Barion Pixel

So Good Magazine #19

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2018. január 12. 13:39

So Good Magazine #19

Nem egyszerű szavakkal leírni egy olyan kiadványt, mint a So Good magazin. Nem könyv, nem magazin, nem receptgyűjtemény, de egy kicsit mindhárom egyszerre. És ezért nem egyszerű összefoglalni az új számok tartalmát pár szóban.


Mi történik a kreativitással, amikor kölcsönhatásba kerül a kulináris kultúrákkal, a tág szegmens szakembereivel, a klasszikus készítményekkel vagy az olyan kiegészítő szakterületekkel, mint a koktél és jégkrém készítés területei. A tehetség, kreativitás sok és változatos módon nyilvánul meg. Az aktuális So Good a világ legnépszerűbb cukrászait-szakácsait gyűjti csokorba, és más ígéretes alakokkal társítja őket a kortárs, egyedi-professzionális szakterületek bemutatásához.


 

Aktuális kiadvány szereplői:

Yann brys, Creative yes, but above all, gourmand
Christophe Adam, Conquering the world
Alex Stupak, Pastry was just the beginning
Enric Monzonis, Soup-sauces, ice creams, and fermentations... Cuisine sneaks into pastry
Russ Thayer, Searching for the boundaries of chocolate
Scott Green, Declaration of principles
Jordi Bordas, The power of knowledge
Francisco Migoya, Inside out
Amaury Guichon, ‘It’s too pretty… I don’t want to eat it’
Kirsten Tibballs, Positive patisserie
Jerome Landrieu, One decade transmitting the values of haute pâtisserie
Gianluca Fusto, Projective pastry
David Wesmaël, Demonstrating the possibilities of ice cream
Gustavo Sáez, Formal in the day, daring at night
Alberto Barrero, Simplicity as art
Rory Macdonald, Desserts in a dimly-lit bar
Nicolas Lambert, The right balance of textures
Fabrice Danniel, When inspiration comes from nature
Ksenia Penkina, Going out of the comfort zone
Tidbits
Hisahi Onobayashi, Believing in the power of ingredients
Rhian Shellshear, Australian-style ferments
Asia Pastry Forum, Creating a school of followers in Malaysia
Frank Vollkommer, Designing décors

Video trailer


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin
Kiadás éve: 2018
ISSN: 2013203419
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 29.7 x 3 cm
Súly: 1.9 kg
Oldalszám: 304
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Melba

Melba

Megtiszteltetés ezeket a szavakat írva bemutatni a Melba-t, egy olyan kiadványt, ami minden eddigi tudásunknak köszönhetően látott napvilágot. A Melba volt az utolsó desszert amit Ferran Adriá felszolgált az elBulli-ban abban a tikkasztó hónapban, 2011 Júliusában. A címválasztás nyilvánvalóan egy szándéknyilatkozat. Az izgalmakat kutatjuk, abban a tudatban, hogy a kockázatvállalás és a szórakozás mind a folyamat részei.


Szerzők: Several Authors

So Good Magazine #20

So Good Magazine #20

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


Szerzők: Several Authors

Tenger gyümölcsei / Seafood

Tenger gyümölcsei / Seafood

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.


Szerzők: Thomas Ruhl
Kategória: Alapanyag, Poszter

So Good Magazine #24

So Good Magazine #24

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


Szerzők: Several Authors