Restaurant Gordon Ramsay - A Story of Excellence
with Matt Abé
Nemzedékének vitathatatlanul egyik legjobb szakácsa, Gordon Ramsay fényes karriert futott be, és globális étterembirodalmat épített Londontól Bordeaux-ig és Szöultól Szingapúrig.
De e nyüzsgő helyszínek mellett, London egyik csendes utcájában található Gordon koronájának ékköve – a Gordon Ramsay étterem.
Az apró étkező szóba, amelyet több mint 25 éve nyitott meg, legendás hírnevet szerzett, és az elmúlt 22 évben három Michelin-csillaggal büszkélkedhet.
Restaurant Gordon Ramsay - A Story of Excellence: Egy meghitt betekintés a világ egyik legjobb éttermének kulisszái mögé, és leírja a kulináris tökéletességre irányuló folyamatos törekvést, ahogy Gordon és briliáns csapata folyton megméretteti magát a finom ételek állandóan versengő világában.
Az évek során átélt személyes visszaemlékezésekkel és történetekkel, valamint 40 emblematikus recepttel, amelyek bemutatják a kreativitást és a részletekre való odafigyelést, ami a tökéletesség megteremtésében rejlik, a könyv lenyűgöző betekintést nyújt a Gordon Ramsay étteremben való étkezés felejthetetlen élményébe.
Termékinformációk
Szerzők: | Gordon Ramsay, Matt Abé |
Kiadó: | Hodder & Stoughton |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. augusztus 17. |
ISBN: | 9781473652316 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 25.6 x 32.8 x 3.4 cm |
Súly: | 2.28 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
22 990 Ft (21 895 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
New-School Sweets
Két Cukrász. 70+ sütemény. Korlátlan íz.
„Vegyen mindent elő, amit tud a cukrászatról, és dobja ki az ablakon”. Vinesh Johny és Andrés Lara, két zseniális cukrász, oktató és barát, összejönnek, hogy olyan péksüteményeket mutassanak neked, amilyet még soha nem kóstoltál.
Cocktail Codex
A bestseller és műfajmeghatározó Death & Co koktélkönyv íróinak új kiadványa, a Cocktail Codex egy alapmű az italkeverés mesterségéről. A könyv, az írók egyedülálló ’root cocktails’ megközelítését alkalmazva olyan eszközt ad az italkeverők kezébe tudásszinttől függetlenül, ami segít megérteni és elkészíteni és a klasszikusokat és egyedi koktélokat improvizálni.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.