So Good Magazine #17
The Magazine of Haute Pâtisserie
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Bemutatásra kerülnek a kis cukrászműhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és szakiskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn 300 oldalon.
Aktuális magazin szerzői:
- Guillaume Mabilleau, The elegance of new French vanguard
- Pierre Marcolini, When inspiration comes from a cocoa bean
- William Werner, A Pastry Chef for all Seasons
- Cédric Grolet, Essential in taste, virtuoso in finishes
- Rasmus Kofoed, Søren Selin, Jonathan Kjølhede Berntsen, Northern tides
- Rafael Delgado, Cooking desserts
- Paco & Jacob Torreblanca, Insights 2017
- Gregory Doyen, Sweet seduction
- Junichi Mitsubori, World of Wagashi. Passion in the serenity.
- Luciano García, A Modern feel
- Ikarus restaurant, The world in one single space
- Stephanie Prida, California Dreamin
- Roberto Cortez, Edible perfume
- Javier Guillén, Breaking the mirror
- Darren Purchese, Versioning oneself
- Yun Eun-Young, Korean-Style Éclairs, always crisp and fresh
- Daniel Álvarez, The air of happiness
- Abel Bravo, New land
- Five New York stories
- Tidbits
- Gérard Dubois, That strong and barely controllable emotion
- FOUR in ONE, Creativity with knowledge
Photo: So Good Magazine / Vilbo Editores






Termékinformációk
| Szerző: | Several Authors |
| Kiadó: | Vilbo Editores |
| Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin |
| Kiadás éve: | 2017 |
| ISSN: | 52273-20092013-2034 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 23 x 30 x 3 cm |
| Súly: | 1.81 kg |
| Oldalszám: | 305 |
| Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Melba
Megtiszteltetés ezeket a szavakat írva bemutatni a Melba-t, egy olyan kiadványt, ami minden eddigi tudásunknak köszönhetően látott napvilágot. A Melba volt az utolsó desszert amit Ferran Adriá felszolgált az elBulli-ban abban a tikkasztó hónapban, 2011 Júliusában. A címválasztás nyilvánvalóan egy szándéknyilatkozat. Az izgalmakat kutatjuk, abban a tudatban, hogy a kockázatvállalás és a szórakozás mind a folyamat részei.
So Good Magazine #26
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
Melba Nr. 3
„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.
So Good Magazine #11
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.