Barion Pixel

Spain - The Cookbook

Simone and Inés Ortega, with a foreword by Ferran Adrià


« Vissza | Szerzők: Simone Ortega, Inés Ortega
  2024. január 11. 16:29

Spain - The Cookbook

A legkelendőbb könyv a hagyományos és autentikus spanyol házi főzésről, 1080 könnyen követhető recepttel


A spanyol szakácsok bíznak ebben a hagyományos otthoni főzési társban, amióta több mint 40 évvel ezelőtt megjelent, és a mai napig több millió példányban kelt el belőle.

Eredeti címéhez hűen (1080 recetas de cocina) 1080 autentikus spanyol receptből álló átfogó gyűjteményt tartalmaz, amely a tortillától a bacalaóig mindent lefed. Az egyszerű, könnyen követhető receptek mellett menüterveket, főzési tippeket és szószedetet is tartalmaz, a könyvet végig illusztrálták speciális fényképekkel és több mint 500 illusztrációval a híres spanyol grafikus és illusztrátor Javier Mariscal-tól.

Ez a legkelendőbb klasszikus, egy barátságos és könnyen megközelíthető könyv minden házi szakács számára, és minden spanyol ételt lefed, amelyet el szeretne készíteni.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Simone Ortega, Inés Ortega
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. április 17.
ISBN: 9781838668150
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 6.4 cm
Oldalszám: 1080
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Breaking Breads

Breaking Breads

Az Izraeli pékszakma ezernyi régió hatását karolja át – Marokkó, Jemen, Németország és Grúzia, csak hogy egy párat említsünk. Uri Scheft pékmester szétválaszthatatlanul egyesíti ezeket a New York-i Breads Bakery-ben és a Tel Aviv-i Lehamim Bakery-ben készülő hihetetlen péksüteményeiben.


Szerzők: Uri Scheft

Nature's Table

Nature's Table

Emmanuel Renaut séf, a 3 Michelin csillagos éttermének (www.floconsdesel.com) 50 receptjét osztja meg a nagyközönséggel. A szerző rendkívüli érdeklődést mutat az erdők, mezők, ásványi források kincsei iránt. Az egyediségéről, természet szeretetéről közismert francia konyhafőnök kitüntetett figyelemmel kíséri a környék termelőit, a friss és helyi alapanyagokat. Ezekből az alapanyagokból készítette azt az 50 összetett, az Ö rá jellemző, emblematikus ételt.


Szerzők: Emmanuel Renaut

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Mother Grains

Mother Grains

100 kívánatos recept sütéshez-főzéshez és az ősi gabonák fogyasztásához egy híres kaliforniai péktől.


Szerzők: Roxana Jullapat