So Good Magazine #23

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2020. január 09. 14:21

So Good Magazine #23

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


 

 

 

 

 

 

 

Az aktuális So Good magazinban szereplő cukrászok, séfek:

Gabriele Riva. LESS but better – Love. Earth. Simply. Sustainable.
David Briand. From chance to the summit
Paul Kennedy. Deal in the happiness industry
Hans Ovando. The spirit of the bee
Melissa Coppel. Playing by your own rules
Luciano García. New horizons of beauty
Francisco Migoya. The train of knowledge
Yusuke Aoki. North to south, west to east … globe-trotting pâtissier
Bobby Schaffer. Going with the grain
Gregory Doyen. As elegant as a swan
Russ Thayer. The freshness of berries
Vinesh Johny. India jumps on stage
Jean-Christophe Jeanson. Transmit and learn from excellence
Marco d’Andrea. The perfect Mix
Michal Wisniewski. Advancing through taste
Ross Sneddon. Elegant patisserie for the Grand Old Lady
Elena Pérez. Tell me about it on the plate
Will Aghajanian. Cooking in the bubble
Tidbits
Leonardo di Carlo. Comfort or revolution
Olivier Fernández. Cocoa beyond chocolate
Dinara Kasko. Real art for multi-tier cakes
Radix, by Paco Torreblanca. The pastry which doesn’t need to be in fashion
Steinbeisser Experimental Gastronomy. Redefining the gastronomic experience

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Étterem, Technológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISSN: 2013203423
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 29.7 x 0.2 cm
Súly: 1.76 kg
Oldalszám: 307
Ár: 11 990 Ft