Barion Pixel

Vietnam - The Cookbook

by Anaïs Ca Dao van Manen


« Vissza | Szerzők: Anaïs Ca Dao van Manen | Új
  2025. június 20. 16:27

Vietnam - The Cookbook

A vietnami konyha végső ünneplése – 445 hagyományos, otthoni recepttel az ország minden szegletéből


A vietnami konyha sokkal több, mint pho és bánh mì – ízek, technikák és szokások gazdag és sokszínű szövedéke. A Vietnam - The Cookbook című kötet mélyreható és átfogó betekintést nyújt ebbe a vibráló gasztronómiába, több mint 400 autentikus, otthon is elkészíthető recepttel – minden egyes étel hitelesen dokumentálva, alaposan tesztelve és világos, lépésről lépésre követhető útmutatóval bemutatva.

A receptek az elkészítés módja és a hagyományos fogyasztási formák szerint csoportosítva szerepelnek a könyvben: az előételektől, snackekig, salátáktól és szendvicsektől kezdve a grillezett ételeken, pirított fogásokon, wrap és tekercseken, egytálételeken, tésztákon, rizses ételeken, leveseken és desszerteken át egészen a savanyúságokig, szószokig és alap konyhai hozzávalókig. A fogások között megtalálhatók jól ismert kedvencek, mint például a nyári tekercs vagy a grillezett sertéshús vermicellivel, de kevésbé ismert különlegességek is, mint a csirkés–banánvirág saláta, a sós ragacsos rizs, mungóbab gombóc, a pirított apró kagyló rizsropogóssal, a kókuszos–pandan édességek, vagy a sült pálmacukros lépesméztorta.

Anaïs Ca Dao van Manen, a könyv szerzője, bejárta az egész országot – Hanoiváros nyüzsgő utcáitól egészen Hà Giang hegyvidéki tájaiig –, hogy helyi szakácsoktól tanuljon, különleges alapanyagokat fedezzen fel, és elsajátítsa a klasszikus technikákat. A Vietnam: The Cookbook minden egyes receptjét áthatja saját élményeinek hitelessége, a hagyományok iránti mély tisztelet és a vietnami konyha iránt érzett szeretete.

A könyvet gyönyörű, helyszínen készült fotók illusztrálják, így ez a gazdag és hiteles receptgyűjtemény világszerte meghívja az otthoni szakácsokat, hogy fedezzék fel a vietnami étkezési kultúrát.

Anaïs Ca Dao van Manen séf és gasztronómiai tanácsadó, aki pályafutása során bejárta a világot. Vietnámi–holland családba született Párizsban, élt és dolgozott Londonban, jelenleg pedig Vietnámban él. Pályáját konyhákban kezdte – többek között az Auberge de Chassignoles, a Café Bar Universal, a Trullo és a Bao London éttermekben. Az utóbbi években fejlesztéssel és tanácsadással foglalkozik, és saját éttermeket nyitott Vietnámban. Instagram-videóiban a vietnami konyha sokszínűségét mutatja be.

 

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Anaïs Ca Dao van Manen
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. október 29.
ISBN: 9781837290451
Nyelv: Angol
Oldalszám: 496
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Gangjeonghouse's Korean Dessert Recipe Book

Gangjeonghouse's Korean Dessert Recipe Book

Gaesung Jooak, amely fényes kavicsra emlékeztet. A Baepi Tteok megőrizte a rizsszemek alakját és textúráját. Északi stílusú Injeolmi puha geopipat bevonattal, rágós chapssal tteokkal. Beleértve a hagyományos és fúziós gangjeongot, amely harmonikusan készül különféle gabonákkal, diófélékkel és szárított gyümölcsökkel, hagyományos módszerekkel.


Szerzők: Hwang Yongtaek

Flowers

Flowers

A díjnyertes francia cukrász, Cédric Grolet legújabb francia cukrászkönyve


Szerzők: Cédric Grolet

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon