Szerző: Ramon Morató

FOUR in ONE

FOUR in ONE

Négy az egyben. Négy tehetséges cukrászt ismerhetünk meg egy szintén négy témakörre osztott könyvön keresztül: torta, csokoládé, desszert (tányérdesszertként is funcionáló), és művészi kreációk. A Barcelonai Chocolate Academy két évtizedre visszatekintő ízletes története is terítékre kerül, amit a csokoládét tárgyaló fejezet részeként, első kézből az intézmény alapítóitól hallhatunk.

 

 


Siete - Seven Masters of Spanish Patisserie

Siete - Seven Masters of Spanish Patisserie

A kortárs spanyol cukrászat hét kiváló szakembere a főszereplője, ennek a kiváló professzionális cukrászkönyvnek. Hét személyiség, hét szakember, hét eltérő stilus, akik keményen megdolgoztak a sikerért.



Chocolate

Chocolate

A csokoládé minősége, sokszínűsége és használhatósága sok szakembert foglalkoztat, hiszen az egyik legnehezebben elsajátítható technikákat követeli meg. Ramon Morató a világ egyik legtehetségesebb, legelismertebb cukrászai és csokoládés szakemberei közé tartozik. Az Aula Chocovic (Csokoládé Akadémia) oktatója, szakmai szemináriumok állandó résztvevője, előadója és a saját neve alatt működő márkanév tulajdonosa. A kiadvány megjelenése óta, presztízs értékű, az egyik leghasználhatóbb professzionális csokoládés szakkönyvnek számít, emellett a „Gourmand World Cookbook Awards” a világ legjobb csokoládés kiadványának választotta.



Szerzők: Ramon Morató