Alkoholfrei
Grundlagen, Rezepte, Pairings
!['Alkoholfrei Alkoholfrei](/static/content/books/cover_img/0/964.jpg?731002386168062)
Az alkoholmentes italok szakkönyve sommelier-knek, vendéglősöknek és a kulináris élvezetek iránt érdeklődőknek – éttermek listájával, receptekkel és párosítási táblázatokkal.
- Az első átfogó alapkönyv a témában.
- A teától a gyümölcsléig és az erjesztett italoktól a shrub-ig.
- Körülbelül 40 recepttel és cikkel a párosításról.
Tudjuk: a tea csodálatosan illik a süteményhez. De mit csinál a tannin, és hogyan kerül az alkoholmentes italokba? Mit jelent a térfogat / tartalom és a viszkozitás? Miért a só? szinte mindig van benne, és hogyan hozhatnak az erjesztett italok új ízeket a pohárba?
Egyre többen nem fogyasztanak alkoholt különböző okok miatt. A bárokban vagy éttermekben gyakran hivatkoznak az alkoholmentes-juice párosításra. Nicole Klauß megmutatja, hogy a dolgokat lehet jobban csinálni. Új könyve borszakértőknek, sommelier-knek, gasztronómiai szakembereknek és borkereskedőknek szól, de mindenekelőtt a kulináris élvezetek iránt érdeklődőknek, akik időnként túl szeretnének nézni az üveg peremén, és többet szeretnének egy italtól, mint szomjukat oltani.
A szerző bemutatja az alkoholmentes italok univerzumát, elmagyarázza, hogyan készülnek, milyen ízűek és milyen ételekkel párosíthatok.
Nicole Klauss, a szerző:
Publicista, gasztronómiai tanácsadó és italkutató. Előadásokat tart, kóstolókat és workshopokat vezet.
Termékinformációk
Szerző: | Nicole Klauß |
Kiadó: | atVerlag |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Fermentálás / Fermentation, Nyelv - Német / German Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. október 16. |
ISBN: | 9783039021680 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 18.5 x 25.6 x 2.5 cm |
Súly: | 0.86 kg |
Oldalszám: | 350 |
Ár: |
14 990 Ft (14 276 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Art & Science of Foodpairing
!['The Art & Science of Foodpairing The Art & Science of Foodpairing](/static/content/books/cover_img/0//thumb/670.jpg?300316885199442)
A Foodpairing (ételpárosítás) egy módszer arra, hogy azonosítsuk mely ételek működnek jól együtt, olyan úttörő tudományos kutatásokon alapulva, amik a neurogasztronómiát (annak tudománya, ahogy az agy értelmezi az ízeket) az ételek kémiai felépítéséből származó aromaprofilok elemzésével ötvözi.
The Italian Bakery
!['The Italian Bakery The Italian Bakery](/static/content/books/cover_img/0//thumb/807.jpg?154761626169961)
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Fish Butchery
!['Fish Butchery Fish Butchery](/static/content/books/cover_img/0//thumb/972.jpg?343011586141803)
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.