Le Cordon Bleu - A Cukrászat Magasiskolája
A Le Cordon Bleu intézet séfjeinek több mint 100, lépésről lépésre illusztrált cukrászreceptjével

A Le Cordon Bleu a nagy tiszteletnek örvendő, világhírű vendéglátó iskola, amit a csúcsminőségű kulináris kurzusairól ismernek, ugyanúgy a kezdőket, mint a kiforrott profikat is megcélozva. A világ legnagyobb vendéglátóipari intézménye, több mint 20 iskolával, 5 kontinensen. Az oktatási területe a vendéglátóipari menedzsment, a szakácsművészet es a gasztronómia.
Az oktatói csapat specialistákból áll, séfekből és cukrász mesterekből, akik nagy részé országos es nemzetközi díjakkal büszkélkedhet. Egyik leghíresebb diákjuk a 1940-es években Julia Child volt, ahogy a Julie & Julia c. film is bemutatja.
100 illusztrált recept, lepésről lepésre elmagyarázva 1400 fotóval, 6 fejezetre osztva:
Péksütemények, torták és desszertek, mono es tányérdesszertek, piték es torták, különleges es ünnepi desszertek, kekszek es cupcake-k, cukorkák és egyéb finomságok, és végül A cukrászat alapjai. Olyan híres klasszikusokkal is találkozhatunk mint az almás rétes, répatorta, Feketeerdő torta, epertorta, profiterolok....Egyszerű családi receptekkel mint az olvadt csokoládé torta, kandírozott gyümölcstorta, forró vaníliás szuflé, tarte tatin....Ízletes és egyedi desszertekkel mint a yuzu es fehér csokoládé, csokoládés pillecukor és liliomos-tartócska, krémsajt és cseresznyés bársony, pisztácia-crystalline..a könyv végén a cukrászati szakkifejezések szószedete mellett a sütéshez szükséges összes eszköz és technika bemutatásra kerül. Ez a könyv a világ cukrász rajongóinak, kezdőktől a profikig, és a Cordon Bleu szakács iskolainak hivatalos bibliája a világ körül: Európában – Párizs, London, Madrid, Isztanbul, Amerikában: Ottawa, Mexico, Peru, Óceániaban: Adelaide, Melbourne, Perth, Sydney es Ázsiában: Tokyo, Kobe, Korea, Thaiföld, Malajzia, Shanghai, India, Taiwan.
Termékinformációk
Szerző: | l’Institut Le Cordon Bleu |
Kiadó: | Geopen |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Magyar / Hungarian Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. november 01. |
ISBN: | 9786155724893 |
Nyelv: | Magyar |
Méretek: | 23.5 x 29 x 4 cm |
Súly: | 2.78 kg |
Oldalszám: | 512 |
Ár: |
14 990 Ft (14 276 + ÁFA) |
Státusz: | Jövőbeni megjelenés |
Keresés
Franklin Smoke - Wood. Fire. Food.

Aaron Franklin, a bestseller-író és az austini hotspot Franklin Barbecue tulajdonosa a szabadtéri tűzön való grillezés és füstölés felé fordul a Franklin Smoke-ban.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.