Barion Pixel

So Good Magazine #9

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2013. január 12. 12:23

So Good Magazine #9

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Bemutatásra kerülnek a kis műhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és iskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn 280 oldalon.


Az aktuális magazin szereplői, tartalma:

Sébastien Canonne, the apple of his eye

Kirsten Tibballs, new face, same soul

Yann Duytsche, con-fusion

Yusuke Sasage, pâte en croûte style

Paco & Jacob torreblanca, like a cool, wet forest

Claire Damon, "I exert myself to turn daily things into extraordinary"

Johan Martin, the pleasure of a job well done

Leonardo di Carlo, "the best baba is the one my colleagues from napoli and salerno make"

Jerome Chaucesse, the character of the emblematic

Simon Brégardis, no limits

Philippe Bertrand & martin diez, the ideas lab

Jordi Bordas, in the country of yuzu

Guillaume Mabilleau, curiosity does not kill

Roberto Cortez, the power of imagination

Chris Nugent, best food forward

Gianluca Fusto, constructive pastry

Arnaud Cadoret, beautiful, inside and out

José Luis Martínez Armario, a sweet ‘tapas’ tour

Yoshihisa Akiyama & Kaoru Mukaiyachi, between tradition and innovation

Jialin Tian, impossible synergies

Tidbits

Ramon Morató, exclusive

Rubén Álvarez, bicolor: metaphor of life

Janice Wong, boundaries blur

Jordi Roca, creativity beyond a dish

Jimmy Macmillan, the gastronomic agitator


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin
Kiadás éve: 2013
ISSN: 20132034
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 30 x 2 cm
Súly: 1.67 kg
Oldalszám: 282
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Bárányhús / Lamb meat

Bárányhús / Lamb meat

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.


Szerzők: Thomas Ruhl
Kategória: Alapanyag, Poszter

DRIFT / Volume 6 / Mexico City

DRIFT / Volume 6 / Mexico City

Ez a szám történeteket mutat be Mexikóvárosról, a kávéjáról és a fogyasztóiról. 6-ik számunk alkalmával több tucat helyi lakos, kávézó tulajdonos, pörkölő, vállalkozó, író és fotós mesél arról, milyen kávézni Mexikóvárosban.  


DRIFT Volume 13 - Berlin

DRIFT  Volume 13 - Berlin

Ez a stílusos életmódmagazin szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt nyújt a tájékozódáshoz. 


So Good Magazine #14

So Good Magazine #14

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.

 


Szerzők: Several Authors