Barion Pixel

Greece: The Cookbook


« Vissza | Szerzők: Vefa Alexiadou
  2017. augusztus 09. 16:40

Greece: The Cookbook

A Greece - The Cookbook a modern görög konyha gazdag és lenyűgöző világának meghatározó műve.


Ez az első igazán átfogó, angol nyelven megjelent “bibliája” a görög gasztronómiának. A görög ételek egyre népszerűbbek világszerte – egyszerűen elkészíthetők, egészségesek és ízletesek. Ráadásul, talán minden más konyhánál jobban, magukon viselik annak a gazdag kulturális örökségnek a nyomait, amely a szárazföld és a tenger találkozásából született.

Ez az eredeti mediterrán konyha, ahol az olívaolaj, a kenyér, a bor, a füge, a szőlő és a sajt már a nyugati civilizáció kezdetei óta alapvető élelmiszerek. A könyv több száz egyszerű receptet tartalmaz Vefa Alexiadou tollából – aki a görög konyha vitathatatlan nagyasszonya. Emellett bemutatja a különböző régiók specialitásait, a helyi alapanyagokat, valamint az ételek vallási és történelmi jelentőségét is. A könyvet 230 színes fotó illusztrálja.

Photo: Phaidon

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Vefa Alexiadou
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9780714873800
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 28 x 5 cm
Súly: 2.41 kg
Oldalszám: 704
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

BReD

BReD

Ed Tatton vegán szakács és kézműves pék, megosztja technikáit és 100 receptjét, a természetes kelesztésű kovászos kenyereket, kis kenyereket és környezetbarát kis pékárukat. 


La Pâtisserie de Yann Couvreur

La Pâtisserie de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a párizsi cukrászat felemelkedő csillaga a Trianon Palotában, a Carré des Feuillants-ban és a Park Hyatt-ban végezte gyakorlati éveit. Főcukrász volt a burgundiai Eden Rock Saint-Barthélémy és a Prince de Galles luxushotelekben.


Szerzők: Yann Couvreur

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.