Barion Pixel

Spain - The Cookbook

Simone and Inés Ortega, with a foreword by Ferran Adrià


« Vissza | Szerzők: Simone Ortega, Inés Ortega
  2024. január 11. 16:29

Spain - The Cookbook

A legkelendőbb könyv a hagyományos és autentikus spanyol házi főzésről, 1080 könnyen követhető recepttel


A spanyol szakácsok az első megjelenése óta bíznak ebben a hagyományos otthoni főzési társban, amely több mint 40 évvel ezelőtt jelent meg előszőr, és a mai napig több millió példányban kelt el. 

Eredeti címéhez hűen (1080 recetas de cocina) 1080 autentikus spanyol receptből álló átfogó gyűjteményt tartalmaz, amely a tortillától a bacalaóig mindent lefed. Az egyszerű, könnyen követhető receptek mellett menüterveket, főzési tippeket és szószedetet is tartalmaz, a könyvet végig illusztrálták speciális fényképekkel és több mint 500 illusztrációval a híres spanyol grafikus és illusztrátor Javier Mariscal-tól.

Ez a legkelendőbb klasszikus, egy barátságos és könnyen megközelíthető könyv minden házi szakács számára, és minden spanyol ételt lefed, amelyet el szeretne készíteni.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Simone Ortega, Inés Ortega
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. április 17.
ISBN: 9781838668150
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 6.4 cm
Súly: 2.34 kg
Oldalszám: 1080
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Ester

Ester

Egy alapvető könyv a modern ausztrál ételekről egy vezető szakácstól, gondolkodótól és Ester alapítójától, Mat Lindsaytől.


How to Grill Vegetables

How to Grill Vegetables

Ez az ínycsiklandó, úttörő szakácskönyv a zöldségek grillezésének minden módját ünnepli Amerika mester grillezőjétől”. Megmutatja, hogyan vigyen élő tüzet vagy fafüstöt minden elképzelhető zöldségbe.


Szerzők: Steven Raichlen

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland