Barion Pixel

Acorn

Vegetables Re-Imagined: Seasonal Recipes from Root to Stem


« Vissza | Szerzők: Shira Blustein, Brian Luptak
  2022. november 17. 13:29

Acorn

A praktikustól a játékosig, ihletett receptek, amelyek felfedik a növények rejtett potenciálját.


A díjnyertes The Acorn étteremben a növényeket ünneplik: felfedezik, feljavítják, kreativitásra késztetik, és felöltöztetik egy „estére”, hogy a figyelem középpontjában legyenek.
Első szakácskönyvükben Shira Blustein és Brian Luptak – az Acorn tulajdonosa és séfje – megosztja igazán egyedi receptjeit, kiemelve a végtelen lehetőségeket, amelyek a természettől megajándékozott szezonális és vadon gyűjtött alapanyagokból készülnek.

Megcáfolva a kategorizálást, ez a szakácskönyv a legmegbízhatóbb húsevőket is elégedetté teszi az olyan ételekkel, amelyek nem kiszámíthatóak.
A receptfejezetek évszakok szerint vannak bemutatva, a könyv elején egy „Alapvető fejezettel” – tele savanyított zöldségekkel, ecetekkel, olajokkal és növényi alapú alternatívákkal –, hátul pedig a Koktélok fejezetével. Az összes recept komponensekre van bontva, továbbá a pazarlás minimalizálására és az egyes növényekben rejlő lehetőségek maximalizálására összpontosítanak.

A könyv arra buzdít mindannyiunkat, hogy legyünk kalandosak zöldségeinkkel, az Acorn egy évre szóló szezonális recepteket kínál ragyogó kreativitással. A vizuálisan is lenyűgöző és mesterien átgondolt Acorn a vegetáriánus ételkészítést a következő szintre emeli, egy szakácskönyv, amelyet olvasni, csodálni lehet és inspirál.

Photo: Acorn 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Shira Blustein, Brian Luptak
Kiadó: Appetite By Random House
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2022. november 17.
ISBN: 9780525610267
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 28.8 x 2.5 cm
Súly: 1.38 kg
Oldalszám: 336
Ár: 14 890 Ft
(14 181 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

India The Cookbook

India The Cookbook

Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit. 


Szerzők: Pushpesh Pant

Finding Fire

Finding Fire

A Finding Fire a tűzzel való főzésről szól. Az új borítóval frissített változat annak a történetét meséli el, ahogy az Egyesült Királyságban tanult séf, Lennox Hastie megtanulta a tűz nyelvét és használatának művészetét. 


Szerzők: Lennox Hastie

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash