Barion Pixel

Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking

A Cookbook


« Vissza | Szerzők: Kyle Connaughton, Naoko Takei Moore
  2022. február 24. 15:10

Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking

Egy gyönyörű és pazarul fényképezett szakácskönyv, amely az autentikus japán agyagedényes főzésre összpontosít, szeretett recepteket és klasszikusok frissítéseit mutatja be, háttérrel a donabe eredetéről és történetéről.


A japán agyagedényes (donabe) főzést évszázadok során finomították, sokoldalú és egyszerű, egyedényes főzési módszerré, amelyet rizsfőzéshez, gőzöléshez, pároláshoz vagy akár füstöléshez használnak. Japán legkedveltebb főzőedényeként a donabe egyre népszerűbb az Egyesült Államokban, ahogy a média felfedezi, és a házi szakácsok és séfek érdeklődnek az autentikus japán konyha iránt.
A Donabe szakértője, Naoko Moore és Kyle Connaughton séf, a három Michelin-csillagos The Fat Duck étterem egykori főszakácsa mindkét japán házias ételt bemutatja. A könyv nem hagyományos recepteket is tartalmaz olyan kiváló szakácsoktól, mint David Kinch, Namae Shinobu, Cortney Burns és Nick Balla, akik mindannyian donabét használnak a saját konyhájukban.

Photo: Eric Wolfinger

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Kyle Connaughton, Naoko Takei Moore
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2015
Forgalmazás kezdete: 2022. február 24.
ISBN: 9781607746997
Nyelv: Angol
Méretek: 23.7 x 23.6 x 2.8 cm
Súly: 1.37 kg
Oldalszám: 328
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Nostalgic Delights

Nostalgic Delights

A Nostalgic Delights lapjain a díjnyertes cukrász és csokoládékészítő, William Curley gyermekkorának hangulatait és elmúlt idők emlékeit szándékozik újjáteremteni, klasszikus recepteket modernizálva saját, egyedi alkotásaival.


Szerzők: William Curley

Game

Game

A Covey Rise magazin ’a vadonból a villára’ szekciója díjnyertes séfeket kivételes fotográfusokkal és írókkal együtt szerepeltet, a világ minden tájáról. A Game: The Chef’s Field-to-Table Cookbook kitárja az ajtókat a vadhús és a vadmadarak elkészítésének titkai előtt, újonc és tapasztalt vadászoknak egyaránt, felkínálva a tudást a következő logikus lépéshez a helyi, fenntartható ételek láncolatában.


Szerzők: Covey Rice

Wine Simple

Wine Simple

Wine Simple a világhírű sommelier, Aldo Sohm dinamikus, nélkülözhetetlen borkalauza az új generáció számára.


Oren

Oren

Oren-ben az Oded Oren egyszerű, szezonális receptekkel ünnepli Tel Avivot, amelyek minden összetevő előtt tisztelegnek.


Szerzők: Oded Oren