Culler de Pau
Javi Olleros - Amaranta Rodríguez ** Michelin
A tér alapvető a kulináris párbeszédünk során: A Culler-ben a saját területünk tolmácsai vagyunk; és arra törekszünk, hogy a vendégeink érezzék a földet annak terményein át: a környezetünkkel főzünk.
Gasztronómiai ösvényünk egy kiváltságos helyen kezdődik; az épület minden egyes részét, a konyhát és az egész éttermet a tér és a táj folytatódásaként álmodtuk meg. Az Arousa torkolata a minimalista épület nappalija előtt terül el; az asztalok, a konyha és a többi multifunkciós-tér a torkolatra néznek óriási ablakokon át – Ribeira a túloldalon van, Noro és Vionta szigetei tájékozódási pontokként szolgálnak. Természetes fény, fa és üveg uralják a Culler épületét – a környezet tükörképei, ahogy a menük és az ételek is. A tenger és a föld kiterjedése vagyunk, ez jelenik meg az ételeinkben is – az íz a legfontosabb, de mivel minden érzékünk összeköttetett, minden számít az étkezés, az ízlelés és az asztalnál megélt élmény szempontjából.
Javi Olleros a könyvben végig elmagyarázza, melyek azok a FOGALMAK, amelyek többek között konyháját meghatározzák: fenntarthatóság, kiválóság, vadnövények vagy a fermentálás.
50 RECEPT, amelyben nincs ellentmondás a hagyomány elfogadása és a jövő feltárása között.
38 ALAPRECEPT, beleértve a különböző típusú garumot, misót és kombuchát, melyek a fermentációs helyiségben készültek.
A ZÖLDSÉGEKET LEÍRÓ TÁBLÁZATA Kiegészítő információként részletezi a főbb íz és táplálkozási jellemzőket, valamint a receptekben használt főbb zöldségek eredetét és termesztését.







Termékinformációk
| Szerzők: | Javi Olleros, Amaranta Rodríguez |
| Kiadó: | Montagud Editores |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books |
| Kiadás éve: | 2022 |
| Forgalmazás kezdete: | 2022. március 10. |
| ISBN: | 9788472121874 |
| Nyelv: | Angol-Spanyol |
| Méretek: | 24.5 x 30.3 x 4 cm |
| Súly: | 2.4 kg |
| Oldalszám: | 336 |
| Ár: |
53 890 Ft (51 324 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Recipes from The American South
Egy otthoni szakács kalauza Amerika egyik legváltozatosabb – és legízletesebb – konyhájához, a James Beard-díjas szerző és gasztronómiatörténész, Michael W. Twitty tollából.
Recipes from The American South
Egy otthoni szakács kalauza Amerika egyik legváltozatosabb – és legízletesebb – konyhájához, a James Beard-díjas szerző és gasztronómiatörténész, Michael W. Twitty tollából.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.