Le Cordon Bleu de la Pâtisserie
100 Recettes de Chef Expliquées Pas á Pas
A Le Cordon Bleu Institute kiadásában megjelent L’École de la Patisserie egy nélkülözhetetlen kézikönyv, 100 kipróbált, illusztrált és hibamentes recepttel, alapanyagokat, technikákat bemutató és profi tanácsokkal ellátott jegyzetekkel kiegészítve.
A mindenkori klasszikusok mellett (Fekete-erdő torta, Fraisier – eper és mousseline krém torta, St. Tropez tarte) egyszerű családi recepteket (csokoládé fondant, forró vaníliás felfújt, Tarte Tatin) és innovatívabb alkotásokat is megtalálhatunk (égetett tészta yuzuval és karamellizált fehércsokoládéval, csokoládé és mályvacukor pitécske, aloe vera és szamóca desszertek, vanília-kockák és kandírozott árvácska). A cukrászat egy különálló művészeti ág, ami sokak hobbijává nőtte ki magát, egyesítve az ínyenc örömöket új ízek felfedezésével. E könyv olvasásával, ami kötelező darab minden önmagát komolyan vevő amatőrnek, kezdő cukrásznak, megismerhetjük a cukrászsütemények legjavát.
A francia nyelvű kiadvány csak rendelésre kapható, kérem jelezzen az ismert elérhetőségeken!
Más nyelven megjelent verziók!
A kiadvány MAGYAR nyelvű verzióját ITT rendelheti meg!
A kiadvány ANGOL nyelvű verzióját ITT rendelheti meg!
Termékinformációk
| Szerző: | l’Institut Le Cordon Bleu |
| Kiadó: | Éditions Larousse |
| Kategória: | Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Francia / French Books |
| Kiadás éve: | 2016 |
| ISBN: | 9782035926470 |
| Nyelv: | Francia |
| Méretek: | 24 x 29 x 4 cm |
| Súly: | 2.78 kg |
| Oldalszám: | 400 |
| Ár: |
13 990 Ft (13 324 + ÁFA) |
| Státusz: |
Keresés
Tokyo Izakaya Cookbook
74 lenyűgöző pub-stílusú recept néhány tokiói csúcsszakács tulajdonában lévő Izakayáktól
Tokyo Izakaya Cookbook
74 lenyűgöző pub-stílusú recept néhány tokiói csúcsszakács tulajdonában lévő Izakayáktól
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Food You Want to Eat
Thomas Straker séf több mint 100 klasszikus receptet oszt meg otthoni főzéshez. Egyszerű, szezonális és finom, minden recept tökéletesen egyensúlyban tartja az ízeket.