Szerző: Several Authors

French Patisserie (Coming Soon)

French Patisserie (Coming Soon)

A Ferrandi, A Konyhaművészet Francia Iskolája Párizsban – amit a Le Monde újság a ‘gasztronómia Harvardjának’ titulált – a világ legjelentősebb cukrásziskolája. Foszló croissanoktól papírvékony mille-feuille-ökig, és a gesztenyekrémmel töltött Paris-Brest-től ünnepi karácsonyfákig (Bûche de Noël), ez az összefoglaló mű, kézen fogva vezeti a feltörekvő cukrászokat minden lépésen át – alaptechnikáktól a Michelin-csillagos desszertekig. 



Artisans n°2

Artisans n°2

Egy magazin a francia kézművesség népszerűsítésére és annak védelmében. Úgy tűnik, hogy napjainkban e szakma újból a figyelem középpontjába került - különösen a tv műsoroknak és a közösségi oldalaknak köszönhetően – de a valóság sajnos az, hogy a francia kézműves mester és a kézművesség hosszú időn át alul értékelt és kihangsúlyozatlan volt.



Le Grand Cours de Cuisine FERRANDI

Le Grand Cours de Cuisine FERRANDI

Még egy receptkönyv, amiből már így is sok van? Nem így gondoljuk, és nem is szerettük volna, hogy így legyen. Recepteket természetesen tartalmaz ez a könyv, szám szerint 143-at, de ennél többet szándékoztunk nyújtani a szenvedélyes szakácsoknak, legyenek felvilágosult amatőrök vagy szakmai gyakorlatuk előtt álló fiatalok.



Szerzők: Several Authors

So Good Magazine #18

So Good Magazine #18

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.



Szerzők: Several Authors

Artisans n°1

Artisans n°1
Egy magazin a francia kézművesség népszerűsítésére és annak védelmében. Úgy tűnik, hogy napjainkban e szakma újból a figyelem középpontjába került - különösen a tv műsoroknak és a közösségi oldalaknak köszönhetően – de a valóság sajnos az, hogy a francia kézműves mester és a kézművesség hosszú időn át alulértékelt és kihangsúlyozatlan volt. 


So Good Magazine #17

So Good Magazine #17

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.



Szerzők: Several Authors

Apicius 27

Apicius 27

Huszonhetedik számával az Apicius átlépte a 6000 oldalas határvonalat. E lapok súlya felelősséggel nehezedik ránk. Még a korábbiaknál is jobban…Folytatjuk, folytatni fogjuk - ez alkalommal egy 224 oldalas forradalmi kóstolómenüvel, tele eredetiséggel és kockázatvállalással.



Szerzők: Several Authors

CHEFSREVOLUTION Vol. 3

CHEFSREVOLUTION Vol. 3

A Port Culinaire, Jonnie Boer és számos támogató cég, szervezet szervezésében kerül megrendezésre a ChefsRevolution csúcsgasztronómiai konferencia, séf találkozó.

A ChefsRevolution magazin bemutatja az előadókat és az előadás tartalmának egy részét, mely által kicsiny betekintést nyújt számunkra, hogy miről is szólt a különleges esemény.

 


Melba

Melba

Megtiszteltetés ezeket a szavakat írva bemutatni a Melba-t, egy olyan kiadványt, ami minden eddigi tudásunknak köszönhetően látott napvilágot. A Melba volt az utolsó desszert amit Ferran Adriá felszolgált az elBulli-ban abban a tikkasztó hónapban, 2011 Júliusában. A címválasztás nyilvánvalóan egy szándéknyilatkozat. Az izgalmakat kutatjuk, abban a tudatban, hogy a kockázatvállalás és a szórakozás mind a folyamat részei.



Szerzők: Several Authors

So Good Magazine #16

So Good Magazine #16

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.



Szerzők: Several Authors
«12345»