Acorn
Vegetables Re-Imagined: Seasonal Recipes from Root to Stem
 
    
   A praktikustól a játékosig, ihletett receptek, amelyek felfedik a növények rejtett potenciálját.
	A díjnyertes The Acorn étteremben a növényeket ünneplik: felfedezik, feljavítják, kreativitásra késztetik, és felöltöztetik egy „estére”, hogy a figyelem középpontjában legyenek.
	Első szakácskönyvükben Shira Blustein és Brian Luptak – az Acorn tulajdonosa és séfje – megosztja igazán egyedi receptjeit, kiemelve a végtelen lehetőségeket, amelyek a természettől megajándékozott szezonális és vadon gyűjtött alapanyagokból készülnek.
	Megcáfolva a kategorizálást, ez a szakácskönyv a legmegbízhatóbb húsevőket is elégedetté teszi az olyan ételekkel, amelyek nem kiszámíthatóak.
	A receptfejezetek évszakok szerint vannak bemutatva, a könyv elején egy „Alapvető fejezettel” – tele savanyított zöldségekkel, ecetekkel, olajokkal és növényi alapú alternatívákkal –, hátul pedig a Koktélok fejezetével. Az összes recept komponensekre van bontva, továbbá a pazarlás minimalizálására és az egyes növényekben rejlő lehetőségek maximalizálására összpontosítanak.
A könyv arra buzdít mindannyiunkat, hogy legyünk kalandosak zöldségeinkkel, az Acorn egy évre szóló szezonális recepteket kínál ragyogó kreativitással. A vizuálisan is lenyűgöző és mesterien átgondolt Acorn a vegetáriánus ételkészítést a következő szintre emeli, egy szakácskönyv, amelyet olvasni, csodálni lehet és inspirál.
Photo: Acorn
	
	
	
	
	
	
	
	
Termékinformációk
| Szerzők: | Shira Blustein, Brian Luptak | 
| Kiadó: | Appetite By Random House | 
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation | 
| Kiadás éve: | 2021 | 
| Forgalmazás kezdete: | 2022. november 17. | 
| ISBN: | 9780525610267 | 
| Nyelv: | Angol | 
| Méretek: | 20.3 x 28.8 x 2.5 cm | 
| Súly: | 1.38 kg | 
| Oldalszám: | 336 | 
| Ár: | 14 990 Ft (14 276 + ÁFA) | 
| Státusz: | Előrendelhető | 
Keresés
Manu / Signed Edition
 
          Latin-Amerika legjobb női séfjének (2022) és az ő névadó Curitibai éttermének története, inspirációja és receptjei.
Kaiseki - The Exquisite Cuisine of Kyoto's Kikunoi Restaurant
 
          Ugyanúgy, ahogy maga a kaiseki is a szem és az ízlelőbimbók ünnepe, Murata séf Kaiseki című könyve egyszerre szakácskönyv és művészi alkotás.
Ma petite boulangerie japonaise - Sando, hokkaido, cheesecake
 
          Japán szendvicskenyér, briós, sando, sajttorta, sajt tarte, cream puff …. Fedezzen fel 80 japán kenyér, péksütemény és édesség receptet.
The Italian Bakery
 
          Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
