Barion Pixel

Chocolate

Csokoládé


« Vissza | Szerzők: Ramon Morató
  2011. augusztus 29. 19:07

Chocolate

A csokoládé minősége, sokszínűsége és használhatósága sok szakembert foglalkoztat, hiszen az egyik legnehezebben elsajátítható technikákat követeli meg. 


 

Ramon Morató a világ egyik legtehetségesebb, legelismertebb cukrászai és csokoládés szakemberei közé tartozik. Az Aula Chocovic (Csokoládé Akadémia) oktatója, szakmai szemináriumok állandó résztvevője, előadója és a saját neve alatt működő márkanév tulajdonosa. A kiadvány, megjelenése óta, presztízs értékű, az egyik leghasználhatóbb professzionális csokoládé szakkönyvnek számít, emellett a „Gourmand World Cookbook Awards” a világ legjobb csokoládés kiadványának választotta.

 

A kiadvány rövid ismertetése:

Több, mint 600 oldal, 230 recept, lépésről-lépésre módszerrel fényképezve, illusztrálva, a legfontosabb előkészítési és elkészítési technikák teljes bemutatása, magyarázata. 15 reggeli és falatka, 8 csokoládé ital, 4 lekvár, 18 egyedi torta, 24 desszert, 10 turron, 5 mini falat, 8 éttermi tányérdesszert, 7 petit four és 8 éttermi bonbon. Habok, truffel-ek, töltelékek elkészítése, nyersanyagok-alapanyagok ismertetése, a legfontosabb technológiák információi, ami a csokoládékészítéshez és feldolgozáshoz szükségesek. A csokoládé feldolgozása és a vele való munkálkodás eredményeképp rengeteg felmerült alapanyag és technológiai kérdés fogalmazódik meg. A kiadvány a valaha legtöbb problémás kérdéskört végig magyarázza, ismerteti, így könnyebbé téve a csokoládé használatát.

A cukrászkönyv ajánlható mindazon szakembereknek, akik szeretnék megtanulni és egyben naprakészek lenni a csokoládé felhasználásában. A technikák elsajátítása és a mindennapokban való használatához elengedhetetlen egy „all in one” csokoládé könyv.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ramon Morató
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2007
ISBN: 9788492244362
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 30 x 4 cm
Súly: 2.58 kg
Oldalszám: 614
Ár: 45 290 Ft
(43 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Lebanese Kitchen

The Lebanese Kitchen

A Lebanese Home Cooking a libanoni otthoni étkezés átfogó kalauza. Több mint 500 receptje mezzékre, levesekre, halra, húsra és zöldségekre, desszertekre, tortákra, kekszekre, befőttekre és italokra, lefedi a libanoni gasztronómia teljes skáláját. 


Szerzők: Salma Hage

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).


Habitat - Die neue Tiroler Küche

Habitat - Die neue Tiroler Küche

Az új tiroli konyha – regionális, földhözragadt és kitűnő! A díjnyertes séf Christoph Krabichler magas színvonalú szakácskönyvében mutatja be a tiroli alpesi régió kulináris és étkezési hagyományait.


Signature Éclairs by Joakim Prat

Signature Éclairs by Joakim Prat

Joakim Prat séf története lenyűgöző. Ez a siker nem köszönhető a véletlennek. Apránként épült. A délnyugat-franciaországi Biarritz közelében született és nőtt fel, kiskora óta vonzotta a gasztronómia.


Szerzők: Joakim Prat