Slippurinn
Recipes and Stories from Iceland

Szakácskönyv a feltörekvő sztárséftől Gísli Matt-től, Slippurinn-ből, mely egy nemzetközi úti cél, étterem Izlandon, Westman – szigeteken.
Gísli Matt (szül. 1989), aki a Westman - szigetekről származik. Miután szakács lett és számos étteremben dolgozott a nagyvilágban, úgy döntött, hogy családjával éttermet nyit. Az álom az volt, hogy létrehozzanak egy csodálatos helyet, amely elbűvölő, alkalmi, barátságos légkörrel rendelkezik, amely csak nyáron tart nyitva, és csak a szigetekről származó szezonális termékeket használ fel.
2012 -ben a Slippurinn megnyitotta kapuit, és álma valóra vált.
Gisli elkészítette a menüt, amely tiszteletben tartja a helyi és az északi hagyományokat, és feszegeti a kortárs konyha határait. Gisli ma a saját útját járja a gasztronómiában. Felkeltette a világ kulináris szakértőinek figyelmét, többek között Ruth Reichl és Diana Henry figyelmét, és így született meg Gisli első könyve, mely elénk tárja a hagyományos izlandi ételekkel kapcsolatos kiterjedt kutatásait, hogy megőrizze a helyi kulináris ismereteket, miközben modern konyhai megközelítést alkalmaz, ezzel elviszi az olvasót a lenyűgöző kulináris világ és a szigeti élet szívéhez. Könyv minden északi régió és konyhai stílus szerelmesének ajánlott.
Photo: Phaidon
Termékinformációk
Szerzők: | Gisli Matt, Nicholas Gill |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. október 15. |
ISBN: | 9781838663117 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.6 x 27 x 2.7 cm |
Súly: | 1.21 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
17 990 Ft (17 133 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Pasta Reinvented

Fedezze fel, hogyan lehet gabonaféléket, tengeri zöldségeket tésztává alakítani. Tésztákat, leveseket, tésztasalátákat, tésztás egytálételeket és sült tésztákat.
Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.