Barion Pixel

Mono

Le Monoporzioni in Pasticceria


« Vissza | Szerzők: Gianluca Fusto
  2017. szeptember 16. 15:35

Mono

A Mono abból a vágyból született, hogy innovatív jelentést adjon az egységes piac szegmensének, az évek során rendeződő kortárs szabályokról, az igényekről és sajnos a “nem a gondolkodásról”. 


A szerző /Gianluca Fusto/ nemzetközi utazásai, képzései arra ösztönözték, hogy dolgozzon ki működő “édes” projekteket, koncepciókat melyek valóban használhatóak az egész világon, a vendéglátás több területén, kezdve a cukrász butikoktól a luxus szállodákig egyaránt. Technikája egy személyes tanulmányon alapul, mely 3 termék, 3 konzisztencia, 3 szerkezet, 3 hőmérséklet és 3 szín kifogástalan kombinációján alapul.
Ez a könyv szakembereknek íródott, melyben Gianluca Fusto bemutatja szokatlan látomását, stílusát, annak elemeit, zsenialitását, a technológiai felkészültségét és a nélkülözhetetlen, hozzátartozó dizájnt.

 

 

A könyv 5 "koncepcióra" vagy 5 különböző részre van felosztva, de egy felismerhető stílus és ízlés mentén.

„G-sign” / Textúrák
„Frolle Follie” / Omlós tészták
„Icons” / Időtlen klasszikusok
„Fetta perfetta” / Tökéletes szelet
„Eyes Cream” / Fagylalt-Sorbet


A professzionális cukrászkönyvben szereplő 50 összetett recept minden részét-alkotóelemét megismerhetjük. A kiadvány, a termék, az ár és a kommunikáció technikájával és marketingjével is foglalkozik; valamint az összetevők mélyreható elemzésével és az érzékszervi elemzéseivel, a kreativitással és a stílust "irányító" technikákkal egyaránt.

Szerzőről:

Gianluca Fusto kortárs kreatív, fejlesztő, oktató, tanácsadó cukrász, egyike a 15 legkiválóbb Valrhona oktató cukrászoknak, akik képviselik a céget az egész világon, mely az egyik legfontosabb és leginnovatívabb csokoládégyártó a világon. Pályája kezdetén a párizsi Frameben dolgozott, majd cukrászként a Bistro a Gualtiero Marchesi éttermében, ezután Aldo Bellini következett, majd Valentino Piero Selvaggio Las Vegas, Grand Hotel Villa Serbelloni Bellagioban és végül Cracco Peck Milánóban.
2011-ben részt vett a Juniors Cukrász Világbajnokságon, (CAST Foods olasz csapatának tagjaként), végül együtt, megszerezték az első helyezést. 2012-ben felveszik az olasz Pasticceri Akadémiára.
Jelenleg a Valrhona szakmai nagykövete, fejlesztő-szaktanácsadó, professzionális könyvszerző.

 

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Gianluca Fusto
Kiadó: ItalianGourmet
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9788898675616
Nyelv: Olasz-Angol
Méretek: 20 x 29 x 2 cm
Súly: 1.57 kg
Oldalszám: 304
Ár: 28 990 Ft
(27 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

BAO

BAO

Az első szakácskönyv a rendkívül népszerű tajvani ihletésű, éttermi és kultikus márkától, a BAO-tól


The Italian Pantry

The Italian Pantry

A világhírű séf, Theo Randall megosztja 10 főtt összetevőjét (paradicsom, vargánya, parmezán, citrom, leveles zöldségek, ricotta, polenta, fenyőmag, méz és zsemlemorzsa), és felfedi kedvenc főzési módjait 100 mesés recepten keresztül. 


Szerzők: Theo Randall

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon