Fingerfood
Über 200 Profirezepte für alle Anlässe

Svédasztalos ötletek a legmagasabb szinten. A jó Catering szervezés kreativitásával, kiváló minőségével és az ételek tökéletes bemutatásával nyűgöz le.
Ez a több mint 200 eredeti receptet tartalmazó szakácskönyv új szintre emeli a Catering szolgáltatást. Legyen szó kifinomult falatokról, divatos wrapokról vagy csábító petit fours-ról: Volker Beuchert professzionális vendéglátó-Cateringes különféle recept- és prezentációs ötletekkel szolgál a sikeres ünnepléshez.
A könyvet hangulatos büféjavaslatok és értékes gyakorlati ismeretek teszik teljessé. Jól megalapozott inspirációs forrás professzionális rendezvény szervezők, vendéglátók és szenvedélyes házigazdák számára!
Fingerfood: Több mint 200 finom recept és ötlet a csúcsgasztronómiától egy sikeres rendezvényhez.
Kis falatkák nagy ünnepekre.
- A falatkák teljes spektruma több mint 200 professzionális receptben
- A megfelelő minőség minden alkalomra: az állófogadástól az ünnepi parti büfékig, a több mint 1000 fős rendezvényekig
- Profitól profikért: A szerző Volker Beuchert a neves vendéglátó, a Kirberg Catering ügyvezető igazgatója és kulináris vezetője
- Nyársak, poharak, kanalak, focaccia, pikáns csokoládék stb. – a sokféle kipróbált alkotás biztosítja a változatosságot.
Termékinformációk
Szerző: | Volker Beuchert |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. szeptember 30. |
ISBN: | 9783985410699 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 24 x 29 x 2.4 cm |
Súly: | 1.41 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
26 990 Ft (25 705 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Nature's Table

Emmanuel Renaut séf, a 3 Michelin csillagos éttermének (www.floconsdesel.com) 50 receptjét osztja meg a nagyközönséggel. A szerző rendkívüli érdeklődést mutat az erdők, mezők, ásványi források kincsei iránt. Az egyediségéről, természet szeretetéről közismert francia konyhafőnök kitüntetett figyelemmel kíséri a környék termelőit, a friss és helyi alapanyagokat. Ezekből az alapanyagokból készítette azt az 50 összetett, az Ö rá jellemző, emblematikus ételt.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
Sourdough Mania

Anita Sumer egy szenvedélyes, autodidakta, 100% -ban kovászos pék és tanár, szlovéniai születésű, aki nemzetközi szenzációvá vált - most már több mint 80 000 követője van az Instagram @sourdough_mania oldalán.