Le Cordon Bleu's Pastry School

100 Step by Step Recipes


« Vissza | Szerzők: l’Institut Le Cordon Bleu
  2018. szeptember 14. 10:28

Le Cordon Bleu's Pastry School

A Le Cordon Bleu a nagy tiszteletnek örvendő, világhírű vendéglátó iskola, amit a csúcsminőségű kulináris kurzusairól ismernek, ugyanúgy a kezdőket, mint a kiforrott profikat is megcélozva. A világ legnagyobb vendéglátóipari intézménye, több mint 20 iskolával, 5 kontinensen. Az oktatási területe a vendéglátóipari menedzsment, a szakácsművészet es a gasztronómia. 


Az oktatói csapat specialistákból áll, séfekből es cukrász mesterekből, akik nagy részé országos es nemzetközi díjakkal büszkélkedhet. Egyik leghíresebb diákjuk a 1940-es években Julia Child volt, ahogy a Julie & Julia c. film is bemutatja.
100 illusztrált recept, lepésről lepésre elmagyarázva 1400 fotóval, 6 fejezetre osztva:
Péksütemények, torták és desszertek, Egyszemélyes torták es tányérdesszertek, Piték es torták, Különleges es ünnepi desszertek, Kekszek es cupcak-ek, cukorkák es egyéb finomságok és végül A cukrászat alapjai. Olyan híres klasszikusokkal is találkozhatunk mint az almás rétes, répatorta, Feketeerdő torta, epertorta, profiterolok....Egyszerű családi receptekkel mint az olvadt csokoládé torta, kandírozott gyümölcs-torta, forró vaníliás szuflé, tarte tatin....Ízletes es egyedi desszertekkel mint a yuzu es fehér csokoládé, csokoládés pillecukor es liliomos-tartócska, krémsajt és cseresznyés bársony, pisztácia-crystalline..a könyv végén a cukrászati szakkifejezések szószedete mellett a sütéshez szükséges összes eszköz és technika bemutatásra kerül. Ez A könyv a világ cukrász rajongóinak, kezdőktől a profikig, es a Cordon Bleu szakács iskolainak hivatalos bibliája a világ körül: Európában – Párizs, London, Madrid, Isztanbul, Amerikában: Ottawa, Mexico, Peru, Óceániaban: Adelaide, Melbourne, Perth, Sydney es Ázsiában: Tokyo, Kobe, Korea, Thaiföld, Malajzia, Shanghai, India, Taiwan.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: l’Institut Le Cordon Bleu
Kiadó: Grub Street Publishing
Kategória: Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Tankönyvek
Kiadás éve: 2018
ISBN: 978-1911621201
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 29 x 4 cm
Súly: 2.78 kg
Oldalszám: 521
Ár: 12 990 Ft