Barion Pixel

Le Cordon Bleu - A Cukrászat Magasiskolája

A Le Cordon Bleu intézet séfjeinek több mint 100, lépésről lépésre illusztrált cukrászreceptjével


« Vissza | Szerzők: l’Institut Le Cordon Bleu
  2019. szeptember 17. 18:44

Le Cordon Bleu - A Cukrászat Magasiskolája

A Le Cordon Bleu a nagy tiszteletnek örvendő, világhírű vendéglátó iskola, amit a csúcsminőségű kulináris kurzusairól ismernek, ugyanúgy a kezdőket, mint a kiforrott profikat is megcélozva. A világ legnagyobb vendéglátóipari intézménye, több mint 20 iskolával, 5 kontinensen. Az oktatási területe a vendéglátóipari menedzsment, a szakácsművészet es a gasztronómia. 


Az oktatói csapat specialistákból áll, séfekből és cukrász mesterekből, akik nagy részé országos es nemzetközi díjakkal büszkélkedhet. Egyik leghíresebb diákjuk a 1940-es években Julia Child volt, ahogy a Julie & Julia c. film is bemutatja.
100 illusztrált recept, lepésről lepésre elmagyarázva 1400 fotóval, 6 fejezetre osztva:
Péksütemények, torták és desszertek, mono es tányérdesszertek, piték es torták, különleges es ünnepi desszertek, kekszek es cupcake-k, cukorkák és egyéb finomságok, és végül A cukrászat alapjai. Olyan híres klasszikusokkal is találkozhatunk mint az almás rétes, répatorta, Feketeerdő torta, epertorta, profiterolok....Egyszerű családi receptekkel mint az olvadt csokoládé torta, kandírozott gyümölcstorta, forró vaníliás szuflé, tarte tatin....Ízletes és egyedi desszertekkel mint a yuzu es fehér csokoládé, csokoládés pillecukor és liliomos-tartócska, krémsajt és cseresznyés bársony, pisztácia-crystalline..a könyv végén a cukrászati szakkifejezések szószedete mellett a sütéshez szükséges összes eszköz és technika bemutatásra kerül. Ez a könyv a világ cukrász rajongóinak, kezdőktől a profikig, és a Cordon Bleu szakács iskolainak hivatalos bibliája a világ körül: Európában – Párizs, London, Madrid, Isztanbul, Amerikában: Ottawa, Mexico, Peru, Óceániaban: Adelaide, Melbourne, Perth, Sydney es Ázsiában: Tokyo, Kobe, Korea, Thaiföld, Malajzia, Shanghai, India, Taiwan.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: l’Institut Le Cordon Bleu
Kiadó: Geopen
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Magyar / Hungarian Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 01.
ISBN: 9786155724893
Nyelv: Magyar
Méretek: 23.5 x 29 x 4 cm
Súly: 2.78 kg
Oldalszám: 512
Ár: 14 990 Ft
(14 276 + ÁFA)
Státusz:

Grist

Grist

A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket. 


The Art & Craft of Coffee Cocktails

The Art & Craft of Coffee Cocktails

Merüljön el az élet nyújtotta két legnagyobb élvezetben – a kávé és az alkohol világában – ezzel a tökéletes kávékoktélok keverésével foglalkozó összefogó kalauzzal. A világklasszis bartender Jason Clark a bárpult mögül oktat, megihlet, lelkesít a kávéalapú koktélok mesterkurzusán.


Szerzők: Jason Clark

China - The Cookbook

China - The Cookbook

A világ legnépszerűbb és legősibb konyhájának meghatározó szakácskönyve, most új, üde piros borítóval és aranyozott szegéllyel kapható


Asada

Asada

Az Oaxacai (könyv) szerzői, Bricia Lopez és Javier Cabral visszatértek egy nagy szakácskönyvvel, amely arról szól, hogyan készítsünk asada-mexikói stílusú grillhúst otthon.