Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking
A Cookbook
Egy gyönyörű és pazarul fényképezett szakácskönyv, amely az autentikus japán agyagedényes főzésre összpontosít, szeretett recepteket és klasszikusok frissítéseit mutatja be, háttérrel a donabe eredetéről és történetéről.
A japán agyagedényes (donabe) főzést évszázadok során finomították, sokoldalú és egyszerű, egyedényes főzési módszerré, amelyet rizsfőzéshez, gőzöléshez, pároláshoz vagy akár füstöléshez használnak. Japán legkedveltebb főzőedényeként a donabe egyre népszerűbb az Egyesült Államokban, ahogy a média felfedezi, és a házi szakácsok és séfek érdeklődnek az autentikus japán konyha iránt.
A Donabe szakértője, Naoko Moore és Kyle Connaughton séf, a három Michelin-csillagos The Fat Duck étterem egykori főszakácsa mindkét japán házias ételt bemutatja. A könyv nem hagyományos recepteket is tartalmaz olyan kiváló szakácsoktól, mint David Kinch, Namae Shinobu, Cortney Burns és Nick Balla, akik mindannyian donabét használnak a saját konyhájukban.
Photo: Eric Wolfinger






Termékinformációk
| Szerzők: | Kyle Connaughton, Naoko Takei Moore |
| Kiadó: | Ten Speed Press |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2015 |
| Forgalmazás kezdete: | 2022. február 24. |
| ISBN: | 9781607746997 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 23.7 x 23.6 x 2.8 cm |
| Súly: | 1.37 kg |
| Oldalszám: | 328 |
| Ár: |
12 490 Ft (11 895 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Cocktail Cabinet
A THE COCKTAIL CABINET-ben Zoe Burgess ízszakértő demisztifikálja a koktélokat, elmagyarázza és feltárja a szerkezeteket, az ízprofilokat és az alkalmazott technikákat.
The Real Japanese Izakaya Cookbook
Hozd haza a bulit ezzel a japán „pub” ihletésű szakácskönyvvel. Az Izakaya főzés lényege, hogy kiadós és ízletes japán ételeket kóstoljon italokkal és barátokkal a helyi társalgóban.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.