Breakfast: The Cookbook
Induljon a napja a világ legeredetibb reggelijeinek meghatározó gyűjteményével.
Milliárdok számára a világ minden táján, a reggeli a nap legfontosabb – és legmegnyugtatóbb – része. Itt, először, otthoni ételek receptjeinek százai a reggeli étkezésnek állítanak emléket, úgy, ahogy azokat a földkerekség különböző konyháiban készítik. Minden recept könnyedén megközelíthető és egyértelmű, és olyan jegyzetek kísérik, amik kulturális kontextusba helyezik az ételeket és kulináris betekintést adnak. Legyen a reggeli, édes vagy sós, klasszikus vagy regionális, itt mind megtalálható: az egyiptomi Ful Medames (fávabab ragu), a mexikói Chilaquiles, a kínai ananászos bucik, az amerikai scone, a skót morning roll és még oly sok minden.
Közreműködik Reem Kassis, Bill Granger, Jason Hammel, Stephen Harris, Clotilde Dusoulier, Harumi Kurihara, Meera Sodha, Alvin Cailan, Fredrik Berselius, és Manoella Buffara.
Photo: Phaidon




Termékinformációk
| Szerző: | Emily Elyse Miller |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2019 |
| ISBN: | 9780714878041 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18 x 27 x 4.5 cm |
| Súly: | 1.63 kg |
| Oldalszám: | 464 |
| Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
ADAPT – A Unique Pastry Concept
ADAPT - Egy egyedi cukrászkoncepció, Richard Hawke cukrász első professzionális cukrászkönyve.
The Real Japanese Izakaya Cookbook
Hozd haza a bulit ezzel a japán „pub” ihletésű szakácskönyvvel. Az Izakaya főzés lényege, hogy kiadós és ízletes japán ételeket kóstoljon italokkal és barátokkal a helyi társalgóban.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.