Barion Pixel

Le Cordon Bleu's Pastry School

100 Step by Step Recipes


« Vissza | Szerzők: l’Institut Le Cordon Bleu
  2018. szeptember 14. 10:28

Le Cordon Bleu's Pastry School

A Le Cordon Bleu a nagy tiszteletnek örvendő, világhírű vendéglátó iskola, amit a csúcsminőségű kulináris kurzusairól ismernek, ugyanúgy a kezdőket, mint a kiforrott profikat is megcélozva. A világ legnagyobb vendéglátóipari intézménye, több mint 20 iskolával, 5 kontinensen. Az oktatási területe a vendéglátóipari menedzsment, a szakácsművészet es a gasztronómia. 


Az oktatói csapat specialistákból áll, séfekből es cukrász mesterekből, akik nagy részé országos es nemzetközi díjakkal büszkélkedhet. Egyik leghíresebb diákjuk a 1940-es években Julia Child volt, ahogy a Julie & Julia c. film is bemutatja.
100 illusztrált recept, lepésről lepésre elmagyarázva 1400 fotóval, 6 fejezetre osztva:
Péksütemények, torták és desszertek, Egyszemélyes torták es tányérdesszertek, Piték es torták, Különleges es ünnepi desszertek, Kekszek es cupcak-ek, cukorkák es egyéb finomságok és végül A cukrászat alapjai. Olyan híres klasszikusokkal is találkozhatunk mint az almás rétes, répatorta, Feketeerdő torta, epertorta, profiterolok....Egyszerű családi receptekkel mint az olvadt csokoládé torta, kandírozott gyümölcs-torta, forró vaníliás szuflé, tarte tatin....Ízletes es egyedi desszertekkel mint a yuzu es fehér csokoládé, csokoládés pillecukor es liliomos-tartócska, krémsajt és cseresznyés bársony, pisztácia-crystalline..a könyv végén a cukrászati szakkifejezések szószedete mellett a sütéshez szükséges összes eszköz és technika bemutatásra kerül. Ez A könyv a világ cukrász rajongóinak, kezdőktől a profikig, es a Cordon Bleu szakács iskolainak hivatalos bibliája a világ körül: Európában – Párizs, London, Madrid, Isztanbul, Amerikában: Ottawa, Mexico, Peru, Óceániaban: Adelaide, Melbourne, Perth, Sydney es Ázsiában: Tokyo, Kobe, Korea, Thaiföld, Malajzia, Shanghai, India, Taiwan.

 

Más nyelven megjelent verziók!


A kiadvány MAGYAR nyelvű verzióját ITT rendelheti meg!


A kiadvány FRANCIA nyelvű verzióját ITT rendelheti meg!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: l’Institut Le Cordon Bleu
Kiadó: Grub Street Publishing
Kategória: Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9781911621201
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 29 x 4 cm
Súly: 2.78 kg
Oldalszám: 521
Ár: 13 990 Ft
(13 324 + ÁFA)
Státusz: Jövőbeni megjelenés

Barbecue Sauces

Barbecue Sauces

Szóval mivel lett több a Sauces legújabb kiadványa? Sokkal, kezdve a merész, teljes egészében színes design-nal, ami a New York Times bestseller könyv, a Project Smoke stílusát követi. Az új előszó bemutat minden újdonságot a barbecue és a grill világának trendjei közül, többek között a cider-sprayket, szárazpácolást és a pastrami univerzumát. 


Szerzők: Steven Raichlen

Tartes et gâteaux de voyage

Tartes et gâteaux de voyage

A „Tartes et gâteaux de voyage, pâtisserie boulangère” (piték, torták és péksütemények elvitelre) egy hivatásos cukrászoknak szánt professzionális szakkönyv. Napjaink egyik nagy trendjével foglalkozik, a klasszikus, rusztikus és modern piték receptjeinek gazdag és változatos gyűjteményét mutatja be. 


Tartes et gâteaux de voyage

Tartes et gâteaux de voyage

A „Tartes et gâteaux de voyage, pâtisserie boulangère” (piték, torták és péksütemények elvitelre) egy hivatásos cukrászoknak szánt professzionális szakkönyv. Napjaink egyik nagy trendjével foglalkozik, a klasszikus, rusztikus és modern piték receptjeinek gazdag és változatos gyűjteményét mutatja be. 


Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León