Acorn
Vegetables Re-Imagined: Seasonal Recipes from Root to Stem
!['Acorn Acorn](/static/content/books/cover_img/0/916.jpg?4518868661080601)
A praktikustól a játékosig, ihletett receptek, amelyek felfedik a növények rejtett potenciálját.
A díjnyertes The Acorn étteremben a növényeket ünneplik: felfedezik, feljavítják, kreativitásra késztetik, és felöltöztetik egy „estére”, hogy a figyelem középpontjában legyenek.
Első szakácskönyvükben Shira Blustein és Brian Luptak – az Acorn tulajdonosa és séfje – megosztja igazán egyedi receptjeit, kiemelve a végtelen lehetőségeket, amelyek a természettől megajándékozott szezonális és vadon gyűjtött alapanyagokból készülnek.
Megcáfolva a kategorizálást, ez a szakácskönyv a legmegbízhatóbb húsevőket is elégedetté teszi az olyan ételekkel, amelyek nem kiszámíthatóak.
A receptfejezetek évszakok szerint vannak bemutatva, a könyv elején egy „Alapvető fejezettel” – tele savanyított zöldségekkel, ecetekkel, olajokkal és növényi alapú alternatívákkal –, hátul pedig a Koktélok fejezetével. Az összes recept komponensekre van bontva, továbbá a pazarlás minimalizálására és az egyes növényekben rejlő lehetőségek maximalizálására összpontosítanak.
A könyv arra buzdít mindannyiunkat, hogy legyünk kalandosak zöldségeinkkel, az Acorn egy évre szóló szezonális recepteket kínál ragyogó kreativitással. A vizuálisan is lenyűgöző és mesterien átgondolt Acorn a vegetáriánus ételkészítést a következő szintre emeli, egy szakácskönyv, amelyet olvasni, csodálni lehet és inspirál.
Photo: Acorn
Termékinformációk
Szerzők: | Shira Blustein, Brian Luptak |
Kiadó: | Appetite By Random House |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. november 17. |
ISBN: | 9780525610267 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 28.8 x 2.5 cm |
Súly: | 1.38 kg |
Oldalszám: | 336 |
Ár: |
14 890 Ft (14 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Curious Bartender's Gin Palace
!['The Curious Bartender's Gin Palace The Curious Bartender's Gin Palace](/static/content/books/cover_img/0//thumb/533.jpg?161408155181202)
A The Curious Bartender’s Gin Palace Tristan Stephenson italkeverő mester nagysikerű könyvsorozatának következő tagja.
Institut Paul Bocuse - A főzés magasiskolája
!['Institut Paul Bocuse - A főzés magasiskolája Institut Paul Bocuse - A főzés magasiskolája](/static/content/books/cover_img/0//thumb/391.jpg?944047925166861)
Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.
Game
!['Game Game](/static/content/books/cover_img/0//thumb/525.jpg?145194545164312)
A Covey Rise magazin ’a vadonból a villára’ szekciója díjnyertes séfeket kivételes fotográfusokkal és írókkal együtt szerepeltet, a világ minden tájáról. A Game: The Chef’s Field-to-Table Cookbook kitárja az ajtókat a vadhús és a vadmadarak elkészítésének titkai előtt, újonc és tapasztalt vadászoknak egyaránt, felkínálva a tudást a következő logikus lépéshez a helyi, fenntartható ételek láncolatában.
Pie for Everyone
!['Pie for Everyone Pie for Everyone](/static/content/books/cover_img/0//thumb/765.jpg?512015616179132)
A New York-i, szeretett Petee's Pie Company több mint 80 receptet kínál a legjobb pitékhez, amelyeket otthon elkészíthet.