So Good Magazine #20

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2018. július 08. 09:33

So Good Magazine #20

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


A So Good Nr. 20 a modern cukrászat újításait és technikáit ünnepli. A modernitáshoz szükség van minden egyes séf egyéniségére, hogy példátlan koncepciókkal hozakodjanak elő, és egyben a nagylelkűségükre is, hogy megosszák ezt a tudást. Így tesznek a leginnovatívabb cukrászok ebben a kiadványban – olyanok, mint Bart de Gans, Dinara Kasko, Andrés Lara és Graham Miers. Közbeszéd tárgyát képező éttermek konyháiból érkeznek a meghökkentő Matthew Siciliano, Albert Adriá, a Disfrutar csapata és Riley Redfern. Az elegancia újradefiniálódik Patrice Demers, Eunyoung Yun, Marijn Coertjens, Luciano Garcia és a velük tartó nemzetközi séfgárda többi tagjának kezei között.

Az aktuális So Good magazinban szereplő cukrászok, séfek:

Enigma, The jewel of Albert Adrià
Dinara Kasko, Look and see
Philippe Vancayseele, Possibilist creativity
Gianluca Fusto, All to 3
Andrés Lara, A creative exercise around ice cream
Melissa Coppel, Details that count
Oriol Castro, Eduard Xatruch & Mateu Casañas, The OC’OO ways
Patrice Demers, À la minute
Josep Maria Ribé, Object of desire
Rafa Delgado, Without loose ends
Bart de Gans, East of West
Ryosuke Sugamata, Seeing is not always believing
Marijn Coertjens, There is no evolution without challenges
Matthew Siciliano, The taste of a community
Luciano García, The good vibes
Graham Mairs, The theory of creativity
Eunyoung Yun, Simple + pretty = irresistible
Riley Redfern, Knocking the classics
Elwyn Boyles, Simply Perfect
Tidbits
Baltasar Massot, A round snack
Winterspring, A Danish look at dessert
Kévin Clemenceau, The success that helps you grow

Photo: Vilbo


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Technológia, Alapanyag, Magazin
Kiadás éve: 2018
ISSN: 2013203420
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 29.7 x 0.2 cm
Súly: 1.76 kg
Oldalszám: 304
Ár: 9 900 Ft