Culler de Pau
Javi Olleros - Amaranta Rodríguez ** Michelin
A tér alapvető a kulináris párbeszédünk során: A Culler-ben a saját területünk tolmácsai vagyunk; és arra törekszünk, hogy a vendégeink érezzék a földet annak terményein át: a környezetünkkel főzünk.
Gasztronómiai ösvényünk egy kiváltságos helyen kezdődik; az épület minden egyes részét, a konyhát és az egész éttermet a tér és a táj folytatódásaként álmodtuk meg. Az Arousa torkolata a minimalista épület nappalija előtt terül el; az asztalok, a konyha és a többi multifunkciós-tér a torkolatra néznek óriási ablakokon át – Ribeira a túloldalon van, Noro és Vionta szigetei tájékozódási pontokként szolgálnak. Természetes fény, fa és üveg uralják a Culler épületét – a környezet tükörképei, ahogy a menük és az ételek is. A tenger és a föld kiterjedése vagyunk, ez jelenik meg az ételeinkben is – az íz a legfontosabb, de mivel minden érzékünk összeköttetett, minden számít az étkezés, az ízlelés és az asztalnál megélt élmény szempontjából.
Javi Olleros a könyvben végig elmagyarázza, melyek azok a FOGALMAK, amelyek többek között konyháját meghatározzák: fenntarthatóság, kiválóság, vadnövények vagy a fermentálás.
50 RECEPT, amelyben nincs ellentmondás a hagyomány elfogadása és a jövő feltárása között.
38 ALAPRECEPT, beleértve a különböző típusú garumot, misót és kombuchát, melyek a fermentációs helyiségben készültek.
A ZÖLDSÉGEKET LEÍRÓ TÁBLÁZATA Kiegészítő információként részletezi a főbb íz és táplálkozási jellemzőket, valamint a receptekben használt főbb zöldségek eredetét és termesztését.
Termékinformációk
Szerzők: | Javi Olleros, Amaranta Rodríguez |
Kiadó: | Montagud Editores |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. március 10. |
ISBN: | 9788472121874 |
Nyelv: | Angol-Spanyol |
Méretek: | 24.5 x 30.3 x 4 cm |
Súly: | 2.4 kg |
Oldalszám: | 336 |
Ár: |
36 190 Ft (34 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Green Fire
Francis Mallmann argentin grillmester. A Seven Fires és a Mallmann on Fire szerzője, az élőtűzzel történő főzés ősi stílusáról ismert – és egészen a közelmúltig. a zöldségeket fűszerként vagy köretként kezelte.
The Food of Vietnam
Egy gyönyörűen kidolgozott, meghatározó kulináris és kulturális utazás Vietnám sokszínű régióin át. Csatlakozzon Luke Nguyen-hez egy kulturális és kulináris útra, örökségül kapott hazáján át és fedezze fel az embereket és az ételeket, amik az évente idelátogató turisták milliói számára kedvessé tették Vietnámot.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
Jan - Labor der Liebe
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.