Acorn
Vegetables Re-Imagined: Seasonal Recipes from Root to Stem
A praktikustól a játékosig, ihletett receptek, amelyek felfedik a növények rejtett potenciálját.
A díjnyertes The Acorn étteremben a növényeket ünneplik: felfedezik, feljavítják, kreativitásra késztetik, és felöltöztetik egy „estére”, hogy a figyelem középpontjában legyenek.
Első szakácskönyvükben Shira Blustein és Brian Luptak – az Acorn tulajdonosa és séfje – megosztja igazán egyedi receptjeit, kiemelve a végtelen lehetőségeket, amelyek a természettől megajándékozott szezonális és vadon gyűjtött alapanyagokból készülnek.
Megcáfolva a kategorizálást, ez a szakácskönyv a legmegbízhatóbb húsevőket is elégedetté teszi az olyan ételekkel, amelyek nem kiszámíthatóak.
A receptfejezetek évszakok szerint vannak bemutatva, a könyv elején egy „Alapvető fejezettel” – tele savanyított zöldségekkel, ecetekkel, olajokkal és növényi alapú alternatívákkal –, hátul pedig a Koktélok fejezetével. Az összes recept komponensekre van bontva, továbbá a pazarlás minimalizálására és az egyes növényekben rejlő lehetőségek maximalizálására összpontosítanak.
A könyv arra buzdít mindannyiunkat, hogy legyünk kalandosak zöldségeinkkel, az Acorn egy évre szóló szezonális recepteket kínál ragyogó kreativitással. A vizuálisan is lenyűgöző és mesterien átgondolt Acorn a vegetáriánus ételkészítést a következő szintre emeli, egy szakácskönyv, amelyet olvasni, csodálni lehet és inspirál.
Photo: Acorn
Termékinformációk
Szerzők: | Shira Blustein, Brian Luptak |
Kiadó: | Appetite By Random House |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. november 17. |
ISBN: | 9780525610267 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 28.8 x 2.5 cm |
Súly: | 1.38 kg |
Oldalszám: | 336 |
Ár: |
14 890 Ft (14 181 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
India The Cookbook
Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit.
Finding Fire
A Finding Fire a tűzzel való főzésről szól. Az új borítóval frissített változat annak a történetét meséli el, ahogy az Egyesült Királyságban tanult séf, Lennox Hastie megtanulta a tűz nyelvét és használatának művészetét.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.