Barion Pixel

Alkoholfrei

Grundlagen, Rezepte, Pairings


« Vissza | Szerzők: Nicole Klauß
  2023. május 04. 13:35

Alkoholfrei

Az alkoholmentes italok szakkönyve sommelier-knek, vendéglősöknek és a kulináris élvezetek iránt érdeklődőknek – éttermek listájával, receptekkel és párosítási táblázatokkal.


 

  • Az első átfogó alapkönyv a témában.
  • A teától a gyümölcsléig és az erjesztett italoktól a shrub-ig.
  • Körülbelül 40 recepttel és cikkel a párosításról.

Tudjuk: a tea csodálatosan illik a süteményhez. De mit csinál a tannin, és hogyan kerül az alkoholmentes italokba? Mit jelent a térfogat / tartalom és a viszkozitás? Miért a só? szinte mindig van benne, és hogyan hozhatnak az erjesztett italok új ízeket a pohárba?

Egyre többen nem fogyasztanak alkoholt különböző okok miatt. A bárokban vagy éttermekben gyakran hivatkoznak az alkoholmentes-juice párosításra. Nicole Klauß megmutatja, hogy a dolgokat lehet jobban csinálni. Új könyve borszakértőknek, sommelier-knek, gasztronómiai szakembereknek és borkereskedőknek szól, de mindenekelőtt a kulináris élvezetek iránt érdeklődőknek, akik időnként túl szeretnének nézni az üveg peremén, és többet szeretnének egy italtól, mint szomjukat oltani.

A szerző bemutatja az alkoholmentes italok univerzumát, elmagyarázza, hogyan készülnek, milyen ízűek és milyen ételekkel párosíthatok.

Nicole Klauss, a szerző:

Publicista, gasztronómiai tanácsadó és italkutató. Előadásokat tart, kóstolókat és workshopokat vezet.

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

Megjelenés: 2023. Október -November 

A folyamatosan változó devizaárfolyamok és logisztikai költségek miatt, a feltüntetett ár változhat, a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Nicole Klauß
Kiadó: atVerlag
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Fermentálás / Fermentation, Nyelv - Német / German Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. október 16.
ISBN: 9783039021680
Nyelv: Német
Oldalszám: 350
Ár: 14 990 Ft
(14 276 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Nature's Table

Nature's Table

Emmanuel Renaut séf, a 3 Michelin csillagos éttermének (www.floconsdesel.com) 50 receptjét osztja meg a nagyközönséggel. A szerző rendkívüli érdeklődést mutat az erdők, mezők, ásványi források kincsei iránt. Az egyediségéről, természet szeretetéről közismert francia konyhafőnök kitüntetett figyelemmel kíséri a környék termelőit, a friss és helyi alapanyagokat. Ezekből az alapanyagokból készítette azt az 50 összetett, az Ö rá jellemző, emblematikus ételt.


Szerzők: Emmanuel Renaut

12 saisons de Yann Couvreur

12 saisons de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a fiatal cukrásztehetség, egy új könyvvel tér vissza, amely egy évre szóló cukrászkülönlegességeket ajánl évszakokon át.


Szerzők: Yann Couvreur

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.