Le Cordon Bleu's Pastry School
100 Step by Step Recipes

A Le Cordon Bleu a nagy tiszteletnek örvendő, világhírű vendéglátó iskola, amit a csúcsminőségű kulináris kurzusairól ismernek, ugyanúgy a kezdőket, mint a kiforrott profikat is megcélozva. A világ legnagyobb vendéglátóipari intézménye, több mint 20 iskolával, 5 kontinensen. Az oktatási területe a vendéglátóipari menedzsment, a szakácsművészet es a gasztronómia.
Az oktatói csapat specialistákból áll, séfekből es cukrász mesterekből, akik nagy részé országos es nemzetközi díjakkal büszkélkedhet. Egyik leghíresebb diákjuk a 1940-es években Julia Child volt, ahogy a Julie & Julia c. film is bemutatja.
100 illusztrált recept, lepésről lepésre elmagyarázva 1400 fotóval, 6 fejezetre osztva:
Péksütemények, torták és desszertek, Egyszemélyes torták es tányérdesszertek, Piték es torták, Különleges es ünnepi desszertek, Kekszek es cupcak-ek, cukorkák es egyéb finomságok és végül A cukrászat alapjai. Olyan híres klasszikusokkal is találkozhatunk mint az almás rétes, répatorta, Feketeerdő torta, epertorta, profiterolok....Egyszerű családi receptekkel mint az olvadt csokoládé torta, kandírozott gyümölcs-torta, forró vaníliás szuflé, tarte tatin....Ízletes es egyedi desszertekkel mint a yuzu es fehér csokoládé, csokoládés pillecukor es liliomos-tartócska, krémsajt és cseresznyés bársony, pisztácia-crystalline..a könyv végén a cukrászati szakkifejezések szószedete mellett a sütéshez szükséges összes eszköz és technika bemutatásra kerül. Ez A könyv a világ cukrász rajongóinak, kezdőktől a profikig, es a Cordon Bleu szakács iskolainak hivatalos bibliája a világ körül: Európában – Párizs, London, Madrid, Isztanbul, Amerikában: Ottawa, Mexico, Peru, Óceániaban: Adelaide, Melbourne, Perth, Sydney es Ázsiában: Tokyo, Kobe, Korea, Thaiföld, Malajzia, Shanghai, India, Taiwan.
Más nyelven megjelent verziók!
A kiadvány MAGYAR nyelvű verzióját ITT rendelheti meg!
A kiadvány FRANCIA nyelvű verzióját ITT rendelheti meg!
Termékinformációk
Szerző: | l’Institut Le Cordon Bleu |
Kiadó: | Grub Street Publishing |
Kategória: | Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9781911621201 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 24 x 29 x 4 cm |
Súly: | 2.78 kg |
Oldalszám: | 521 |
Ár: |
13 990 Ft (13 324 + ÁFA) |
Státusz: | Jövőbeni megjelenés |
Keresés
Manu

Latin-Amerika legjobb női séfjének (2022) és az ő névadó Curitibai éttermének története, inspirációja és receptjei.
The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok” Angelo Corvitto. Egy fagylaltkészítő mester javaslatai egy presztízs szakkiadvány formájában. A cukrászkönyv ismerteti, megmagyarázza a mesterfogalmakat, úgy, mint az AFP, SP, stb. Angelo Corvitto egész pályafutása a tökéletes fagylalt készítése körül forog.
Meatsmith

Az ünnepelt ausztrál séf, Andrew McConnell (Gimlet, Cutler & Co) és a világszínvonalú hentes, Troy Wheeler együttműködéséből született Meatsmith tisztelgés a mindenevők asztala előtt, több mint 100 briliáns recepttel, amelyekkel inspirálhatja a húsételek iránti vágyat, hosszú ebédek, káprázatos vacsorák és szenzációs-varázslatos oldalak, amelyek ellophatják a show-t.
Real Thai Cooking

A Real Thai Cooking Thaiföld vezető food-bloggere és street food-szakértő, Chawadee "Chow" Nualkhair és Lauren Lulu Taylor szerelmi munkája, akik a recept tesztelését és szerkesztését végezték, valamint számos fényképet biztosítottak.