Alkoholfrei
Grundlagen, Rezepte, Pairings
Az alkoholmentes italok szakkönyve sommelier-knek, vendéglősöknek és a kulináris élvezetek iránt érdeklődőknek – éttermek listájával, receptekkel és párosítási táblázatokkal.
- Az első átfogó alapkönyv a témában.
- A teától a gyümölcsléig és az erjesztett italoktól a shrub-ig.
- Körülbelül 40 recepttel és cikkel a párosításról.
Tudjuk: a tea csodálatosan illik a süteményhez. De mit csinál a tannin, és hogyan kerül az alkoholmentes italokba? Mit jelent a térfogat / tartalom és a viszkozitás? Miért a só? szinte mindig van benne, és hogyan hozhatnak az erjesztett italok új ízeket a pohárba?
Egyre többen nem fogyasztanak alkoholt különböző okok miatt. A bárokban vagy éttermekben gyakran hivatkoznak az alkoholmentes-juice párosításra. Nicole Klauß megmutatja, hogy a dolgokat lehet jobban csinálni. Új könyve borszakértőknek, sommelier-knek, gasztronómiai szakembereknek és borkereskedőknek szól, de mindenekelőtt a kulináris élvezetek iránt érdeklődőknek, akik időnként túl szeretnének nézni az üveg peremén, és többet szeretnének egy italtól, mint szomjukat oltani.
A szerző bemutatja az alkoholmentes italok univerzumát, elmagyarázza, hogyan készülnek, milyen ízűek és milyen ételekkel párosíthatok.
Nicole Klauss, a szerző:
Publicista, gasztronómiai tanácsadó és italkutató. Előadásokat tart, kóstolókat és workshopokat vezet.









Termékinformációk
| Szerző: | Nicole Klauß |
| Kiadó: | atVerlag |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Fermentálás / Fermentation, Nyelv - Német / German Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. október 16. |
| ISBN: | 9783039021680 |
| Nyelv: | Német |
| Méretek: | 18.5 x 25.6 x 2.5 cm |
| Súly: | 0.86 kg |
| Oldalszám: | 350 |
| Ár: |
14 990 Ft (14 276 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
The Coffee Dictionary
A kávé A-tól Z-ig, a termesztéstől és pörköléstől a készítésig és kóstolásig. Egy A-Z-ig terjedő összefoglaló mindenről, amit tudnod kell a kávéról, egy bajnok barista-tól elsőkézből. A kávé népszerűbb, mint valaha – és komplexebb is.
The Silver Spoon Classic
A világ vezető olasz szakácskönyvének legjobb receptjeinek luxus gyűjteménye, új fényképekkel és dizájnnal.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.