Barion Pixel

Slippurinn

Recipes and Stories from Iceland


« Vissza | Szerzők: Gisli Matt, Nicholas Gill
  2021. október 15. 13:06

Slippurinn

Szakácskönyv a feltörekvő sztárséftől Gísli Matt-től, Slippurinn-ből, mely egy nemzetközi úti cél, étterem Izlandon, Westman – szigeteken.


Gísli Matt (szül. 1989), aki a Westman - szigetekről származik. Miután szakács lett és számos étteremben dolgozott a nagyvilágban, úgy döntött, hogy családjával éttermet nyit. Az álom az volt, hogy létrehozzanak egy csodálatos helyet, amely elbűvölő, alkalmi, barátságos légkörrel rendelkezik, amely csak nyáron tart nyitva, és csak a szigetekről származó szezonális termékeket használ fel.
2012 -ben a Slippurinn megnyitotta kapuit, és álma valóra vált.
Gisli elkészítette a menüt, amely tiszteletben tartja a helyi és az északi hagyományokat, és feszegeti a kortárs konyha határait. Gisli ma a saját útját járja a gasztronómiában. Felkeltette a világ kulináris szakértőinek figyelmét, többek között Ruth Reichl és Diana Henry figyelmét, és így született meg Gisli első könyve, mely elénk tárja a hagyományos izlandi ételekkel kapcsolatos kiterjedt kutatásait, hogy megőrizze a helyi kulináris ismereteket, miközben modern konyhai megközelítést alkalmaz, ezzel elviszi az olvasót a lenyűgöző kulináris világ és a szigeti élet szívéhez. Könyv minden északi régió és konyhai stílus szerelmesének ajánlott.

Photo: Phaidon  

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Gisli Matt, Nicholas Gill
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 15.
ISBN: 9781838663117
Nyelv: Angol
Méretek: 20.6 x 27 x 2.7 cm
Súly: 1.21 kg
Oldalszám: 256
Ár: 16 790 Ft
(15 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Cenador de Amós

Cenador de Amós

Kifinomult egyszerűség, különös tekintettel a részletekre, amely új határokat keres, ezáltal az ételeket egy másik szintre emeli. 


Szerzők: Jesús Sánchez

Tra l'onirico e il reale

Tra l'onirico e il reale

Első, „művészeti kiállításával” Fabrizio Fiorani rátapos a kreativitás gázpedáljára, a művészi inspiráció és az emlékek látnoki édessége közötti párbeszédben, újból és újból kiszínezve a hagyományokat, elhagyva önmagát a látomások és az ihletek felé egy olyan játékban, amiben a varázslatot az íz intenzitása adja.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


A l'école de la pâtisserie vegan

A l'école de la pâtisserie vegan

Lépésről lépésre és remek fotók segítségével a „A l'école de la pâtisserie vegan” megismerteti Önt a desszertek művészetével, állati eredetű összetevők nélkül, függetlenül attól, hogy kezdő vagy elkötelezett vegán.


Szerzők: Linda Vongdara