Rogan - A comprehensive cookbook with simple and tasty recipes
The Cookbook

Simon Rogan séf elismert és tisztelt a gasztronómia világának minden sarkán, híres művészi érzékéről, innovációiról, állandó tökéletességre törekvéséről és tehetségéről, látásmódjáról és különböző éttermeinek tiszta karakteréről.
Simon a cumbriai 3 Michelin-csillagos étterem, a L’Enclume tulajdonosa és konyhafőnöke, ami megnyerte a The Good Food Guide legjobb étteremnek járó díját az elmúlt négy évben. A BBC2 csatorna Great British Menu műsorának első helyezettje, mentor a MasterChef tv-sorozatban és a GQ magazin Chef of the Year (Az év séfje) díjának nyertese 2018-ban. Rogan a 16 évvel ezelőtt alapított L’Enclum mellett, Cartmel falvában üzemelteti a Rogan & Co-t, laza környékbeli éttermét; az Aulis-t, a séfasztalos kutatókonyháját és az Our Farm-ot, ahol a konyhai csapat dönti el, mit termeljenek, mikor szüreteljék le és hogyan készítsék el, lehetővé téve Simonnak, hogy új szintet határozzon meg a felhasznált alapanyagok kaliberét illetően. Londonban van a Roganic, ami betekintést enged a cartmel-i munkába és az Aulis London, egy 8-férőhelyes séfasztal, ami exkluzív, premier előtti élményt ad olyan ételekkel, amik később a Roganic étlapjára kerülnek.
Simon egyedi pozíciójából adódóan olyan meghatározó művet alkotott, ami megváltoztatja a szakácskönyvek hangvételét. Tökéletesen kommunikálja konyhája filozófiáját - kizárólag szezonális, termesztett vagy gyűjtögetett alapanyagok felhasználásával készít felejthetetlen ételeket. Az innovatív főzés akkor mutatja legjobb oldalát, ha a helyi alapanyagokat kreativitással és szenvedéllyel használjuk.
Simon könyve olyan recepteket mutat be, amik mindenki számára, mindenhol elérhető, kifogástalan alapanyagokat használ, az Our Farm életének és Cumbria tájainak élettel teli képeivel kísérve
Photo: Cristian Barnett
Termékinformációk
Szerző: | Simon Rogan |
Kiadó: | Harper Collins |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9780008232726 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23.6 x 28.6 x 3.1 cm |
Súly: | 1.53 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
14 890 Ft (14 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Comida Mexicana - Snacks, Tacos, Tortas, Tamales & Desserts

A mexikói utcai ételek a világ egyik legváltozatosabb és legízletesebb konyhája – merülj el ebben a gyönyörű szakácskönyvben.
Tequila & Mezcal

A mexikói master desztillátorok új generációja nagy büszkeséggel és gondossággal készítenek tequilát és mezcalt. Ez az átfogó útmutató alkalom arra, hogy felfedezd mindkét azték gyökérű szeszes ital történetét.
Wine Science - The Application of Science in Winemaking

Ez a forradalmi könyv az egyetlen mélyreható hivatkozás a borászat tudományát érintő folyamatok, fejlemények és tényezők részletezésére.
Wine Science - The Application of Science in Winemaking

Ez a forradalmi könyv az egyetlen mélyreható hivatkozás a borászat tudományát érintő folyamatok, fejlemények és tényezők részletezésére.