Baked to Perfection
Delicious Gluten-free Recipes with a Pinch of Science
Az egyetlen gluténmentes sütőkönyv, amelyre valaha szüksége lesz, finom receptekkel, amelyek minden alkalommal tökéletesen működnek.
A megfelelő ropogós kenyértől, a párnapuha fahéjas tekercsektől és a pompás réteges süteményektől a puhány brownie-kig, a hihetetlenül pelyhes-durva leveles tésztákig és a finom cukrászsüteményekig, mindent, amit egykor lehetetlennek tűnt gluténmentessé tenni, most megsütheti.
A Baked to Perfection azzal kezdődik, hogy alaposan áttekintjük a gluténmentes sütés alapjait: hogyan viselkednek a különböző gluténmentes lisztek, mely bolti keverékek működnek a legjobban, és hogyan keverjük össze saját magunkat a magunk igényei szerint.
Burkolt torták, brownie-k, cookie-k, péksütemények és kenyerek, Katarina megosztja az adott fejezetben található receptek legjobb technikáit, és minden recepthez szakértői tippek, hasznos tudományos magyarázatok és alkalmanként lépésről-lépésre készült fotó is társul, amelyek segítenek elérni a gluténmentes tökéletességet.
A receptek között megtalálhatóak a klasszikus sütemények, mint például a szupernedves csokitorta, karamell-almás pite és csokis keksz, a legpuhább, legrágósabb kenyér, beleértve a ropogós kézműves cipókat, baguette-ket, briós hamburger zsemlét, szódás kenyeret, pirított mályvacukor brownie-t.
A Szerző:
Katarina Cermelj (röviden: Kat) díjnyertes szakácskönyv-író, ételíró, fotós és a népszerű mentes blog, a The Loopy Whisk alkotója. PhD fokozatát szervetlen kémiából szerezte az Oxfordi Egyetemen, korábban ugyanitt végzett kémia alapképzésben.
Tudományos majom lévén, szeret nagyon tudományos, elemző megközelítést alkalmazni a receptek kidolgozása során – és nagyon hisz abban is, hogy nemcsak megbízható, hibabiztos (és mindig finom) recepteket adjon, hanem a működésük okait, elvét is.














Termékinformációk
| Szerző: | Katarina Cermelj |
| Kiadó: | Bloomsbury Publishing |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. október 03. |
| ISBN: | 9781526613486 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18.9 x 24.6 x 3.4 cm |
| Súly: | 1.41 kg |
| Oldalszám: | 384 |
| Ár: |
11 990 Ft (11 419 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Baker Bleu - Bake It Till You Make It
Sok izgalmas út a kenyér dicsőségéhez, és a legjobb módja annak, hogy élvezze azt, egy olyan házaspártól, akik eldobták vállalati munkájukat, hogy megvalósítsák pékálmukat.
Spilled - Stories & Recipes From Natural Winemakers
A természetes borok népszerűsége az elmúlt években valósággal berobbant a gasztronómia és a borkedvelők világába. Ebben a könyvben Stephanie Mercier Voyer társszerző, David McMillan séf, Zev Rovine borkereskedő és Xavier Tera fotográfus egy lebilincselő utazásra hívják az olvasót a természetes borkészítés szívébe.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
BReD
Ed Tatton vegán szakács és kézműves pék, megosztja technikáit és 100 receptjét, a természetes kelesztésű kovászos kenyereket, kis kenyereket és környezetbarát kis pékárukat.