So Good Magazine #19

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2018. január 12. 13:39

So Good Magazine #19

Nem egyszerű szavakkal leírni egy olyan kiadványt, mint a So Good magazin. Nem könyv, nem magazin, nem receptgyűjtemény, de egy kicsit mindhárom egyszerre. És ezért nem egyszerű összefoglalni az új számok tartalmát pár szóban.


Mi történik a kreativitással, amikor kölcsönhatásba kerül a kulináris kultúrákkal, a tág szegmens szakembereivel, a klasszikus készítményekkel vagy az olyan kiegészítő szakterületekkel, mint a koktél és jégkrém készítés területei. A tehetség, kreativitás sok és változatos módon nyilvánul meg. Az aktuális So Good a világ legnépszerűbb cukrászait-szakácsait gyűjti csokorba, és más ígéretes alakokkal társítja őket a kortárs, egyedi-professzionális szakterületek bemutatásához.


 

Aktuális kiadvány szereplői:

Yann brys, Creative yes, but above all, gourmand
Christophe Adam, Conquering the world
Alex Stupak, Pastry was just the beginning
Enric Monzonis, Soup-sauces, ice creams, and fermentations... Cuisine sneaks into pastry
Russ Thayer, Searching for the boundaries of chocolate
Scott Green, Declaration of principles
Jordi Bordas, The power of knowledge
Francisco Migoya, Inside out
Amaury Guichon, ‘It’s too pretty… I don’t want to eat it’
Kirsten Tibballs, Positive patisserie
Jerome Landrieu, One decade transmitting the values of haute pâtisserie
Gianluca Fusto, Projective pastry
David Wesmaël, Demonstrating the possibilities of ice cream
Gustavo Sáez, Formal in the day, daring at night
Alberto Barrero, Simplicity as art
Rory Macdonald, Desserts in a dimly-lit bar
Nicolas Lambert, The right balance of textures
Fabrice Danniel, When inspiration comes from nature
Ksenia Penkina, Going out of the comfort zone
Tidbits
Hisahi Onobayashi, Believing in the power of ingredients
Rhian Shellshear, Australian-style ferments
Asia Pastry Forum, Creating a school of followers in Malaysia
Frank Vollkommer, Designing décors

Video trailer


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Technológia, Alapanyag, Magazin
Kiadás éve: 2018
ISSN: 2013203419
Nyelv: Angol
Oldalszám: 305
Ár: 8 000 Ft