Fingerfood
Über 200 Profirezepte für alle Anlässe
Svédasztalos ötletek a legmagasabb szinten. A jó Catering szervezés kreativitásával, kiváló minőségével és az ételek tökéletes bemutatásával nyűgöz le.
Ez a több mint 200 eredeti receptet tartalmazó szakácskönyv új szintre emeli a Catering szolgáltatást. Legyen szó kifinomult falatokról, divatos wrapokról vagy csábító petit fours-ról: Volker Beuchert professzionális vendéglátó-Cateringes különféle recept- és prezentációs ötletekkel szolgál a sikeres ünnepléshez.
A könyvet hangulatos büféjavaslatok és értékes gyakorlati ismeretek teszik teljessé. Jól megalapozott inspirációs forrás professzionális rendezvény szervezők, vendéglátók és szenvedélyes házigazdák számára!
Fingerfood: Több mint 200 finom recept és ötlet a csúcsgasztronómiától egy sikeres rendezvényhez.
Kis falatkák nagy ünnepekre.
- A falatkák teljes spektruma több mint 200 professzionális receptben
- A megfelelő minőség minden alkalomra: az állófogadástól az ünnepi parti büfékig, a több mint 1000 fős rendezvényekig
- Profitól profikért: A szerző Volker Beuchert a neves vendéglátó, a Kirberg Catering ügyvezető igazgatója és kulináris vezetője
- Nyársak, poharak, kanalak, focaccia, pikáns csokoládék stb. – a sokféle kipróbált alkotás biztosítja a változatosságot.








Termékinformációk
| Szerző: | Volker Beuchert |
| Kiadó: | Matthaes Verlag |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. szeptember 30. |
| ISBN: | 9783985410699 |
| Nyelv: | Német |
| Méretek: | 24 x 29 x 2.4 cm |
| Súly: | 1.41 kg |
| Oldalszám: | 240 |
| Ár: |
26 990 Ft (25 705 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
PastryClass Book
12 világhírű szakember: Ramon Morató, Cédric Grolet, Jordi Roca, Frank Haasnoot, Pierre Hermé, Toni Rodríguez, Johan Martin, Christophe Adam, Thomas Haas, Ksenia Penkina és Mankoo Sisters.
The Turkish Cookbook
A tápláló és egészséges török konyha egyetemes szakácskönyve, Törökország páratlan gasztronómiai hagyományainak első számú szakértőjétől, Musa Dagdeviren-től, akit a Netflix dokumentumfilm-sorozatában, a Chef’s Table-ben is láthattunk.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Aponiente - Ángel León
A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.