Barion Pixel

Culler de Pau

Javi Olleros - Amaranta Rodríguez ** Michelin


« Vissza | Szerzők: Javi Olleros, Amaranta Rodríguez
  2022. március 10. 15:21

Culler de Pau

A tér alapvető a kulináris párbeszédünk során: A Culler-ben a saját területünk tolmácsai vagyunk; és arra törekszünk, hogy a vendégeink érezzék a földet annak terményein át: a környezetünkkel főzünk.


Gasztronómiai ösvényünk egy kiváltságos helyen kezdődik; az épület minden egyes részét, a konyhát és az egész éttermet a tér és a táj folytatódásaként álmodtuk meg. Az Arousa torkolata a minimalista épület nappalija előtt terül el; az asztalok, a konyha és a többi multifunkciós-tér a torkolatra néznek óriási ablakokon át – Ribeira a túloldalon van, Noro és Vionta szigetei tájékozódási pontokként szolgálnak. Természetes fény, fa és üveg uralják a Culler épületét – a környezet tükörképei, ahogy a menük és az ételek is. A tenger és a föld kiterjedése vagyunk, ez jelenik meg az ételeinkben is – az íz a legfontosabb, de mivel minden érzékünk összeköttetett, minden számít az étkezés, az ízlelés és az asztalnál megélt élmény szempontjából.

 

Javi Olleros a könyvben végig elmagyarázza, melyek azok a FOGALMAK, amelyek többek között konyháját meghatározzák: fenntarthatóság, kiválóság, vadnövények vagy a fermentálás.

50 RECEPT, amelyben nincs ellentmondás a hagyomány elfogadása és a jövő feltárása között.
38 ALAPRECEPT, beleértve a különböző típusú garumot, misót és kombuchát, melyek a fermentációs helyiségben készültek.
A ZÖLDSÉGEKET LEÍRÓ TÁBLÁZATA Kiegészítő információként részletezi a főbb íz és táplálkozási jellemzőket, valamint a receptekben használt főbb zöldségek eredetét és termesztését.
 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Javi Olleros, Amaranta Rodríguez
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. március 10.
ISBN: 9788472121874
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 24.5 x 30.3 x 4 cm
Súly: 2.4 kg
Oldalszám: 336
Ár: 35 690 Ft
(33 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Hand & Flowers Cookbook

The Hand & Flowers Cookbook

Tom Kerridge 2 Michelin-csillagos pubjának régóta várt szakácskönyve.


Szerzők: Tom Kerridge

Une autre idée du pain

Une autre idée du pain

Thomas Teffri-Chambelland, a pékké vált egykori biológiatanár, a l'Ecole internationale de boulangerie (Nemzetközi pékiskola) alapítója és Nathaniel Doboin vállalkozó és világutazó találkozásának gyümölcseként a pékszakma egy új fajtája született meg. Egy új ágazat, új receptekkel, ami természetesen gluténmentes termékek létrehozását tűzte ki célul.


The Art of Fermentation

The Art of Fermentation

A 2013-as James Beard Foundation Book Award for Reference és ösztöndíj nyertese és New York Times bestseller, a The Art of Fermentation a legátfogóbb csináld-magad kalauz a fermentáláshoz, amit valaha is kiadtak. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.