Barion Pixel

Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking

A Cookbook


« Vissza | Szerzők: Kyle Connaughton, Naoko Takei Moore
  2022. február 24. 15:10

Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking

Egy gyönyörű és pazarul fényképezett szakácskönyv, amely az autentikus japán agyagedényes főzésre összpontosít, szeretett recepteket és klasszikusok frissítéseit mutatja be, háttérrel a donabe eredetéről és történetéről.


A japán agyagedényes (donabe) főzést évszázadok során finomították, sokoldalú és egyszerű, egyedényes főzési módszerré, amelyet rizsfőzéshez, gőzöléshez, pároláshoz vagy akár füstöléshez használnak. Japán legkedveltebb főzőedényeként a donabe egyre népszerűbb az Egyesült Államokban, ahogy a média felfedezi, és a házi szakácsok és séfek érdeklődnek az autentikus japán konyha iránt.
A Donabe szakértője, Naoko Moore és Kyle Connaughton séf, a három Michelin-csillagos The Fat Duck étterem egykori főszakácsa mindkét japán házias ételt bemutatja. A könyv nem hagyományos recepteket is tartalmaz olyan kiváló szakácsoktól, mint David Kinch, Namae Shinobu, Cortney Burns és Nick Balla, akik mindannyian donabét használnak a saját konyhájukban.

Photo: Eric Wolfinger

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Kyle Connaughton, Naoko Takei Moore
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2015
Forgalmazás kezdete: 2022. február 24.
ISBN: 9781607746997
Nyelv: Angol
Méretek: 23.7 x 23.6 x 2.8 cm
Súly: 1.37 kg
Oldalszám: 328
Ár: 12 490 Ft
(11 895 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

FOUR in ONE

FOUR in ONE

Négy az egyben. Négy tehetséges cukrászt ismerhetünk meg egy szintén négy témakörre osztott könyvön keresztül: torta, csokoládé, desszert (tányérdesszertként is funcionáló), és művészi kreációk. A Barcelonai Chocolate Academy két évtizedre visszatekintő ízletes története is terítékre kerül, amit a csokoládét tárgyaló fejezet részeként, első kézből az intézmény alapítóitól hallhatunk.

 

 

Kräuter Tanja Grandits

Kräuter Tanja Grandits

Tanja Grandits, az aromakonyha mestere 140 új receptet mutat be könyvében, amelyben kinyilvánítja az ízgazdagságát és a fűszernövények színes és sokszínű világának minden árnyalatát.


Szerzők: Tanja Grandits

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash