So Good Magazine #28
The Magazine of Haute Pâtisserie
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
So Good Magazine, egy félévente megjelenő angol nyelvű professzionális cukrász magazin, amely az édes és sós cukrász készítményekről, a csokoládé- és fagylaltipar, valamint a kortárs desszert világának szakembereiről szól.
Az aktuális magazin tartalma, szereplői:
Kirsten Tibballs,
20 years writing the history of pastry in Australia
Maxime Frédéric,
Sensitive generosity
Jordi Bordas y Adrianna Jaworska,
The ambassadors of change
François Galtier,
Animated pâtisserie
Dimitri Economides,
The pastritect
Romain Dufour,
Viennoiserie a step further
Francesco Boccia,
Rational pastry
Maxime Maniez,
Long live the classics
Samira Saade,
Seeing Stars
Marc Ducobu,
The guarantee of an emblem
Rémi Montagne,
Ludique, mignon, gourmand
Yusuke Aoki,
Innovation doesn’t need tools
Tomonari Kombu,
The beauty of empty space
Spyros Pediaditakis,
The boy with the notebook
Philippe Conticini,
Praliné and 0.5% osmosis
Ju Chamalo,
Applied ‘flanology’
Aya Fukai, Meg Galus & Genie Kwon,
The road less traveled
Karl de Smedt,
The protector of sourdoughsz
Termékinformációk
Szerző: | Several Authors |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. január 11. |
ISSN: | 2013203428 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23 x 29.7 x 2.5 cm |
Súly: | 2.1 kg |
Oldalszám: | 316 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Melba Nr. 3
„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.
So Good Magazine #23
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
DRIFT Volume 13 - Berlin
Ez a stílusos életmódmagazin szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt nyújt a tájékozódáshoz.
Drift - Volumen 12 - Paris
Ez a stílusos életmódmagazin világszerte elterjedt és olvasói körrel rendelkezik, és szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt kínál az eligazodáshoz.