Barion Pixel

Slippurinn

Recipes and Stories from Iceland


« Vissza | Szerzők: Gisli Matt, Nicholas Gill
  2021. október 15. 13:06

Slippurinn

Szakácskönyv a feltörekvő sztárséftől Gísli Matt-től, Slippurinn-ből, mely egy nemzetközi úti cél, étterem Izlandon, Westman – szigeteken.


Gísli Matt (szül. 1989), aki a Westman - szigetekről származik. Miután szakács lett és számos étteremben dolgozott a nagyvilágban, úgy döntött, hogy családjával éttermet nyit. Az álom az volt, hogy létrehozzanak egy csodálatos helyet, amely elbűvölő, alkalmi, barátságos légkörrel rendelkezik, amely csak nyáron tart nyitva, és csak a szigetekről származó szezonális termékeket használ fel.
2012 -ben a Slippurinn megnyitotta kapuit, és álma valóra vált.
Gisli elkészítette a menüt, amely tiszteletben tartja a helyi és az északi hagyományokat, és feszegeti a kortárs konyha határait. Gisli ma a saját útját járja a gasztronómiában. Felkeltette a világ kulináris szakértőinek figyelmét, többek között Ruth Reichl és Diana Henry figyelmét, és így született meg Gisli első könyve, mely elénk tárja a hagyományos izlandi ételekkel kapcsolatos kiterjedt kutatásait, hogy megőrizze a helyi kulináris ismereteket, miközben modern konyhai megközelítést alkalmaz, ezzel elviszi az olvasót a lenyűgöző kulináris világ és a szigeti élet szívéhez. Könyv minden északi régió és konyhai stílus szerelmesének ajánlott.

Photo: Phaidon  

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Gisli Matt, Nicholas Gill
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 15.
ISBN: 9781838663117
Nyelv: Angol
Méretek: 20.6 x 27 x 2.7 cm
Súly: 1.21 kg
Oldalszám: 256
Ár: 16 790 Ft
(15 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

The Pho Cookbook

The Pho Cookbook

Ezzel az átfogó szakácskönyvvel Vietnám legkedveltebb, aromás kényelmi étele – a pho néven ismert húsleves és tésztaleves – elérhető közelségbe kerül.


Szerzők: Andrea Nguyen

The Pho Cookbook

The Pho Cookbook

Ezzel az átfogó szakácskönyvvel Vietnám legkedveltebb, aromás kényelmi étele – a pho néven ismert húsleves és tésztaleves – elérhető közelségbe kerül.


Szerzők: Andrea Nguyen

Tarte by GARUHARU

Tarte by GARUHARU

Megjelent Yun Eunyoung cukrászséf második könyve. A szerző az új könyvét a tarte-ok világának szenteli, az első könyvéhez hasonló szerkezettel, alkotásainak megjelenítésével, amelyek kiemelik a szerző színes és éles stílusát.


Szerzők: Yun Eunyoung