Sun and Rain - Ana Roš
A Cookbook

Személyes séf-monográfia és az első könyv, a globálisan elismert Ana Roš séftől, a szlovén Hiša Franko étteremből.
Ana Roš, az olasz határ közelében, a szlovéniai távoli Soča-völgyben, a hegyek lábánál és a pisztránggal teli türkiz folyó mellett, meséli életét.
Esszéken, emléktárgyakon, recepteken és fényképeken keresztül megosztja az őt ösztönző idilli tájat, a helyi gazdák bőséges szezonális hozzávalóit, a halászatról és a felfedezésről szóló meséket, valamint a találékony és kifinomult ételeinek evolúcióját a Hiša Frankoban.
Photo: Phaidon
Termékinformációk
Szerző: | Ana Roš |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9780714879307 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.4 x 29 x 2.8 cm |
Súly: | 1.27 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
17 890 Ft (17 038 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Pasta Masterclass

A Pasta Man visszatért, és ezúttal NAGYOBBAN és JOBBAN. A Pasta Masterclassban Mateo Zielonka elárulja, hogyan készítheti el Ön is szemet gyönyörködtető, finom alkotásait.
Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda spanyol étteremtulajdonos és sommelier, aki éttermi pályafutását pincérként kezdte, ma pedig négy éttermet üzemeltet, ebből három egy Michelin-csillaggal, a negyedik pedig kettővel rendelkezik.
Foie Gras

A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.