Könyvek

Émotion Culinaire

Émotion Culinaire

Cantal szívében, Chaudes-Aigues falvában, a középköri sárm és a kortárs építészet között áll a Château de Couffour és Serge Vieira Michelin csillagos étterme.



Szerzők: Serge Vieira

Aska

Aska

Az Aska 3-csillagot érdemelt ki a New York Times-tól és 4-csillagot az Eater magazintól. Az Év Legjobb Új Éttermének kiáltották ki (Eater, Village Voice, GQ) és egyike volt New York 10 Legjobb Új éttermének (New York Times, USA Today).



Gert De Mangeleer Unplugged

Gert De Mangeleer Unplugged

“Számomra az egyik legfontosabb dolog az életben az, hogy a főzéssel közelebb hozzam az embereket egymáshoz. Ez a könyv erről tesz tanúbizonyságot és remélem arra ihlet, hogy magad is főzni kezdj.” – Gert De Mangeleer



Maaemo

Maaemo

Két éve készül ez a könyv, és mint a legelső, mérföldkőnek számít az életünkben; nagyon büszkék vagyunk rá. Örömteli munka volt, beutaztuk Norvégiát, hogy desztilláljuk és nyomtatásban kiadjuk a Maaemo esszenciáját.



Bleu Chocolat / English Edition / Coming Soon

Bleu Chocolat / English Edition / Coming Soon

10 év. Eddig tartott megírni első könyvem, a Matiére Chocolat folytatását. Ez alatt a 10 év alatt minden nap a Belcolade-nál dolgoztam, ami lehetővé tette, hogy fejlődjek a szakmámban, mint csokoládékészítő és finomítsam a munkám művészi oldalát.



Szerzők: Stephane Leroux

The Blue Bottle Craft of Coffee

The Blue Bottle Craft of Coffee

Az Egyesült államok egyik legünnepeltebb kávépörkölője elmagyarázza, hogyan válasszuk ki, készítsük el és élvezzük a kézműves kávék új fajtáját otthon. 40 találékony recepttel, amik vagy hozzávalóként használják a kávét, vagy szimplán jól párosíthatók egy csésze kávéval.



One week with Yann Duytsche

One week with Yann Duytsche

A tekintélyes francia mester, Yann Duytsche egy teljes hétre invitál műhelyébe (Dolç, Barcelona, Spanyolország). Azoknak a fő alkotásoknak a gyűjteménye ez, amik Duytsche műhelyében készülnek nap mint nap; ezek alaposan letesztelt és kipróbált, igaz és valós termékek, nem csak azért mert technikailag is működnek, hanem mert megfeleltek a legmagasabb elvárásoknak is: a vásárlók ízlésének.



Szerzők: Yann Duytsche

Sweet Life

Sweet Life

A Sweet Life egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy az egyik leghíresebb svájci csokoládé és cukrász szakember alkotásai és azok technológiái között válogasson. Ezzel a receptgyűjteménnyel Fabian Sänger ismét nagyszerű szakértelmet és esztétikai törekvéseit mutatja be a legmagasabb szinten.



Szerzők: Fabian Sänger

Ikarus invites the world's best chefs VOL4

Ikarus invites the world's best chefs VOL4

A salzburgi reptér hetes hangárjában (Hangar7) működő Michelin csillagos Ikarus étterem konyhájában rendszeresen vendégeskednek a szakácsvilág legnagyobb nevei, akik minden erejüket és figyelmüket a főzésnek szentelik.



Making Chocolate

Making Chocolate

Az Egyesült Államok egyik legünnepeltebb csokoládékészítője elmagyarázza, hogyan készítsünk csokoládét otthon a kezdetektől. Ez az első kalauz, ami végig kalauzol a csokoládékészítésen a-tól z-ig, a kakaóbabok beszerzésétől, a csokoládékészítéshez használt gépekig és működésükig, 30 desszert és édesség receptjével kísérve.



«123456...»