Szerző: l’Institut Le Cordon Bleu
A Pékmesterség Magasiskolája
!['A Pékmesterség Magasiskolája A Pékmesterség Magasiskolája](/static/content/books/cover_img/0//thumb/899.jpg?753699266164703)
Hogyan süssünk hagyományos bagettet, tönköly- vagy teljes kiőrlésű kenyeret, ciabattát, párizsi brióst, croissant-t, almás papucsot? Lássunk hozzá, a sütés sikerélmény!
Le Cordon Bleu - A Cukrászat Magasiskolája
!['Le Cordon Bleu - A Cukrászat Magasiskolája Le Cordon Bleu - A Cukrászat Magasiskolája](/static/content/books/cover_img/0//thumb/606.jpg?096837865117861)
A Le Cordon Bleu a nagy tiszteletnek örvendő, világhírű vendéglátó iskola, amit a csúcsminőségű kulináris kurzusairól ismernek, ugyanúgy a kezdőket, mint a kiforrott profikat is megcélozva. A világ legnagyobb vendéglátóipari intézménye, több mint 20 iskolával, 5 kontinensen. Az oktatási területe a vendéglátóipari menedzsment, a szakácsművészet es a gasztronómia.
Le Cordon Bleu's Pastry School
!['Le Cordon Bleu's Pastry School Le Cordon Bleu's Pastry School](/static/content/books/cover_img/0//thumb/474.jpg?560919635126151)
A Le Cordon Bleu a nagy tiszteletnek örvendő, világhírű vendéglátó iskola, amit a csúcsminőségű kulináris kurzusairól ismernek, ugyanúgy a kezdőket, mint a kiforrott profikat is megcélozva. A világ legnagyobb vendéglátóipari intézménye, több mint 20 iskolával, 5 kontinensen. Az oktatási területe a vendéglátóipari menedzsment, a szakácsművészet es a gasztronómia.
Csokoládé Le Cordon Bleu
!['Csokoládé Le Cordon Bleu Csokoládé Le Cordon Bleu](/static/content/books/cover_img/0//thumb/829.jpg?851403436168561)
Fedezze fel a világot, ahol a csokoládé a király, ahol ez a legváltozatosabb összetevő zamatos tortákká, pitékké, mousse és jeges desszertekké, italokká, kekszekké és egyéb édességekké alakul át.
Le Cordon Bleu Chocolate Bible
!['Le Cordon Bleu Chocolate Bible Le Cordon Bleu Chocolate Bible](/static/content/books/cover_img/0//thumb/565.jpg?405984265172551)
Fedezze fel a világot, ahol a csokoládé a király, ahol ez a legváltozatosabb összetevő zamatos tortákká, pitékké, mousse és jeges desszertekké, italokká, kekszekké és egyéb édességekké alakul át.
Le Cordon Bleu de la Pâtisserie
!['Le Cordon Bleu de la Pâtisserie Le Cordon Bleu de la Pâtisserie](/static/content/books/cover_img/0//thumb/379.jpg?416391405129261)
A Le Cordon Bleu Institute kiadásában megjelent L’École de la Patisserie egy nélkülözhetetlen kézikönyv, 100 kipróbált, illusztrált és hibamentes recepttel, alapanyagokat, technikákat bemutató és profi tanácsokkal ellátott jegyzetekkel kiegészítve.