Greece: The Cookbook
Alapvető mű a mai Görögország sokszínű és lebilincselő konyhájáról. A Greece: The Cookbook a Görög ételek első mindenre kiterjedő angol nyelvű bibliája.
A Görög ételek népszerűsége rohamosan tempóban nő, egyszerűen elkészíthetőek, egészségesek, ízletesek és más népek konyhájához nem hasonlíthatóan hordozza az ország gazdag földi és tengeri kultúrtörténetének nyomait. Ez az eredeti mediterrán konyha, ahol az olívaolaj, a kenyér, a bor, a füge, a szőlő és a sajt alapvető élelmiszernek számít a nyugati civilizáció hajnala óta. A görög konyha nagyasszonya, Vefa Alexiadou több száz egyszerű receptje, regionális különlegességekről, helyi hozzávalókról és az ételek vallási és történelmi jelentőségéről beszél, 230 színes fényképpel illusztrálva.
Photo: Phaidon
Termékinformációk
Szerző: | Vefa Alexiadou |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9780714873800 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 28 x 5 cm |
Súly: | 2.41 kg |
Oldalszám: | 704 |
Ár: |
17 990 Ft (17 133 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Boragó
A Boragó étterem nemzetközileg elismert sztárséfje, Rodolfo Guzman bepillantást enged a Chilei csúcsgasztronómia világába.
“Nem mindennapi dolog, hogy egy étteremtől leesik az ember álla, de a Boragó könnyedén teljesítette ezt a feladatot” – Financial Times
Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons
A MOF (Meilleur Ouvrier de France) cím birtokosa Stephane Glacier és Cukrász-séfje, Jerome Le Teuff publikálásában kerül bemutatásra ez a szemet gyönyörködtető, professzionális cukrászkönyv, amely professzionális recepteket és konyhatechnikákat mutat be. A szezonalitás szellemét követve kerülnek bemutatásra a kis tortácskák, tarte-ok és desszertek.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
Notebook - Pastries for Restaurants
Receptek, alkotások, tesztek és technikák, amelyek emblematikus éttermek konyháiban íródott jegyzetek formájában őriztek, ezt tartalmazza Spyros Pediaditakis cukrász első „Notebook: Pastries for Restaurants” című könyve.