x 2.8 cm
Súly: 1.04 kg
Oldalszám: 323
Ár: 18 190 Ft
(17 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

KOKS - Faroe Islands Flavour

KOKS - Faroe Islands Flavour

Feröer-szigeteken a természet erői vesznek körül bennünket. Több mint ezer éve leginkább azt fogyasztjuk, ami helyben elérhető, a növényeket, állatokat és halakat, amelyek ebben a vadon élő környezetben élnek. Még ma is nagyon érezzük az évszakok finom mozgását, és az időjárás apró eltéréseit, amelyek befolyásolják, hogy egy adott napon mit tehetünk és mit nem.


Cook the Mountain

Újra készleten
Cook the Mountain

Fedezd fel Norbert Niederkofler elismert séf hiperlokális szemléletét, Dél-Tirolból, az Olasz-Alpokból a világ felé és vissza. Norbert Niederkofler egész életét és munkásságát Dél-Tirol kultúrájának és konyhájának szentelte.


KOKS - Faroe Islands Flavour

KOKS - Faroe Islands Flavour

Feröer-szigeteken a természet erői vesznek körül bennünket. Több mint ezer éve leginkább azt fogyasztjuk, ami helyben elérhető, a növényeket, állatokat és halakat, amelyek ebben a vadon élő környezetben élnek. Még ma is nagyon érezzük az évszakok finom mozgását, és az időjárás apró eltéréseit, amelyek befolyásolják, hogy egy adott napon mit tehetünk és mit nem.


Biotope - Pastorale

Biotope - Pastorale

A két Michelin csillagos étterem tulajdonos-séf, Bart De Pooter májusban 51 éves lett, emellett szülőfalujában, Reetben található étteremének Pastorale 25. évfordulóját ünnepli.


Szerzők: Bart de Pooter