Private Dining - Sterneküche für Daheim - Heiko Nieder
Über 70 genussvolle Rezepte für einen gelungenen Abend von 2-Sterne-Koch Heiko Nieder

Ki ne ismerné azt az érzést, amikor egy igazán lenyűgöző menü teszi tökéletessé a házi vacsorameghívást? Heiko Nieder, a két Michelin-csillagos The Restaurant (a legendás zürichi The Dolder Grand szállodában) séfje segít Önnek abban, hogy otthon is a legjobb formáját hozza, és elkápráztassa vendégeit.
Lepje meg vendégeit különleges fogásokkal!
A Sterneküche für Daheim több mint 70 receptet kínál előételekhez és főfogásokhoz, kiegészítve friss kenyerekkel, ínycsiklandó krémekkel, falatkákkal aperitifhez és extravagáns desszertekkel. Ami a csodás fotókon olyan lenyűgözően mutat, azt a részletes útmutatóknak és a profi tippeknek köszönhetően otthon is könnyedén elkészítheti.
Legyen szó polentakenyérről misovajjal, garnélacarpaccióról zöld paradicsommal, vagy cékla-BBQ-ról kerti fűszerekkel – a vendégek dicsérete garantált!
Michelin-csillagos konyha otthonra Heiko Niedertől: 70 ínycsiklandó inspiráció, amellyel mindenkit lenyűgözhet.
Rendelje elő / foglalja le saját példányát!
A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok alapján.
Termékinformációk
Szerző: | Heiko Nieder |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. október 28. |
ISBN: | 9783985410811 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 23.7 x 28.4 x 3.5 cm |
Oldalszám: | 272 |
Ár: |
18 290 Ft (17 419 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
How to Grill Vegetables

Ez az ínycsiklandó, úttörő szakácskönyv a zöldségek grillezésének minden módját ünnepli Amerika mester grillezőjétől”. Megmutatja, hogyan vigyen élő tüzet vagy fafüstöt minden elképzelhető zöldségbe.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.