Barion Pixel

Ikarus invites the world's best chefs VOL9

Exceptional recipes and international chefs in portrait


« Vissza | Szerzők: Several Authors, Martin Klein
  2023. június 01. 15:27

Ikarus invites the world's best chefs VOL9

Amikor hónapról-hónapra kinyílik az Ikarus konyhájának ajtaja, a nemzetközi kulinária élvonalbeli séfjei előtt tisztelegnek.


A Hangar-7 ügyvezető séfjével, Martin Kleinnel és csapatával együttműködve a vendégséfek különleges ételeket, látványos menüket és személyes élményeket varázsolnak.

Arjan Speelman ötletes fűszerkonyhájával hullámokat ver Amszterdamban és azon kívül is; Grégoire Berger az Ikarus étteremben jelent meg a víz alatti éttermének tenger-gyümölcsei kreációival, Peter Hagen-Wiest pedig bebizonyította, hogy a haute cuisine szokatlan helyeken is virágzik.

A háromcsillagos séf, Johannes Nuding és mentora Pierre Gagnaire megmutatta, hogy a világszínvonalú főzés generációkon keresztül is túlmutat a tökéletesség elérése érdekében, míg Yusuke Takada francia technikákkal alakította át a japán konyhát. Christophe Bacquié szerelmeslevelet írt tányérjain a különféle mediterrán termékekhez, és Cyril Molard francia klasszikusok kidolgozott újraértelmezéseit műalkotásként mutatták be.

Erlantz Gorostiza zseniális módszerekkel magasztalta Spanyolország kulináris hagyományait; A tajvani séf, Kai Ho modern hidat teremtett országok és világok között, Eric Kragh Vildgaard menüje pedig a természet és minden kincsének ünnepe volt.

És mindezek közepette: Martin Klein és kivételes csapata, a világ talán legsokoldalúbb konyhai csapata.

Photo: Helge Kirchberger 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Several Authors, Martin Klein
Kiadó: Pantauro
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. július 20.
ISBN: 9783967040821
Nyelv: Angol
Méretek: 24.9 x 33.5 x 3.5 cm
Súly: 2.61 kg
Oldalszám: 352
Ár: 26 990 Ft
(25 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Chocolate

Chocolate

A csokoládé minősége, sokszínűsége és használhatósága sok szakembert foglalkoztat, hiszen az egyik legnehezebben elsajátítható technikákat követeli meg. 


Szerzők: Ramon Morató

How to Grill Vegetables

How to Grill Vegetables

Ez az ínycsiklandó, úttörő szakácskönyv a zöldségek grillezésének minden módját ünnepli Amerika mester grillezőjétől”. Megmutatja, hogyan vigyen élő tüzet vagy fafüstöt minden elképzelhető zöldségbe.


Szerzők: Steven Raichlen

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland