Könyvek

The Professional Bakeshop

The Professional Bakeshop

Az egyik legátfogóbb útmutató szakkönyv a piacon, a feltörekvő pékek és cukrászok számára. Wayne Gisslen könyve precíz gyakorlati útmutatást biztosít minden olyan pék-cukrász számára, aki fejlődni, tanulni szeretne és megérteni a technológiák mögötti folyamatokat és azok lényegét.



Szerzők: Wayne Gisslen

Living Bread

Living Bread

A Bread Alone úttörőjének új könyve, aki forradalmasította az amerikai kézműves kenyérsütést.



La Grande Bleue

La Grande Bleue

Merüljön el Yoni Saada-val a La Grande Bleue-ben és fedezze fel a mediterrán szellemben megalkotott 100 receptet.



Szerzők: Yoni Saada

David Toutain

David Toutain

Könyv David Toutain, két michelin csillagos séf-tulajdonos egyedi konyhai univerzumáról és a kreatív alkotásról, csodálatos fotókkal kísérve. 



Szerzők: David Toutain

Place at the Table

Place at the Table

Ma, néhány ország legizgalmasabb séfje távoli partokról jön, és éttermeik menüjét örökségük ízeivel töltik fel. Ez a könyv negyven legfontosabb, külföldön született szakács ételeivel érkezik, köztük Dominque Crenn, Michael Solomonov, Marcus Samuelsson, Corey Lee, Daniela Soto-Innes és még sokan mások.



Alexandre Gauthier - Cuisinier

Alexandre Gauthier - Cuisinier

Egy figyelemre méltó első ópusz után Alexandra Gauthier, csillagos étterem séf-tulajdonosa új művel jelentkezik a La Grenouillère 100 receptjével - egy kortárs, igényes konyha megtestesülése, mélyen belegyökerezve egy gazdag és egyedülálló régióba.

 


Sous Vide - Better Home Cooking

Sous Vide - Better Home Cooking

Függetlenül attól, hogy tűzzel és serpenyővel dolgozik, a nagypapa lassú tűzhelyével vagy a legmodernebb sous-vide technológiával, Hugh Acheson azt akarja, hogy a főzés könnyebbé, szórakoztatóbbá és ízletesebbé váljon. 



Szerzők: Hugh Acheson

Éphémère – Les desserts à l'assiette de Yann Couvreur

Éphémère – Les desserts à l'assiette de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a francia cukrászat fiatal csodagyerekének második opusza, akinek első, 2017-ben megjelent könyve is nagy sikert aratott.



Szerzők: Yann Couvreur

Traité de Boulangerie au Levain

Traité de Boulangerie au Levain

Kiindulópont a pékszakma hivatásosainak, a Le Traité de boualngerie au levain a kenyérkészítés szerelmeseinek nélkülözhetetlen eszköze.



The Elements of Dessert - Francisco J. Migoya

The Elements of Dessert - Francisco J. Migoya

A modern cukrászat lenyűgöző, alapvető útmutatója. Francisco J. Migoya ebben a gyönyörű és átfogó cukrászkönyvében, a kortárs desszertek lényegi elemeit ismerteti olvasójával.



«123456...»