Barion Pixel

Spain - The Cookbook

Simone and Inés Ortega, with a foreword by Ferran Adrià


« Vissza | Szerzők: Simone Ortega, Inés Ortega
  2024. január 11. 16:29

Spain - The Cookbook

A legkelendőbb könyv a hagyományos és autentikus spanyol házi főzésről, 1080 könnyen követhető recepttel


A spanyol szakácsok az első megjelenése óta bíznak ebben a hagyományos otthoni főzési társban, amely több mint 40 évvel ezelőtt jelent meg előszőr, és a mai napig több millió példányban kelt el. 

Eredeti címéhez hűen (1080 recetas de cocina) 1080 autentikus spanyol receptből álló átfogó gyűjteményt tartalmaz, amely a tortillától a bacalaóig mindent lefed. Az egyszerű, könnyen követhető receptek mellett menüterveket, főzési tippeket és szószedetet is tartalmaz, a könyvet végig illusztrálták speciális fényképekkel és több mint 500 illusztrációval a híres spanyol grafikus és illusztrátor Javier Mariscal-tól.

Ez a legkelendőbb klasszikus, egy barátságos és könnyen megközelíthető könyv minden házi szakács számára, és minden spanyol ételt lefed, amelyet el szeretne készíteni.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Simone Ortega, Inés Ortega
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. április 17.
ISBN: 9781838668150
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 6.4 cm
Súly: 2.34 kg
Oldalszám: 1080
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Senses in Sucrose

Senses in Sucrose

Eddigi 18 éves pályafutása során Roberto Cortez elmondhatta magáról, hogy a Microsoft-vezér Paul Allen és egyéb olyan hírességek magánszakácsaként is dolgozott, mint Antonio Banderas, Melanie Griffith és Eddie Murphy. Cortez klasszikus kiképzést kapott Franciaországban a l’École Lenôtre, a Ritz Hotel l’École de Escoffier, a Bellouet Conseil, a Le Cordon Bleu és a l’Amandiers Écolde de Soleil falai között. 


Szerzők: Roberto Cortez

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash