Barion Pixel

Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking

A Cookbook


« Vissza | Szerzők: Kyle Connaughton, Naoko Takei Moore
  2022. február 24. 15:10

Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking

Egy gyönyörű és pazarul fényképezett szakácskönyv, amely az autentikus japán agyagedényes főzésre összpontosít, szeretett recepteket és klasszikusok frissítéseit mutatja be, háttérrel a donabe eredetéről és történetéről.


A japán agyagedényes (donabe) főzést évszázadok során finomították, sokoldalú és egyszerű, egyedényes főzési módszerré, amelyet rizsfőzéshez, gőzöléshez, pároláshoz vagy akár füstöléshez használnak. Japán legkedveltebb főzőedényeként a donabe egyre népszerűbb az Egyesült Államokban, ahogy a média felfedezi, és a házi szakácsok és séfek érdeklődnek az autentikus japán konyha iránt.
A Donabe szakértője, Naoko Moore és Kyle Connaughton séf, a három Michelin-csillagos The Fat Duck étterem egykori főszakácsa mindkét japán házias ételt bemutatja. A könyv nem hagyományos recepteket is tartalmaz olyan kiváló szakácsoktól, mint David Kinch, Namae Shinobu, Cortney Burns és Nick Balla, akik mindannyian donabét használnak a saját konyhájukban.

Photo: Eric Wolfinger

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Kyle Connaughton, Naoko Takei Moore
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2015
Forgalmazás kezdete: 2022. február 24.
ISBN: 9781607746997
Nyelv: Angol
Méretek: 23.7 x 23.6 x 2.8 cm
Súly: 1.37 kg
Oldalszám: 328
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Organum

Organum

Bár van egy jól megfogható komplexitás a világhírű séf, Peter Gilmore könnyed, de megalapozott szakácsművészetében, a filozófiája viszonylag egyszerű. Szerinte csak négy dolog szükséges a tökéletes összhang létrehozásához egy fogásban: természetesség, textúra, intenzitás és tisztaság. Peter új könyvében betekintést enged a világába, mely nem a Sydneyben található Quay nevű éttermében van, hanem a kertjében, ahol egy sor különleges, ehető növényfajtát termeszt.

 

The Cocktail Cabinet

The Cocktail Cabinet

A THE COCKTAIL CABINET-ben Zoe Burgess ízszakértő demisztifikálja a koktélokat, elmagyarázza és feltárja a szerkezeteket, az ízprofilokat és az alkalmazott technikákat.


Szerzők: Zoe Burgess

Ikarus invites the world's best chefs VOL8

Ikarus invites the world's best chefs VOL8

Haute Cuisine a Hangar-7-ben Az Ikarus Étterem vendég séfjei kivételes kulináris művészetüket mutatják be, legyen szó fúziós konyháról, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyhaművészetről. Martin Klein ügyvezető séf nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja. 


Fruits and Nuts - Ferrandi Paris

Fruits and Nuts - Ferrandi Paris

A FERRANDI Paris, a francia konyhaművészeti iskola - amelyet a Le Monde újság „A Gasztronómia Harvardjának” nevezett - bemutatja legújabb kötetét. Ez a kötet egy teljes tanfolyamot kínál a FERRANDI Párizs világhírű gasztronómiai iskolájának a gyümölcsökkel való főzéséről. 


Szerzők: École Ferrandi