Barion Pixel

Culler de Pau

Javi Olleros - Amaranta Rodríguez ** Michelin


« Vissza | Szerzők: Javi Olleros, Amaranta Rodríguez
  2022. március 10. 15:21

Culler de Pau

A tér alapvető a kulináris párbeszédünk során: A Culler-ben a saját területünk tolmácsai vagyunk; és arra törekszünk, hogy a vendégeink érezzék a földet annak terményein át: a környezetünkkel főzünk.


Gasztronómiai ösvényünk egy kiváltságos helyen kezdődik; az épület minden egyes részét, a konyhát és az egész éttermet a tér és a táj folytatódásaként álmodtuk meg. Az Arousa torkolata a minimalista épület nappalija előtt terül el; az asztalok, a konyha és a többi multifunkciós-tér a torkolatra néznek óriási ablakokon át – Ribeira a túloldalon van, Noro és Vionta szigetei tájékozódási pontokként szolgálnak. Természetes fény, fa és üveg uralják a Culler épületét – a környezet tükörképei, ahogy a menük és az ételek is. A tenger és a föld kiterjedése vagyunk, ez jelenik meg az ételeinkben is – az íz a legfontosabb, de mivel minden érzékünk összeköttetett, minden számít az étkezés, az ízlelés és az asztalnál megélt élmény szempontjából.

 

Javi Olleros a könyvben végig elmagyarázza, melyek azok a FOGALMAK, amelyek többek között konyháját meghatározzák: fenntarthatóság, kiválóság, vadnövények vagy a fermentálás.

50 RECEPT, amelyben nincs ellentmondás a hagyomány elfogadása és a jövő feltárása között.
38 ALAPRECEPT, beleértve a különböző típusú garumot, misót és kombuchát, melyek a fermentációs helyiségben készültek.
A ZÖLDSÉGEKET LEÍRÓ TÁBLÁZATA Kiegészítő információként részletezi a főbb íz és táplálkozási jellemzőket, valamint a receptekben használt főbb zöldségek eredetét és termesztését.
 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Javi Olleros, Amaranta Rodríguez
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. március 10.
ISBN: 9788472121874
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 24.5 x 30.3 x 4 cm
Súly: 2.4 kg
Oldalszám: 336
Ár: 36 190 Ft
(34 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Is This A Cookbook?

Is This A Cookbook?

Nos, tele van Heston tipikusan zseniális, finom és ötletes receptjeivel, köztük zöld gazpacho, cékla és borsó saláta, quinoa zöldségekkel, marokkói pástétomok, kender panna cotta, banán és petrezselymes turmix, paradicsomos és kávés muffin, paszternák granola, rizsfagylalt, sherry ecetes posset, krikett ketchup, kakukkfüves és narancsos kombucha, nem feledkezve meg a popcorn csirkéről, igazi pattogatott kukoricával. Minden recept egyszerű, egyértelmű és teljesen megvalósítható. 


The Irish Cookbook

The Irish Cookbook

A „The Irish Cookbook” bemutatja az ír konyha valódi mélységét, hozzávalóit és lenyűgöző történelmét, úgy, mint még soha.


Szerzők: Jp McMahon

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash