Barion Pixel

Slippurinn

Recipes and Stories from Iceland


« Vissza | Szerzők: Gisli Matt, Nicholas Gill
  2021. október 15. 13:06

Slippurinn

Szakácskönyv a feltörekvő sztárséftől Gísli Matt-től, Slippurinn-ből, mely egy nemzetközi úti cél, étterem Izlandon, Westman – szigeteken.


Gísli Matt (szül. 1989), aki a Westman - szigetekről származik. Miután szakács lett és számos étteremben dolgozott a nagyvilágban, úgy döntött, hogy családjával éttermet nyit. Az álom az volt, hogy létrehozzanak egy csodálatos helyet, amely elbűvölő, alkalmi, barátságos légkörrel rendelkezik, amely csak nyáron tart nyitva, és csak a szigetekről származó szezonális termékeket használ fel.
2012 -ben a Slippurinn megnyitotta kapuit, és álma valóra vált.
Gisli elkészítette a menüt, amely tiszteletben tartja a helyi és az északi hagyományokat, és feszegeti a kortárs konyha határait. Gisli ma a saját útját járja a gasztronómiában. Felkeltette a világ kulináris szakértőinek figyelmét, többek között Ruth Reichl és Diana Henry figyelmét, és így született meg Gisli első könyve, mely elénk tárja a hagyományos izlandi ételekkel kapcsolatos kiterjedt kutatásait, hogy megőrizze a helyi kulináris ismereteket, miközben modern konyhai megközelítést alkalmaz, ezzel elviszi az olvasót a lenyűgöző kulináris világ és a szigeti élet szívéhez. Könyv minden északi régió és konyhai stílus szerelmesének ajánlott.

Photo: Phaidon  

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Gisli Matt, Nicholas Gill
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 15.
ISBN: 9781838663117
Nyelv: Angol
Méretek: 20.6 x 27 x 2.7 cm
Súly: 1.21 kg
Oldalszám: 256
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Bachour Buffets

Bachour Buffets

A hetedik könyvében kellett szerepelnie, amikor Antonio Bachour sokkal „bachourabb”, mint valaha. A Bachour Buffets az ő nagy műve, az ő hagyatéka. 


Szerzők: Antonio Bachour

Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

Új
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.


Szerzők: Tim Siadatan

Ma petite boulangerie japonaise - Sando, hokkaido, cheesecake

Ma petite boulangerie japonaise - Sando, hokkaido, cheesecake

Japán szendvicskenyér, briós, sando, sajttorta, sajt tarte, cream puff …. Fedezzen fel 80 japán kenyér, péksütemény és édesség receptet.


Patisserie William Curley

Patisserie William Curley

A Patisserie célja, hogy bemutassa a díjnyertes Chocolatier William Curley szenvedélyét, klasszikus receptjeit, saját újításaival történő modernizálását és azok elkészítését. A jó minőségű cukrászsütemények elkészítésére gyakran úgy tekintenek, mint amit csak egy képzett profi képes elkészíteni, pedig ez bárki számára elérhető, aki rendelkezik cukrászfelszereléssel, némi gyakorlattal és akarattal.

 

Szerzők: William Curley