Barion Pixel

Alkoholfrei

Grundlagen, Rezepte, Pairings


« Vissza | Szerzők: Nicole Klauß
  2023. május 04. 13:35

Alkoholfrei

Az alkoholmentes italok szakkönyve sommelier-knek, vendéglősöknek és a kulináris élvezetek iránt érdeklődőknek – éttermek listájával, receptekkel és párosítási táblázatokkal.


 

  • Az első átfogó alapkönyv a témában.
  • A teától a gyümölcsléig és az erjesztett italoktól a shrub-ig.
  • Körülbelül 40 recepttel és cikkel a párosításról.

Tudjuk: a tea csodálatosan illik a süteményhez. De mit csinál a tannin, és hogyan kerül az alkoholmentes italokba? Mit jelent a térfogat / tartalom és a viszkozitás? Miért a só? szinte mindig van benne, és hogyan hozhatnak az erjesztett italok új ízeket a pohárba?

Egyre többen nem fogyasztanak alkoholt különböző okok miatt. A bárokban vagy éttermekben gyakran hivatkoznak az alkoholmentes-juice párosításra. Nicole Klauß megmutatja, hogy a dolgokat lehet jobban csinálni. Új könyve borszakértőknek, sommelier-knek, gasztronómiai szakembereknek és borkereskedőknek szól, de mindenekelőtt a kulináris élvezetek iránt érdeklődőknek, akik időnként túl szeretnének nézni az üveg peremén, és többet szeretnének egy italtól, mint szomjukat oltani.

A szerző bemutatja az alkoholmentes italok univerzumát, elmagyarázza, hogyan készülnek, milyen ízűek és milyen ételekkel párosíthatok.

Nicole Klauss, a szerző:

Publicista, gasztronómiai tanácsadó és italkutató. Előadásokat tart, kóstolókat és workshopokat vezet.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Nicole Klauß
Kiadó: atVerlag
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Fermentálás / Fermentation, Nyelv - Német / German Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. október 16.
ISBN: 9783039021680
Nyelv: Német
Méretek: 18.5 x 25.6 x 2.5 cm
Súly: 0.86 kg
Oldalszám: 350
Ár: 14 990 Ft
(14 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

The Bourbon Bible

The Bourbon Bible

A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét. 


Szerzők: Eric Zandona

The Curious Bartender Volume 2

The Curious Bartender Volume 2

Tristan Stephenson visszatért, hogy világszinten is elismert koktélkeverő tudását használva újból felrázza a koktélvilágot, tökéletesített klasszikus koktélokkal és nevét fémjelző újragondolt alkotásokkal.


Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.