Spain - The Cookbook
Simone and Inés Ortega, with a foreword by Ferran Adrià
A legkelendőbb könyv a hagyományos és autentikus spanyol házi főzésről, 1080 könnyen követhető recepttel
A spanyol szakácsok az első megjelenése óta bíznak ebben a hagyományos otthoni főzési társban, amely több mint 40 évvel ezelőtt jelent meg előszőr, és a mai napig több millió példányban kelt el.
Eredeti címéhez hűen (1080 recetas de cocina) 1080 autentikus spanyol receptből álló átfogó gyűjteményt tartalmaz, amely a tortillától a bacalaóig mindent lefed. Az egyszerű, könnyen követhető receptek mellett menüterveket, főzési tippeket és szószedetet is tartalmaz, a könyvet végig illusztrálták speciális fényképekkel és több mint 500 illusztrációval a híres spanyol grafikus és illusztrátor Javier Mariscal-tól.
Ez a legkelendőbb klasszikus, egy barátságos és könnyen megközelíthető könyv minden házi szakács számára, és minden spanyol ételt lefed, amelyet el szeretne készíteni.
Termékinformációk
Szerzők: | Simone Ortega, Inés Ortega |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. április 17. |
ISBN: | 9781838668150 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 27 x 6.4 cm |
Súly: | 2.34 kg |
Oldalszám: | 1080 |
Ár: |
17 990 Ft (17 133 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Ester
Egy alapvető könyv a modern ausztrál ételekről egy vezető szakácstól, gondolkodótól és Ester alapítójától, Mat Lindsaytől.
How to Grill Vegetables
Ez az ínycsiklandó, úttörő szakácskönyv a zöldségek grillezésének minden módját ünnepli Amerika mester grillezőjétől”. Megmutatja, hogyan vigyen élő tüzet vagy fafüstöt minden elképzelhető zöldségbe.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.