DRIFT / Volume 6 / Mexico City
Mexico City

Ez a szám történeteket mutat be Mexikóvárosról, a kávéjáról és a fogyasztóiról. 6-ik számunk alkalmával több tucat helyi lakos, kávézó tulajdonos, pörkölő, vállalkozó, író és fotós mesél arról, milyen kávézni Mexikóvárosban.
A világ egyik legnépesebb és legnagyobb városaként, Mexikóváros jelenleg az egyik legvonzóbb hely a kávékultúra szempontjából. Ebből a kiterjedt, őrületes hangulatú városból könnyen eljuthatunk Mexikó kávéültetvényeire is. De csak az utóbbi időben jutott el az itt termesztett a kávé a főváros kávézóiba. Mialatt a specialty kávézók tulajdonosi felkarolják ezt a terméket, a kávéfogyasztók új generációja rohamtempóban formálja újra a város negyedeit. És mindketten új kávéfogyasztói-identitásra bukkannak, ami továbbviszi Mexikó régmúltú kávékultúrához kapcsolódó hagyományait. A Drift, Mexico City a jövőbe kalauzol minket, miközben górcső alá vesszük, mi mozgatja Mexikóváros kávé-színterét.
A Drift: Mexico City tartalmából:
Részletes betekintő a kávé co-op gazdaságba
Fényképes összefoglaló a mexikói péksüteményekről
Esszé, arról, milyen hatással voltak a kínai bevándorlók a város egyik legfontosabb kávézójára
Történet egy női motoros bandáról
Részletesen vizsgáljuk a betegséget, ami a kávéültetvényeket ritkítja országszerte
Fotósorozat Mexikóváros lakóiról, amint a reggeli kávéjukra várnak
Interjú művészekkel, akik a dizájnon keresztül közelítik meg a kávéipart
És sok más
Photo: DRIFT MAG
Termékinformációk
Szerzők: | Adam Goldberg, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg, Bonjwing Lee |
Kiadó: | Digital Ventures |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISSN: | 9780986296284 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22 x 280 x 1.5 cm |
Súly: | 0.61 kg |
Oldalszám: | 160 |
Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Magazine #28

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
Melba Nr. 2

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.
So Good Magazine #9

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Ehető virágok / Edible flowers

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.