Le Cordon Bleu de la Pâtisserie
100 Recettes de Chef Expliquées Pas á Pas

A Le Cordon Bleu Institute kiadásában megjelent L’École de la Patisserie egy nélkülözhetetlen kézikönyv, 100 kipróbált, illusztrált és hibamentes recepttel, alapanyagokat, technikákat bemutató és profi tanácsokkal ellátott jegyzetekkel kiegészítve.
A mindenkori klasszikusok mellett (Fekete-erdő torta, Fraisier – eper és mousseline krém torta, St. Tropez tarte) egyszerű családi recepteket (csokoládé fondant, forró vaníliás felfújt, Tarte Tatin) és innovatívabb alkotásokat is megtalálhatunk (égetett tészta yuzuval és karamellizált fehércsokoládéval, csokoládé és mályvacukor pitécske, aloe vera és szamóca desszertek, vanília-kockák és kandírozott árvácska). A cukrászat egy különálló művészeti ág, ami sokak hobbijává nőtte ki magát, egyesítve az ínyenc örömöket új ízek felfedezésével. E könyv olvasásával, ami kötelező darab minden önmagát komolyan vevő amatőrnek, kezdő cukrásznak, megismerhetjük a cukrászsütemények legjavát.
A francia nyelvű kiadvány csak rendelésre kapható, kérem jelezzen az ismert elérhetőségeken!
Más nyelven megjelent verziók!
A kiadvány MAGYAR nyelvű verzióját ITT rendelheti meg!
A kiadvány ANGOL nyelvű verzióját ITT rendelheti meg!
Termékinformációk
Szerző: | l’Institut Le Cordon Bleu |
Kiadó: | Éditions Larousse |
Kategória: | Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2016 |
ISBN: | 9782035926470 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 24 x 29 x 4 cm |
Súly: | 2.78 kg |
Oldalszám: | 400 |
Ár: |
13 990 Ft (13 324 + ÁFA) |
Státusz: |
Keresés
Sweet Devotion - by Daniel Álvarez

Kortárs megközelítés az artisztikus viennoiserie világához. A könnyedség, a vaj illata, a panettone intenzitása és spontaneitása, az állandóan jelen lévő tészták – croissant, mille-feuille, palmera, ensaimada, neapolitain. Ezeket sokáig nem vették komolyan, de most elérkezett az ő idejük. Daniel Álvarez talán azon kevesek egyike, akik a leginkább hittek bennük. Ez a könyv a „Sweet Devotion” – azaz „Édes Odaadás” – zenei hangulatú címet viseli, és a séf sokszínű pályafutásának gyümölcse.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
Tokyo Izakaya Cookbook

74 lenyűgöző pub-stílusú recept néhány tokiói csúcsszakács tulajdonában lévő Izakayáktól